Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kua, ať mu ty prachy někdo dá! Kolik melounů lidí to ještě musí na YouTube vidět, aby si v Hollywoodu sundali pásky z očí? Rok starý kraťas - po kterém jsem vážně nabyl dojmu, že je to trénink na celovečerák - se mi sice líbil více, ale i tato první webizoda má své světlé chvilky a Tanchareon v ní jasně dokazuje, že má cit pro akci. Napsal jsem to minulý rok a napíšu to znovu: na tohle CHCI do kina! ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Tak po dokoukání druhé řady (v kuse) můžu bez problémů říct, že diváckej svět je absolutně připravenej na MK (2015). Parádní úvod do děje, do historie základních postav a pod. Vypadá to sice na třetí řadu, ale radši bych se víc věnoval filmu než webizodám. Fatality od Kitany a Scorpiona jsou hodně dobrý. 86% PS: potěšilo, že herec co hraje Shang Tsunga v originálním filmu z 95ho hraje Shang Tsunga i zde ()

Reklama

Salem 

všechny recenze uživatele

první a druhý díl dobry, bylo to dobře udělaný, ten třetí už tak dobrej nebyl, ale cenil jsem že tam byl David Nykl a Erica Cerra, hlavně si lidi musej říkat že je to WEBSERIÁL ne normální seriál do kterýho se prachy jenom sypou za reklamu, oni nebudou něják extra bohatý, ale ty herci tam jsou dost známí ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Prvá séria priniesla celkom pekné introduction ku viacerým postavám, zvlášť dvojčasť Scorpion vs. Sub-Zero sa mi hrozne ľúbila. Po pozretí traileru na 2. sériu som ostal očarený. Tá dvojka môže byť geniálna, snáď to vyjde. Už Mortal Kombat: Rebirth naznačil, že novodobý MK bude pecka. Režisér odviedol skvelú prácu, celé to vyzerá veľmi profesionálne, efekty sú taktiež na dobrej úrovni. Výkony hercov síce trošku pokuľhávajú, ale podľa mňa to na Mortal Kombate nie je ani zďaleka to najdôležitejšie. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je přesně to, na co jsem se celou dobu tešil. Po krásném naladění v Mortal Kombat Rebirth se dostáváme dál a to k seriálu. Já jsem zatím spokojen. Sice to není podle originálu, ale nevadí. Nečekal jsem rovněž seriál, ale celovečerní film, ale i tak je to výborné a zajímavé pojetí Mortal Kombatu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • Natáčelo se od 7. února do 3. března 2011 ve Vancouveru. (gogos)
  • Natáčanie druhej série prebiehalo od 28. novembra do 14. decembra 2012 v Los Angeles. (Sufferer)
  • Během souboje udeří Liu Kang (Brian Tee) Johnnyho Cage (Casper Van Dien) takovou silou, že mu zarazí hlavu do země. V dalších záběrech už ale hlavu v zemi zaraženou nemá. (Duoscop)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama