Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (641)

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Výtečný pořad nejen o vaření, kde se z obyčejných lidí, buranů, sedláků a namyšlených individuí stávají znalci a odborníci přes jídlo. Neskutečně vtipné, napínavé, nepředvídatelné a to i přesto, že je to vlastně furt to samé dokola. Dobře a jednoduše natočené, stříhané, na nic si nehrající, přitom mnohem víc ukazující a odhalující. Každopádně respekt před každým, kdo se tam odváží. A duo Vydra/Boušková jako komentátoři výteční, jejich "poloblbé", ironické, rýpavé, sofistikované poznámky se přesně hodí - skvělá práce autora těch jejich glos. _____ U VIP verze záleží na VIP, pokud se sejdou lidé jako DeCastelo, Pomeje, Gavrieli, Hanychová super má to aspoň šmrnc a něco navíc, než když je tam Kerndl, Maděrič, operní pěvkyně a Urbánková - pak je to příliš učesané a naoko slušné. ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Sám se cítím trapně za účinkující. Takhle šmejdit po bytě. Šmejdi! Není mi ten seriál příjemný. Mám pocit, že když ho občas zahlédnu, musím se cítit provinile. Přitom bych se celkem i díval. Myšlenku to má... Vydra s Bouškovou v komentáři připomínají Basikovou s Vladykou při Cestománii, jenže se jim zkrátka nedaří některé gagy tak dokonale vypointovat. A tak zajímavá hlasová variace vyzní do ztracena. ()

Markussis odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohost největšího kalibru. Jsem rád, že moji oblíbení uživatelé mají na toto povětšinou stejný názor. Jedná se na kazdý pád o sprostou reality show, kde se typicky česká maloměštácká mentalita, která se mimochodem díky naší turbulentní době rozšířila už snad do všech vrstev společnosti, násilím servíruje divákovi pod hlavičkou toho, jak je přeci takový stav normální. K tomu samozřejmě zdatně dopomáhá aktuální normalizační a bavičsky debilní komentář ústřední dvojice. O slušnou soutěž se nejedná v žádném případě. Nebudu se dál rozepisovat. ()

gutshoter 

všechny recenze uživatele

Šmejdění po bytu je absolutně dementní nápad produkce, jinak ale zábavnou formou komentováno kolíkem Vydrou a Janou Bouškovou ..a pro ty, co rádi vaří, je to ideální necelá hodinka na ego "udělal bych to líp" .. ()

Devilian 

všechny recenze uživatele

Hodnotím čistě jen ten masochistický požitek z toho, když sleduju epizody plné dementů a gastronomických prasat. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Ještě cca před rokem bych nevěřil, že někdy v životě uvidím aspoň jeden celej díl... Stalo se tak :o). Občas se skutečně stane, že se na to podívám. Obzvlášť, když je tam nějakej pořádnej kokůtek nebo pořádna pičuryna :o). Zrovna tenhle tejden tam je to druhý... Ženská, jejíž kuchařské schopnosti jsou na úrovní asi tak jako Putinův zájem o celosvětový mír :o). A přesně kvůli těmhle lidem to má tu sledovanost. Líbí se mi na tom, že se divák podívá do městečka, kde účinkující bydlí, do bytu, ve kterým bydlí a nakonec i pod pokličku na plotně :o). Nebejt skvělých a místama i dost vtipných komentářů Vydry a tý ženský, stálo by to za prd. Z TV se na nás derou rozhodně větší kokotiny než-li Prostřeno. Tohle ještě ujde... ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Bože bože.....kdo tuhle idiocii může dneska sledovat? Pořad, kde se všichni soutěžící málem vždycky sežerou místo těch blafů, co vytváří, do sytosti si vyfakují své příbytky a to celé prosím pěkně uvádí Vydra, čerstvý laureát ceny BLB za nulový přínos českému šoubyznysu.....................moje hodnocení = 0 z 10. ()

SjamK 

všechny recenze uživatele

Nápad budiž, ale koho si do pořadu vybírají, to je katastrofa. Hlavně kritizovat a taktizovat, kritizovat a taktizovat. A když už se náhodou v soutěži objeví někdo rozumnější, okamžitě to od ostatních soutěžících natvrdo schytá. Ukázka typického čecháčkovství, kde nadhledu se zásadně nedostává. Blaf. ()

