Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage a Iron Fist spojí síly proti společným nepřátelům a hrozivé konspiraci ohrožující New York City. (Netflix)

Recenze uživatele Ratemus k tomuto seriálu (4)

The Defenders (2017) 

No musim říct že mám celkem smíšený pocity. Rozhodně je to lepší než Luke Cage a Iron Fist, kteří jsou zde mnohem zajímavější než v celém svém vlastním seriálu a bavili mě víc. Není to lepší než Daredevil a možná o trochu lepší než JJ, kterou jsem si teda mile rád připomněl. Už jen fakt, že ve třetím díle Fist předvedl více kung fu, než v celém svém seriálu je celkem smutný, ale nedá se nic dělat. První půlka je seznamovací, každá postava řeší svůj případ, který je nakonec svede dohromady, je to celkem příjemný a ani to nenudí. Alexandra je vesměs k hovnu a vlastně uplně zbytečná, no a prsty Handu opravdu k smíchu, ti padouchové se skutečně nepovedli, nejsou ani zajímavý a vlastně mi byli celkem u prdele. Elektra neslaná nemastná. Souboje a akce celkem po skromnu a v posledním díle velmi chaotická a uplně zabitá tou debilní hip hap hopovou hudbou, která hrála při každé scéně s Lukem, aby nám jó ukázali, že černoši přece patří ruku v ruce k hip hap hopu. Jako jsem spokojenej, bál jsem se, že nudné postavy jako Fist a Luke stáhnou DD ke dnu, trochu se tak povedlo ale ne zcela. JJ byla fajn, po dlouhé době ji vidět bylo příjemné a snad jedině ona mě bavila. Je to lepší průměr, ve výsledku to nebylo špatné, ale čekal jsem mnohem víc....vlastně mi ani nevadí, že Fist použije svou sílu jen výjimečně a když jí může použít, vyhrál a je to nejpříhodnější, tak nic. Ani mi nevadí, že se tam celou dobu bojuje v posledním díle a když nakonec Hand použije konečně samopaly, tak jen na Luka :-D ale dřív ne. Hand, jakože nemilosrdní zabijáci mají šanci zabít tolik postav ale neudělají to. no přes tyto přešlapy se mi to celkem líbilo ()

The H Word (2017) (E01) 

začátek celkem seznamovací a uváděcí do dění, já jsem spokojenej, nebylo tam vlastně nic pořádně zajímavého, postavy se objevovaly a já věděl, kdo to je, což je skvělé vidět všechny charaktery pohromadě včetně vedlejších postav. Akorát mě tam srala jedna věc, postavy jsou až moc přesně nalinkované a vůbec se neodklánějí od svého standartu, takže když je na scéně Luke, hraje ten typický nechutný hip hap hop a podobná debilnií muzika, Luke hází ten svůj otravný výraz všude okolo. Jessica pro změnu pořád chlastá a je arogantní a nepříjemná. Fist asi jako jako jediný výjimečně nezklamal no a Matt je Matt, ten se chová pořád stejně...jsem zvědavej zda budou mít dál postavy nějakej vývoj....za mě prostě průměr ()

Worst Behavior (2017) (E03) 

Iron Fist předvedl více kung fu než v celém svém seriálu....a ani mě tu tak nesere...takže za mě fajn ()

Royal Dragon (2017) (E04) 

tlachání a tlachání a už se blíží akcéééééé....tak zase nic, možná příště......psychor nezklamal, píčuš to ani neviděl ale aby byl zajímavej dá tomu odpad jako všem dílům :-D ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Pavoučí univerzum na Amazonu?

Pavoučí univerzum na Amazonu?

08.09.2020

Studio Sony oznámilo nový seriál Silk, jenž by měl rozšířit hrané univerzum kolem postavy Spider-Mana. Seriál by pak navíc měl dorazit na streamovací službě od Amazonu, což by mohlo naznačovat, že… (více)

Reklama

Reklama