Reklama

Reklama

Alcatraz

(seriál)
  • USA Alcatraz
Trailer
Akční / Mysteriózní / Thriller
USA, 2012, 9 h 19 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Sarah Jones, Jorge Garcia, Jonny Coyne, Parminder Nagra, Sam Neill, Leon Rippy, Jason Butler Harner, Robert Forster, Samuel Patrick Chu, Greyston Holt (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

21. března 1963 byl Alcatraz oficiálně uzavřen a všichni vězni byli odvezeni z ostrova. Tak alespoň zněla oficiální zpráva. Ve skutečnosti 302 vězňů zmizelo ze svých cel beze stopy, jako by se vypařili a dodnes o nich nikdo neslyšel. Vzhledem k tomu, že se pohřešovala banda hrdlořezů, nikdo se jejich zmizením nepotřeboval moc zabývat a vše bylo zameteno pod koberec jako jedna z mnoha nevysvětlitelných událostí. Celá věc upadla v zapomnění, až do chvíle, než o několik desítek let později, v dnešním San Francisku, jeden z vězňů nezačal zabíjet lidi. A vypadá tak jako by nezestárl ani o den. (3DD!3)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (170)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Parádní rozjezd, který mne doslova uchvátil. Od 4 dílu mírný sešup dolů, spousta nedořešených věcí a pořád opakující se situace. zakončení je pro mne vyloženě zklamáním, Neb o co vlastně šlo jsem se nedozvěděla. BU´d měli přihodit ještě druhou řadu, nebo alespoň nějaký film na závěr. jinak nápad super, muzika dobrá a postavy uvěřitelné. Za mne 70%. Dala bych i 90, kdyby byla řada rázně ukončena. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Zajimavej napad, kterej by slo mocne zdimat, ale to zpracovani je absurdne naivni, navic hrozne laciny a dil od dilu horsi. Trochu dost skoda. S o neco rouzmejsim pristupem ke konzumnosti mohl bejt tenhle serial velkej slagr s monumentalnim potencialem (Alcatraz, kombo retra, mystery a krimi, spiknuti, tajnej vyzkum, samy cool ingredience). Dve a pul hvezdicky max... ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po troch dieloch. Tuctova epizodna detektivka s nesympatickymi vysetrovatelmi a nelogicky sa spravajucimi kriminalnikmi obohatena o mysterioznu liniu v tradicnom Abramsovskom prevedeni s minimom odpovedi ale milionom otazok. Po fiasku s Lost tuto natahovacku radsej vynecham. Narozdiel od Lostu tentoraz nestoji za vela ani samotne spracovanie, ktore nedokaze vyvolat potrebne napätie a ani zaujem o jednotlive postavy. 4/10. ()

KevSpa

všechny recenze uživatele

Pilotní dvoudíl: Alcatrazu by se jistě dalo vytknout mnoho, ale pro mě je u seriálu podstatné, zda mě dokáže zaujmout natolik, že se nemůžu dočkat dalšího dílu. A tuhle podmínku první dva díly Alcatrazu splnily. Uvidíme, jak se tahle mysteriózní krimi podívaná se zajímavým nápadem bude dál vyvíjet. Každopádně Sam Neill je parádní badass. ()

Pyth 

všechny recenze uživatele

Tesil jsem se dlouho dopredu - o to vetsi zklamani nejspis bylo. Moje oblibene vezenske tema, troska tajemna, Hurley z Lostu - vsechno nasvedcovalo tomu, ze to bude bomba. Ale ona nebyla. Serial se bohuzel zameril spise na jednotlive trestance a ucelene dilo z toho moc nebylo. Navic konci velikanskym cliffhangerem, takze moc nedoporucuju nato koukat... :( ()

Galerie (123)

Zajímavosti (7)

  • Ve 13. dílu automobilová honička odkazuje na film Bullitt (1968). Auta jsou moderní verze Chargeru a Mustanga. A stejně jako ve filmu několikrát předjedou ten samý Wolkswagen Brouk. (Zombee)
  • Ve scéně v 1. epizodě, kdy si jde Jack Sylvane (Jeffrey Pierce) vyzvednout zbraň, si chlapec za stolem čte knihu "Under the dome" od Stephena Kinga. (starblade)
  • Auto, ktorým jazdí hlavná hrdinka je Mustang GT 390 ročník 1968. (tarponko)

Související novinky

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Reklama

Reklama