Reklama

Reklama

Čas na dobrodružství

(seriál)
  • USA Adventure Time with Finn and Jake (více)
Trailer
USA, (2010–2018), 55 h 39 min (Minutáž: 11–44 min)

Tvůrci:

Pendleton Ward

Kamera:

Helder Sun

Hrají:

Jeremy Shada, John DiMaggio, Tom Kenny, Hynden Walch, Niki Yang, Dee Bradley Baker, Pendleton Ward, Maria Bamford, Steve Little, Olivia Olson, Kent Osborne (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(279)

Obsahy(1)

Seriál Čas na dobrodružství animátora Pendletona Warda vznikl na základě krátkého filmu vytvořeného pro televizní program Random! Cartoons televize Nicktoons Network (filmová studia Frederator), fungující jako inkubátor pro animovanou tvorbu. Samotný Ward nazval styl seriálu „černou komedií“ s „krásnými“ okamžiky jako ve filmu Můj soused Totoro japonského režiséra Hajaa Mijazakiho okořeněnými špetkou zvráceného humoru ve stylu komediálních seriálů jako jsou Simpsonovi nebo Pee-Wee's Playhouse (Pee-weeho domeček). Děj seriálu se odehrává v post-apokalyptickém světě, který Ward popisuje jako „zvenku sladký bonbónek, uvnitř temnota.“ (Anifilm)

(více)

Recenze uživatele Tarlom k tomuto seriálu (3)

Čas na dobrodružství (2010) 

Trochu rozpačitý začátek a i později někdy nevyrovnaná „kvalita" epizod, ale celkově zatím dost povedené. Nevím jestli jsem někdy v jiném seriálu viděl takovou koncentraci nápadů. Je to dost zvláštní až šílená podívaná, ale většinu času podle mě funguje. Kromě humoru a neobyčejné nápaditosti i díky sympatickým hlavním postavám. Hudební vložky zatím většinou také stály za to a líbilo se mi, když seriál někdy šel více do hloubky a třeba poodhalil minulost některé z postav. I přes pár výtek bych téhle animované jízdě určitě doporučil alespoň dát šanci a nenechat se od sledování odradit slabším začátkem. ()

Série 1 (2010) (S01) 

Je to hodně zvláštní a rozhodně tvůrcům nemůžu upřít kreativitu. Taková koncentrace nápadů se jen tak nevidí. Jinak mi první série více méně připadá jako taková zábavná šílenost. Ale rád budu pokračovat ve sledování a přesvědčím se, jestli se ze seriálu (jak zaznívá z některých komentářů). postupem času opravdu stane něco víc. ()

Série 2 (2010) (S02) 

Prvních pár epizod je velmi slušných a oproti první sérii nabídnou i určitou větší hloubku. Potom z mého pohledu přijde kvalitativní propad, aby se seriál kolem desátého dílu zase sebral a víceméně si udržel kvalitu až do konce série. Jinak tu pořád jsou dobré a zajímavé nápady i vtipné scény ()

Reklama

Reklama