Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Recenze (587)

ssarka odpad!

všechny recenze uživatele

střídala jsem smích a tiché NO DO P..E...ale to neznamená,že tomu dám 5 hvězd na komedii a debilitu..odpad to je a odpadem to zůstane,at se člověk směje jak chce...ps:první film vůbec,kde žralok rozzuřeně VRČí... ()

Anda.. odpad!

všechny recenze uživatele

Můj názor na tenhle film je, že snad horší film za 6 let jsem neviděla. Podle mého je to hrozný nápad vymyslet něco takového aby žraloci létali. Graficky zpracované to bylo hrozné. Nerozumím, že režisér teď pracuje na 3 díle filmu. Tento film na mě působí už moc přehnaně a rozhodně bych v dalším díle nepokračovala. ()

DejnaDee odpad!

všechny recenze uživatele

Větší zhovadilost jsem doposavad neviděla. Je vůbec možné něco takového vymyslet? Něco začíná být na tomto světě hodně špatně. ()

Tomikxnm odpad!

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, provedení špatné. Největším problémem filmu je fakt, že to tvůrci pravděpodobně mysleli smrtelně vážně. Platí tu takzvaných 5D. Počínaje totálně dementním scénářem, který by splácalo dohromady i Frankensteinovo monstrum po lobotomii, následováno dementní kamerou, která dokáže potopit i teoreticky ucházející scény, jdoucí ruku v ruce s dementní střihařskou prací. Dále tu máme těžce laciné (též dementní) efekty (jasně pojďme udělat nízkorozpočtový film se spoustou digitálních tornád a žraloků) a na závěr naší pětice D i dementní herecké "výkony." Nejlepší ukázka výše zmiňovaných 5D je asi samotný závěr filmu, ve kterém hlavní hrdina heroicky skočí do tlamy žraloka, potom se z něho vyřeže i s minulou obětí a všichni čumí jak blbci. Také je třeba poukázat na velice oblíbenou americkou logiku typu: banda krvežíznivých žraloků nás chce zabít - pojďme řešit naše osobní problémy a bavit se o exkrementech. Škoda...kdyby byl tento "film" od samého začátku vytvářen jako šílená komedie, všechny nedostatky by se daly překousnout a člověk by se parádně pobavil. Doporučuji nesledovat s méně než třemi promilemi alkoholu v krvi, hrozí velké riziko ztráty mozkových buněk, žaludeční potíže, stavy úzkosti a deprese. Sledování dalších dvou dílů by se dalo bez debaty považovat za projev naprostého bláznovství. ()

DavidDizzer odpad!

všechny recenze uživatele

Ten, kdo dava takovemu filmu 5 * jen pro pobaveni, je stejny retard jako clovek, co ten film vymyslel a reziroval. Ho*na a sama ho*na. Tomuto dat 5* a spickovym filmum 1*? Opravdu nepochopim! ()

Kekik odpad!

všechny recenze uživatele

Létající žraloci byli na mě již moc. Bohužel, tento film bych nedoporučila ani svému nepříteli. Nechápu,  že toto má ještě několik pokračování. Tohle není sci-fi. To je slátanina. ()

Noimosyniii odpad!

všechny recenze uživatele

Samotnej nápad udělat film o tom, jak žraloci padaj ze vzduchu je n a p r o s t á p í č o v i n a. Podle mě si autor myslel, že jakmile dá na svůj film nálepku SCI-FI, tak si může dělat co chce. V tom filmu nedává absolutně nic smysl, postavy jsou naprosto příšerný. Acting je ještě tak desetkrát horší. Barvy vyblitý. Posledních 20 minut filmu jsem byla v šoku, jak někdo mohl zplodit nějakej takovej film. O poslední scéně už vůbec nemá cenu se bavit. To mi utkví v hlavě na dlooouho. Nějak jsem nepochopila, jak je možný, že se žraloci vejdou do kaluží na silnici. Když se to filmařům hodilo, tak byli žraloci velký, a když neměli moc místa, tak je udělali třikrát menší. Žraločí Ant-man?? Hmm... Nějak si nedokážu představit, o čem je následujících pět filmů a snad ani nechci... ()

PeDe odpad!

všechny recenze uživatele

Nemozem hodnotit ziadnou hviezdou, pretoze tento film nebol natoceny, aby bol dobre hodnoteny. Proste splnil svoj ucel. Odpad, bez snahy, efekty nic, nula bodov, herci sa nemohli snazit menej, scenar katastrofa. Proste Asylum jak sa patri.. ()

Chlup6 odpad!

