Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (590)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, vzhledem k hodnocení, že dám buď za pět, nebo odpad, ale nakonec se moje filmová nálada ustálila přesně mezi. Hodně ujetá a někdy i dost zábavná broskvovina o tom, že když přijde tornádo, mohou padat z nebe třeba i žraloci. S odkazy na některé jiné filmy a Ianem v hlavní roli, vrchního zabijáka, nemůže být moje dnešní hodnocení vůbec nižší. Nářez! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jednou za uherský rok se stane, že mám prostě chuť se podívat na nějakou od prvního pohledu jasnou stupidní cypovinu a žádná společnost nevyrábí podobné "skvosty" v tak velkém měřítku jako Asylum. Takže jsem si takhle náhodně vybral Žralokonádo, u kterého jsem viděl v obsazení známé tváře a šlo se na věc. U takových filmů je právě dobré to, že člověka spíše překvapí než zklamou, protože se u nich počítá s faktem, že to prostě nebude žádný oscarový velkofilm s vysokým rozpočtem, solidním scénářem a výbornými herci. A právě takové je Žralokonádo - hloupá a nejapně natočená chujovina s mizernými efekty, děsným scénářem a nemožnými herci. Nicméně odpad! tomu dát nechci, jelikož jsem se u toho párkrát zasmál, byť šlo spíše u takový ten ironický než upřímný smích. U Žralokonáda chápu jakékoli hodnocení, jelikož je to film pro široké sprektrum diváků, kteří se na něj dívají z různých důvodů, od nudy přes recesi až k obdivu. ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Těmhle asylumáckejm věcem se buď musí dát plnej počet, nebo odpad. Jinak to snad ani nejde. Sharknado považuji za asi největší žraločí úlet s řadou neskutečnejch scén. Produkci se navíc podařilo ulovit dvě dávno zašlý hvězdičky, Iana Zieringa a Taru Reid, kteří tomu všemu ještě dodávají na absurnosti. Největší WTF scéna je asi ta, kdy žraloci obklíčí vrtulník a Ziering je ze země sestřeluje pistolí. To jsem myslel, že chcípnu. Dvojku si rozhodně nenechám ujít. :D ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

A je to tady. „Máma vždycky říkala, že mě Hollywood zabije“. Asylum opět nezklamalo a i pro rok 2013 si připravilo další žraločí pecku, která připraví nejednomu divákovi „bezesné noci“. Za pomoci SyFy nám naservírovalo další porci céčkové podívané, kterou prostě musíte vidět. Byl jsem rozhodnutý tenhle film rozcupovat na kusy, poté co jsem si přečetl několik informací o ději, ale neudělám to. Tohle byla prostě neskutečná podívaná, která mě doslova posadila do křesla a já od toho nedokázal odtrhnout pohled. Recesní Ferrantova podívaná je prostě tak „bizardní“, že se dá ohodnotit od odpadu až po plný počet bez mrknutí oka. Prostě, pokud to nebudete brát vážně (protože to se snad ani nedá), užijete si pořádnou porci šílené zábavy. A já se vážně bavil. Žraloci padající z nebes, kteří se dokáží schovat i ve vodě po kolena a „řezník“ Steve z 90210 (Ian Ziering) – tohle bylo prostě lepší než kdejaká béčková parodie. Téhle asylácké smršti bych klidně dal z recese i 100%, ale to bych urazil legendární Čelisti a to nehodlám..(více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/sharknado-2013.html ) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější Asylum. Každým spoludivákem, každým pivkem i každou minutou lepší a lepší. V závěrečné třetině pak již zcela bezkonkurenční a ve své bezelstné debilitě geniální; těžko totiž v historii kinematografie hledat něco aspoň vzdáleně podobného zdejší hrdinné záchraně Novy (kdo by to byl řekl, že zrovna Ziering pošle Chucka Norrise do důchodu?). ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Robbie Rist, přestavitel řidiče autobusu, spolupracoval při psaní několika písní obsažených v soundtracku. (sir-dave)
  • Posledný príspevok herca Coryho Monteitha na sociálnej sieti Twitter pred tým, než zomrel v hotelovej izbe vo Vancouveri na predávkovanie, bol práve o tomto filme. (odmocnina)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama