Reklama

Reklama

Legenda Země Oz: Dorotka se vrací

  • Česko Příběhy ze Země Oz: Dorotčin návrat (více)
Trailer 1

VOD (1)

Dorotka se probouzí po strašném tornádu, které zpustošilo Kansas a vrací se do Oz. Jsou tam její staří přátelé Strašák, Lev, Tin Man a Glinda. A znovu jsou v nesnázích. Tentokrát je trápí vychytralý padouch šašek. Dorotka musí spěchat a všechny zachránit. Na její nejnovější magické cestě přes barevnou krajinu Oz se k ní připojí sova, Marshal Mallow a Vlek Společné jdou znovu nastolit pořádek a vrátit štěstí do Smaragdového města. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (8)

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Čarodejník z krajiny Oz je moja srdcovka už od detstva, takže na neho nedám dopustiť. O to väčším sklamaním bola táto stupídna zlátanina, ktorá sa snaží byť akýmsi sequelom k tomu slávnemu príbehu, ktorý obletel svet už niekoľko krát. Príbeh slabučký, stvárnenie takisto a dialógy jedna veľká katastrofa. Takto zle to dopadne, keď chce niekto silou mocou stavať úspech na niečom veľkolepom... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle příběh si pokračování jistě zasluhuje, ale tohle je jen trochu moc nastavovaná kaše, která má navíc podivnou 3D animaci, která rozhodně není vždycky jen pěkná na pohled. Písně jsou pěkné a asi v celém filmu vynikají nejvíce. Oz je věčné téma a pořád se o něm bude něco natáčet, někde se bude citovat, ale jde to i lépe. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Animácia je v pohode, neexceluje, ale ani neurazí, proste štandart. Príbeh sa skladá z dvoch línií - v realite a vo svete fantázie. Tá v realite je čistý šuvix, odohráva jednak v súčasnosti (autá, policajti,...), čo som iba ťažko prekusával, a jednak Dorotka naivne rieši dospelácke veci s domom a špekulantami, pretože všetci dospelí sú asi trafení alebo čo. Tá fantazijná v zemi Oz je našťastie funkčná, je to znova o záchrane "sveta" proti mocuchtivému nepriateľovi a je dobre doplnená o väčšinou fungujúci humor. A práve tento humor, menej už nové postavičky, je to, čo drží animák neustále nad hladinou. Žáner komédie do kategoriázie rozhodne patrí. ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Pěkná pohádka přímo navazující na slavný film. Líbila se mi příjemná hudba, klidné tempo vyprávění a hezká animace. Nerozumím tak velkému časovému skoku v reálném světě Alenky a v celém filmu postrádám jakoukoli špetku humoru. Mimochodem, v dnešní době považuji přítomnost dlouhých úvodních titulků ve filmu, který již obsahuje titulky závěrečné, za čistý alibismus tvůrců a umělé natahování stopáže. To říkám prosím jako člověk, který se na titulky vždy dodívá až do konce. ()

CanadianGirl 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mne ponekud zklamal, cekala jsem od nej mnohem vic. Obzvlast, kdyz jeho uvedeni se neustale oddalovalo... Mam z neho ale spise smisene pocity a bohuzel to nezachrani ani jinak velmi kvalitni soundtrack! Skoda... ()

Reklama

Reklama