Reklama

Reklama

Rick a Morty

(seriál)
  • USA Rick and Morty
Trailer
USA, (2013–2024), 28 h 57 min (Minutáž: 20–23 min)

Hrají:

Chris Parnell, Sarah Chalke, Jess Harnell, Phil Hendrie, Maurice LaMarche, Echo Kellum, Gary Anthony Williams, Rob Paulsen, David Cross, B. Harrison Smith (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(79)

Byl pohřešovaný skoro 20 let, ale teď se Rick Sanchez najednou objeví u své dcery Beth a chce se k ní a její rodině nastěhovat. Po dojemném shledání se Rick usídlí v garáži, kterou předělá na laboratoř, a začne v ní zkoumat různá nebezpečná udělátka a strojky. Samo o sobě by to nikomu nevadilo, jenže Rick do svých dobrodružných pokusů stále častěji zatahuje také svá vnoučata Mortyho a Summer. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Ondak k tomuto seriálu (5)

Série 1 (2013) (S01) 

Naprosto šílený seriál. Obsahuje moře hnusu, obludností, nekorektnosti a násilí. Překvapivě mě ale první série bavila hodně. Nebýt asi 3 dílů, u kterých jsem se nudil dostal by plný počet. Děj se popsat nedá. Vědec Rick se vydává na různé mezidimenzionální dobrodružství se svým vnukem Morthym. Vždy se stane naprostá nepředvídatelná událost a absurdnost střídá ještě větší absurdnost. Tím je děj natolik zmatený, že postrádá veškerou ucelenost příběhu a jde pouze o nejabsurdnější a nejhumornější vyřešení problému. Tím vlastně nedochází k jakémukoliv posunu v ději hlavních postav skrze první sérii. Uvidíme v dalších sériích, jestli bude více kladen důraz na nějaký příběh. ()

Série 2 (2015) (S02) 

Druhá série mi přijde taková vyspělejší. Došlo i na nějaký příběh napříč sérií a humor mi přišel tak akorát. Prostě vše je podle mě super a to co jsem kritizoval v první sérii se zde vytratilo a velice zlepšilo. Krom 8. dílu, jsou všechny epizody na 5 hvězd a královsky jsem se bavil. I Rick už není takový humusák jak v první sérii. ()

Série 3 (2017) (S03) 

Seriál pokračuje v nastavených kolejích. Sice škoda nevyrovnanosti kvality epizod a hlavně slabších epizod 5 a 6, 7 epizoda mě vyloženě nesedla a nelíbila se mi. Ale na druhou stranu to zachraňuje epizoda 8 a hlavně 10 s prezidentem, kdy jsem se nedokázal přestat smát. Takové 4,5 hvězdy ()

Série 4 (2019) (S04) 

V sérii je dost slabších dílů, řekněme tak 50/50. Ale stále je to stejný Rick a Morty jako v předešlých sériích. Jen škoda, že některé díly z této série hned zapomenu. Rick je překvapivě více lidštější a Morty drzejší, už to není takový uplakánek z předchozích sérií. U postavy Ricka mi přijde divné, že v některých dílech má pod kabátem něco , co ho udělá neporazitelným, nebo by zničilo celou planetu a v některých dílech nemá nic a nechává si nakopat zadek. Díly na sebe nijak příběhově nenavazují, jen velmi okrajově. Každý díl je tedy úplně jiný, ale stejně velká zábava. ()

Série 5 (2021) (S05) 

Bohužel mi pátá série přijde jako ta nejslabší. Je to pořád sranda, ale už mi to přijde pořád stejný a poslední dva díly to nezachrání. Takhle se na další série koukat budu, ale už od toho moc nečekám. V Této sérii je větší důraz na postavu Mortyho a Rick hraje takové druhé housle a téměř nic nepředvede, Ani epizody nemají žádný příběh prolínající celou sérii, takže se vlastně jedná o nahodilé díly bez nějakého smyslu. Každý díl se jedná o něco jiného. Přemýšlel jsem i o nižším hodnocení. Tato série je dobrá, ale jsem mírně zklamán. ()

Související novinky

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

Scenárista Lokiho napíše nové Star Wars

08.01.2021

Po napsání scénáře k pokračování Doctora Strange s podtitulem In The Multiverse of Madness a roli hlavního scenáristy a jednoho z producentů na seriálu Loki od streamovací služby Disney+ se Michael… (více)

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Ceny Emmy 2020 ovládla HBO

Ceny Emmy 2020 ovládla HBO

21.09.2020

V poněkud komornějším duchu byly letos rozdávány prestižní televizní ceny Emmy. Kvůli opatřením nedošlo tentokrát na živé publikum a moderátor Jimmy Kimmel se tak s většinou nominovaných bavil pouze… (více)

Reklama

Reklama