Kacula24 

všechny recenze uživatele

Tak jako občas u toho večeříme no... a pěkně se bavíme u té lidské blbosti... cheesecake [čísček] a [ček káke] ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Ještě nedávno se mi to docela líbilo, ale nějakou zvláštní shodou náhod nemůžu najednou tenhle pořad ani vystát. Vydrův hlas mě trochu sere, ale to ani zdaleka není tak zlý, jako to co vlastně se spolu-moderátorkou povídá. Tak slaboduchý komentáře už jsem dlouho neslyšel. Navíc ty soutěžící jsou většinou 50 letý maminy od rodiny a k tomu přihoděj nějakýho mladýho týpka, aby se jako poměry vyrovnaly. Jenže kvůli tomu si ty soutěžící vůbec nerozuměj a retardovaně tam na sebe kvákaj a ve skrytu duše se nesnášej. A na to mě fakt nebaví koukat. Hodně hodně mě láká dát jednu hvězdu, díky tomu, že to je o jídle (takový pořady jsou většinou fajn), ale dneska budu zlej a nechám tomu odpad!. Sorráč, no. edit 28.1.2012: moje minulé hodnocení bylo možná trochu zaujaté a přísné, protože těsně před tím jsem viděl nějakej díl, kde byly tak neskutečně nesympatický ženský, že jsem měl chuť jim ty jejich názory narvat zpátky do krku společně s porcí jejich nechutnýho jídla, ale po pár dalších dílech uznávám, že ne všichni soutěžící jsou absolutně debilní a občas se na to dá i koukat. 20% edit 10.11.2012: Neplést s VIP prostřeno! To je kvalitativně úplně jinde. Známý osobnosti to pozvedávaj fakt hodně (osobně bych VIP díly hodnotil tak 60%). Nic to ale nemění na tom, že na běžný díl bych se už jen tak nepodíval. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Sranda musí být a když se hlásí někdo do pořadu o vaření a nejí takové masenko a špěnátek, vařenou zeleninku nebo vývarek, tak nechápu co v takové soutěži pohledává, vlastně jo chápu, snaží se nás diváky pobavit a zároveň nám dát pocit normálnosti. A ta kritika při stolování, ano, když si jdu dát věčeři do pětihvězdičkového hotelu-předpokládá se, že etiketu stolování dobře znám, ale u nás doma na vesnici stačí, když je čisto, tak už lidi Dooost! ()

Joann 

všechny recenze uživatele

Zkrátila bych to tak na dvacet minu...co koupím, jaký mám menu, jak to vařím a jak to vypadá, případně jak to ostatním chutnalo....Ale ty nudné ,,co si myslím, že bude on vařit a z čeho asi bude krémová rajčatová polévka" by mohly vynechat...Komentáře moderátorů jsou příšerný :D...A to ,,šmejděníčko" by byl jeden z hlavních důvodů, co by mě od toho odradilo...Nevím, proč by si mi měl sakra někdo lehat do postele!!! Má se vařit a ne čumět po bytě...Závěrečná věta šmejdění, že ,,už mám hroznej hlad" je taky hrozně nepředvídatelně trapná! ()

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Samo o sobě mě to moc nebaví, ale někteří specialisti jsou kolikrát lepší než ty nejslavnější komedie. xD Takže 1* za intelektuálně znevýhodněný pořad a 3* za ty osly ,co tam lezou. ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Kvalita dilu zavisi z 85% na tydenni sestave, coz je vlastne docela smutny, protoze vetsina lidi je proste silenych. A dalsi vec, co me neuveritelne stve jsou ty dementni dotazy pro divaky v druhe puli poradu. Kdyby to byli zajimave otazky, nereknu ani popel, ale takhle.. ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Strasne me tenhle porad irituje. Uz treba proto, ze na nej furt cuci babicka. Naprosto dementni rozhovory lidi, kteri sotva vychodili zakladku, kritika od amateru na amatery a k tomu ty radoby vtipne glosy V. Vydry. Podle me tenhle porad przni gastronomicke povedomi u nas a profi kuchari ho zajiste nesnasi. Kdyz uz vareni v televizi, tak od nekoho, kdo tomu opravdu rozumi. A ne od mamlasu, kteri vrznou vsechno ke vsemu :) Spatnou chut preju :) ()

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Voyerská záležitost aneb jak nahlédnout do soukromí normálních lidí. Kdyby nebylo v současné době pořadů o vaření přehršel hvězdičku bych přidal ()

Scytale 

všechny recenze uživatele

Oceňuji nápad kuchařského klání pětice amatérských kuchařů, ale povinná kulturní vložka hostitele je humus stejně jako rádoby vtipné komentáře Vydry a Bouškové, takze 3* jsou maximum. ()

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Program, kde čtyři až pět debilů mluví o něčem, čemu absolutně nerozumí. Vznikají tak explozivně komické situace, které ovšem zřejmě ani dramaturgové téhle show nechápou. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama