Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmový příběh o populárním superhrdinovi ze stáje DC Comics odhaluje původ Arthura Curryho (Jason Momoa), napůl člověka, napůl obyvatele bájné Atlantidy, kterého jeho životní cesta přiměje čelit pravdě nejen o tom, kým ve skutečnosti je, ale zároveň prověří, zdali je hoden stát se tím, pro co byl zrozen… králem. (Vertical Entertainment)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

Jo napsal jsem to špatně, myslím že to všichni pochopili již u předchozího příspěvku. Netřeba to víc rozmazávat. :D

Jen pro tvou informaci jsem disgrafik a ještě cosi, takže na pár chyb denně mám plné právo :D

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

To už raději Community.

Ale jen geniální první tři série. Ve čtvrté to začalo být dost nudné, možná když se pak vrátil Dan Harmon, zase se to zlepšilo, ale už se mi to zkoušet nechtělo.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

Možná tak první 3-4 série... Ale je fakt, že se na to dobře kouká i pak, ale už to není ani v nejmenším ono. Ovšem to není chyba jen Teorie i Hymym ztratili kvalitu někde kolem 5té série.. Ono horko těžko udělat nové přátelé, u kterých kvalita naopak stoupala každou sérií.

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya

Uživatel CarnTheNunya smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

Já hlavně řeším úplně jiný věci, mám rodinu, dvě děti, starám se o dům a chosim do práce a řešit ještě který film má malou značku to asi není úplně záležitost mé věkové kategorie, takze když mi tu děcka jako červenoslipak, Myman man nebo hrdymarvelak začnou podsouvat jejich moudra, musím se smát. To je tak krásný sledovat jak jim na tom hrozně záleží a přitom to vůbec není důležitý a všem je to jedno...ale jak říkám každej z toho vyroste

na příspěvěk reagoval dragon94, hrdygay, Clark_Kent

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Ratemus

Asi jsi to mí hovno co jsem ti poslal, nepochopil, co? :D Snažím se říct že máš pravdu, ale lidi takový budou i kdyby bylo o Vánocích povinné neurážet a být ke všem hodný. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Ratemus

To bych mohl strkat lidem svá hovna o tom, že i tenhle Hellboy bude skvělej i když ten původní byl lepší, to dává rozum.

Ale protože lidi jsou prostě lidi a jsou to jen volové kteří třeba nevědí že takovej prezidentskej post je na hovno a v podstatě prezidenti nemají taková práva jako celej parlament EU dohromady, či že někdy oni nejsou sami dokonalí. Výjimka není ani u nás. Avšak jsou tu jedinci jako červený trenky, kteří by si by si měli projít obě možnosti a zvážit zda by nebylo lepší využít jich obou. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

Tak snad teď...no kdyby nebyli takoví děcka jako on, diskuze by se vedly úplně normálně...ale ta nutnost a potřeba pořád strkat ostatním svoje hovna o tom která značka je lepší...to je fakt na hlavu...

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya, CarnTheNunya

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Clark_Kent

Nuda, pořád nuda...nejde ti to, neumíš to... mně se líbí jak Marvel tak Dc, stejně jako nelíbí, takže jsi na špatném místě... nějaká značka je mi u prdele ale to už jsem ti říkal, protože máš problém s chápáním textu a očividně si ho pamatovat, je třeba tímto opakovat..neboj vyrosteš a i ty nebudeš značku řešit.. neměj se

Uživatel Ratemus smazal svůj příspěvek.

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Ratemus

Neomlouvej se, pískoviště na tebe čeká vedle u Fandíme Karamelu s roztomilým anarvinem v popředí. Přesně máš furt dost času, když sleduješ netrpělivě mobil připojenej na na vynikajcí csfd. Zkus víc číst mezi řádky příště, měj se. 

na příspěvěk reagoval Ratemus, Ratemus, Ratemus, CarnTheNunya

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Reklama

Reklama