Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Asi jsem udělala obrovskou chybu, když jsem Alíka přesvědčila ať na horory ze Zřete 300 nejhorších kouká se mnou. Druhej film a už se zbláznil a napálil tomu tři hvězdy se slovy - Vždyť to bylo na čechy dobrý. Tak sem pořád čekala kdy se začne smát a pak mi došlo, že to myslí vážně...Mno...já tomu jednu hvězdu dám. Zabili tam Bartošovou takže to ocenit musím, zbytek je ale tak nehorázně amatérská sračka až jsem se bála že mě ten film vyjde draho, jelikož jsem si málem začala kousat fungl nové geláky. Rozhodně ale ne napětím nebo dokonce strachem, spíš jen nervama, že to má hodinu a půl a můj přítel to nevypne, jelikož to je přece celkem fajn...Nejvíc mě dostávali Šmajda s vizáží Davida Bowieho, Morávková hrající píču (což jí ostatně jde nejlíp) a ten kolosální mladej mamrd co dělal podržtašku švihlému detektivovi. Ten byl tak teplej až sem musela v místnosti větrat, přehřál se mi noťas, roztekla zmrzlina, uschlo prádlo na šňůře a voda v akvárku se začala vařit což by jistě zabilo mé rybičky, kdybych je předtím nepoužila na sushi. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Film, kde vidíte, jak někdo bodá Ivetu Bartošovou těsně před tím, než ji to v jejím pijáckém bezvědomí udělal pan Macura kdesi na italské riviéře. Ivetka, ač již je znát, že se sotva drží na nohou, jelikož alkoholická demence si vybírá svou daň, utíká před zabijákem za skutečně grandiózního oskarového ječení, ale neuteče. A člověk si říká, "škoda, že to je jen film". A taky za dalších pět minut říká, "škoda, že film". Pak si řekne, "škoda, že koukám," a proskočí oknem na dlažbu, aby se ušetřil bolesti, které mu koukání způsobilo. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak jste nám zabil Džambulku, pane Kučero. Pointa v závěru, kdo je vrahem, byla fantastická. Dlouhou dobu to vypadalo, že je vrahem Rychtář, všechno naprosto pasovalo, pak se to přelilo a vypadalo to, že vrahem je Macura. Nedýchal jsem napětím, prsty zadřené do křesla, šulín na prasknutí a pak šok. Obrovský zvrat v závěru, kdy "Šestý smysl" a "Obvyklí podezřelí" byli oproti šokující pointě, kdo se skrývá pod maskou, úplné nic. Já vykřikl, byl to poslední výkřik a vrahem byl Martucci. Vylezl z obrazovky a sápal se i po mně. Ten děs z toho filmu vám nepřeji zažít. Dlouho mně bude trvat, než se z toho filmu vzpamatuji. Myslíte, že se dá český Vřískot brát vážně? Proč by nedal, když to s vámi zacloumá. Jenže, já musím prozradit i zbytek pointy. Ve vraždách mu pomáhali také Hanka Krampolová a Vladko z Vyvolených, který naposledy v životě zařval, že je "lidská bytost", než byl také, trochu v rozporu s logikou scénáře, skrouhnut. 80% ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Znepokojivá atmosféra ako z najlepších hororov, podkreslená veľmi nápaditým hudobným podmazom (a lá"Casio tutorial":). Neuveriteľná dynamika deja, ktorá vrcholí polhodinovým nervydrásajúcim školským peklom. Vrah v štýlovom zelenom pršiplášti si berie to najlepšie z Mike Mayersa (zásadne nezrýchli a je všade!), pričom skutočne naháňa hrôzu a des. Horor, kde všetko logicky do seba exaktne zapadá, vďaka scenáru, s ktorým si dal autor určite veľa práce a stál ho mnoho prebdených nocí. A to najlepšie na záver: herecké výkony par excellance! "Skoro-vrcholom" je postava policajného pomocníka (ten týpek má talent!), cez Pani Herečku Bartošovú až ku výstupu, ktorý vo mne navždy zanechal hlbokú a priam nezmazateľnú stopu - to, čo predvádza na tak malej ploche Miro Šmajda, sa len tak nevidí, bravo!!! (Ešte teraz mi pri spomienke na neho trhá kútikmi úst)... Viac takýchto filmov!!! ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Takže co říct k tomuto Vřískotu po Česku? Pokud si dobře pamatuji první Kučerův film Čepel smrti, tak od té doby se prakticky nezměnilo, řekl bych, že se samotný tvůrce nic nového nenaučil... Samozřejmě, scénář je kopírka Vřískotu a jiných povřískotovských slasherů, samozřejmě silně nelogický, v mnoha pasážích nechtěně komický, ale to vem čert, herci klasicky nic moc (pro většinu to snad bylo první seznámení s kamerou, samozřejmě vyjímaje z toho Máchovou, Morávkovou a Mejzlíka), za celý film ani jedna bradavka, což u slasheru považuji za zásadní nedostatek, ale na druhou stranu mrtvých bylo tak akorát a hudba se stejně jako v Čepeli smrti povedla... Musím říct, že jsem viděl mnohem horší kousky, takže dám stejně jako v případě Čepele smrti dva body, ale vzhledem k obsazení, zdejší nízké hodnocení docela chápu... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Film, na který se Karin (Irena Máchová) ve druhé scéně dívá, je další Kučerův horor Čepel smrti (2009). (jakear)
  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)

Reklama

Reklama