Reklama

Reklama

Čas na dobrodružství

(seriál)
  • USA Adventure Time with Finn and Jake (více)
Trailer
USA, (2010–2018), 55 h 39 min (Minutáž: 11–44 min)

Tvůrci:

Pendleton Ward

Kamera:

Helder Sun

Hrají:

Jeremy Shada, John DiMaggio, Tom Kenny, Hynden Walch, Niki Yang, Dee Bradley Baker, Pendleton Ward, Maria Bamford, Steve Little, Olivia Olson, Kent Osborne (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(279)

Obsahy(1)

Seriál Čas na dobrodružství animátora Pendletona Warda vznikl na základě krátkého filmu vytvořeného pro televizní program Random! Cartoons televize Nicktoons Network (filmová studia Frederator), fungující jako inkubátor pro animovanou tvorbu. Samotný Ward nazval styl seriálu „černou komedií“ s „krásnými“ okamžiky jako ve filmu Můj soused Totoro japonského režiséra Hajaa Mijazakiho okořeněnými špetkou zvráceného humoru ve stylu komediálních seriálů jako jsou Simpsonovi nebo Pee-Wee's Playhouse (Pee-weeho domeček). Děj seriálu se odehrává v post-apokalyptickém světě, který Ward popisuje jako „zvenku sladký bonbónek, uvnitř temnota.“ (Anifilm)

(více)

Recenze uživatele Kapikova k tomuto seriálu (1)

Čas na dobrodružství (2010) 

To není seriál, to je umělecké dílo! Ale co to není určitě, je seriál pro děti. Ale čím dál se na to koukám, tím víc jsem z toho nadšená. Ten seriál není pouze dětský převyprávěný svět, je to neuvěřitelné retro spektrum fantazie, barev, světů a nápadů. Je to Švankmajerova Alenka, v kombinaci s fantazií Salvadora Dalího. Má to záhadnost a nevysvětlitelnost fenoménu světa za zrcadlem. Nebo tajemnost japonských animovaných filmů. Psychodelické mistrovské dílo. Plus podle mně úžasná kresba, animace, dabing a humor. Kdybych mohla, dám tomu 6 hvězdiček, protože tohle je o MNOHEM víc, než se na první pohled zdá. ()

Reklama

Reklama