všechny recenze uživatele

Film je tak otřesný až je to vlastně vtipné. Jen doufám, že to tak tvůrci zamýšleli. Děj nedává absolutně žádný smysl, ať už přemýšlíte nad tím, jak může žralok v tornádu přežít nebo jak mohlo být takové město bez evakuace občanů. Větší katastrofou než takové tornádo byli však 3D efekty tohoto filmu. Nevím, jestli měl film tak malý rozpočet nebo jestli na filmu nechtěl nikdo dělat ale na rok 2013 to vypadá prostě strašně. O hereckých výkonech se ani bavit nechci. Všichni herci jakoby hráli na školní besídce, naprosto mrtvé tváře bez emocí (krom neustálého ječení Tary Reid.) a kolikrát šlo poznat že se herci samy smějí tomu, jakou hloupost právě vyplodily z úst. Na filmu opravdu není ani jediná věc, kterou bych mohl pochválit. ()

golgoth odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto teda naozaj nie. Prekvapivo veľké množstvo pozitívnych hodnotení ma presvedčila pozrieť tento "film". Ale bolo to strašné. Dialógy, herecké výkony... jednoducho hrôza. O efektoch sa hádam ani nedá hovoriť. Ale najviac ma ničilo to more. Kľudná morská hladina a z ničoho nič sa vlna rozráža na budove, kde sa vzala? Nezniesol som sa na to pozerať. ()

misiacik odpad!

všechny recenze uživatele

V prvej polovici filmu som mal chuť dať 5 hviezd ( ono dá sa dať buď ODPAD alebo FULL, nič medzi tým nie je ), ale efekty, konanie postáv. Nie, nemôžem, proste mi to nedá, je to taká volovina, že ani si nepamätám kedy ( a či vôbec ) som také niečo videl. Ian to reže hlava nehlava, Tara vypadá ako keby ju držalo pokope len tona mejkapu. Dcéra a syn vekovo že som nechápal, že kedy to stihli. A záverečná akcia, to som krútil hlavou, že som si ju odtočil a nasadil si ju nazad až ráno, ráno, ranníčko. Schválne som mal pripravené 4 pivá ale nepomohlo ani to. Ono by to šlo, dalo by sa z toho vytrieskať MNOHO, len keby to nebolo také vážne, keby sa všetci protagonisti netvárili ako keby išlo o katastrofický film roka. Urobiť si z toho veľkú srandu a dal by som 5, ale táto vážne sa tváriaca brečka je nad moje chápanie. ()

Method76 odpad!

všechny recenze uživatele

Připadalo mě, že jsem měl být tímto filmem uražen a brán za úplnýho blbce. To si vážně myslí, že to někdo bude brát vážne kdyby ty prachy radši dali do kopy, a udělali jeden pořádnej film. To bych zvládl líp v malování. ()

sobol1 odpad!

všechny recenze uživatele

nevím ani co napsat je to taková blbost ze jsem chtěl dat jednu hvězdu. A zkrachovali Steve z beverly Hills no HNUS. Ponížil bych sám sebe takže - ODPAD ()

Widlicka4 odpad!

všechny recenze uživatele

S každou minutou jsem stále usilovněji přemýšlel nad tím, jestli je film myšlen vážně, nebo je to povedená parodie. Pokud by platil první případ, pak je to jednoznačný odpad. Pokud by platil druhý případ, dalo by se uvažovat o solidních třech hvězdičkách, protože takovouhle šou hned tak nevidět. A hle, on je to podle popisu horor. Takže oni to fakt mysleli vážně??? PS: chápu, že na film typu Sharknado nikdy nemůžeme mít nějaké vyšší intelektuální nároky, ale, omlouvám se, čeho moc, toho příliš. Tohle byla fakt kolosální hovadina. ()

lenc_a odpad!

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že som vedela, do čoho idem, som si nemohla nechať ujsť tento film :) absolútny, priam stupidný výtvor vo mne evokuje, že režisér musel na niečom fičať. Celá zápletka je hotový nonsens, efekty sú na zasmiatie a nad vzťahmi neviem, či mám plakať alebo sa smiať a všetko sa to tvári tak neuveriteľne vážne, že má človek z toho až zimomriavky a hanbí sa za tvorcov, že k takému niečomu vôbec došlo. Medzi zaujímavosťami nie je uvedená žiadna chyba vo filme, asi preto, že celý film je jedna veľká chyba.Napriek môjmu hodnoteniu musím však povedať, že situáciu zachránila sexy barmanka (je sa na čo pozerať) a film je tak žalostný, že sa to skutočne oplatí vidieť. Presný príklad toho, ako to nemá vyzerať :) ()

Va33ek odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to mistr Ferrante myslel jako parodii, tak tomu napálím 5 hvězd, koupím si letenku do USA a osobně mu potřesu rukou, že natočil nej parodii u které jsem málem smíchy umřel. Ovšem v případě, že to pan velký režisér myslel vážně je mi líto tomu dát odpad, protože ani to si to nezaslouží! Absolutně žádné respektování jakýkoliv přírodních a fyzikálních zákonitostí a to pominu tak stupidní scénář. Konec tomu dal opravdu korunu v podobě motorové pily a zachránění jedné pipky z břicha žraloka. Teď mám tak akorát chuť skočit z okna nebo si koupit letenku do USA a panu Ferrantovi plivnout do tváře a k tomu uštědřit pár kopanců! ()

lavilia odpad!

všechny recenze uživatele

rada sa pozerám na filmy so žralokmi a aj tie s tornádami, ale toto bol totálny pruser :(( tak niečo otrasne podpriemerné, nezaujímavé a žiaľ ani nezábavné som už dlho nevidela. des a hrôza ()

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama