Reklama

Reklama

Sestra

  • USA The Nun (více)
Trailer 1

Démonická řádová sestra z hororu V zajetí démonů 2 se vrací, aby šířila zlo ze záhadného kláštera v Rumunsku, ve kterém řád jeptišek ukrývá děsivé tajemství. Nejtemnější kapitolu ze světa filmu V zajetí démonů Vám přináší legendární James Wan, filmový tvůrce, který stojí za touto úspěšnou filmovou sérií. (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (614)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Gotika, kam se podíváš, ale tím výčet veškerých pozitiv prakticky končí. Vyčpělá, ale jak vidno stále populární, "démonařina" už nemá příliš co nabídnout. Vcelku děsivá postava jeptišky z druhého Conjuring tady prakticky nefunguje, pokusů o strašení je přehršel, ale žádný z nich nenavodí ani zdání příjemného mrazení. Už by to chtělo v horroru něco nového nebo vkusný návrat ke kořenům. Tyhle okaté bubáky už opravdu ne. Za tu hřbitovní mlhu ale za tři. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Devadesátiminutová únikovka z kláštera kdesi v Rumunsku, která je celkem na sílu naroubovaná na Conjuring. Sestra tancuje na hraně mezi mysteriozním hororem a fantasy filmem, takže to místy působí, jakoby se měl každou chvíli objevit HellBoy, který s pomocí starých artefaktů zavře portál do podsvětí. Místo něj tu ale pobíhá zmatená Farmiga s Bichirem, kteří mají dlouhé vedení a nechají se děsit prvoplánovými lekačkami. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Jednou za čas vždycky dostanu chuť bát se a vyberu si nějakej ten současnej horor a pak mně to štve. Ne proto, že pak v noci slyším šramot, vidím stíny na zdech, případně cítím studené prsty umrlce na krku, ale proto, že jsem zabil minimálně hoďku a půl času sledováním blbosti. Přesto to čas od času stále dělám. Asi stále doufám, že někdo natočí něco u čeho by se člověk mohl bát, nebo alespoň cítit nepříjemné pocity. Tohle mělo všechny atributy špatného hororu. Jakási temná obdoba Sestry v akci... Píběh je o tom jak Vatikán vyšle inkvizitora s jeptiškou do dalekého kláštera kdesi v Rumunsku (ha, že by odkaz na Stokera a nebo pro Amíky je ta destinace nějak děsivá?) zjistit divnosti co se tam dějí. Poslední jeptiška tam vyskočila z okna věže s oprátkou na krku a to už stačí na pořádné církevní vyšetřování ! No tak tam jedou, cestou přiberou Frantíka a pak už tam jen straší... Což o to, hrad to byl slušnej, ale to co z něj udělali... A že letecká puma otevře brány pekel, to musí vymyslet jen opravdu retardovaný hotorový scénárista... A samozřejmě je to natočeno podle skutečné události z padesátých let... Jo, když Lancastery shazovaly kontejnery a fosforem na německá města, dole to zcela jistě bylo peklo, ale s čerty to nemělo fakt nic společného... Dávám za dva zvonečky. Cililink a od hororů si dám zase nějaký čas pauzu :-(. * * ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dobre, tak prídu do kláštora, straší tam démon, treba ho vyhnať, finiš. Čiže súhlasím s tým, že scenár je prvácky, ale takýto scenár má 95% komerčných duchárin. Nemám totiž pocit, že by po tejto stránke boli Žena v čiernom či obidva Conjuringy niečím výnimočnejšie, a všetkých týmto hororom sa to minimálne vyrovnáva. Aj keď je pravda, že v jednom momente počas filmu som sa zľakol, že tam začnú zo zeme vyliezať zombíci... v takom prípade by som možno uznal, že nápad je ojedinelý, ale asi by celý horor išiel do hája. Prostredie starého sídla je fajnové, atmosféru to má, herci neoslnili (ale ani to neposrali), triky pekné a nevidel som iný účel filmu ako sem tam vydesiť nejakým šokom. Takže aj keď je to zase o tom istom a pre mnohých to bude najskôr sterilné, aspoň je to celkom adrenalínové a až na pár slabších miest v záverečnej tretine môžem povedať, že film ubehol prekvapivo rýchlo. Horor roka to však nebude ani vo sne. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ježíši Kriste, Matko představená, to byla ale píčovina !! Čekal jsem nudnou sračku, dostal jsem nudnou sračku, patří mi to. Celou dobu jsem se smál a chytal za hlavu. Tohle nesahá filmu The Conjuring ani po kotníky. Přesně ten typ hororu, pro nehororové fanoušky, dívající se pouze na romantické filmy, jo - těm pak přijde SESTRA, jako ultra mega Horor. Hvězda pouze za úvodní a finální scénu, která ale stejně patřila k  The Conjuring. Viděno pouze z povinnosti. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (22)

  • Ještě než vyšel oficiální trailer, vyšel krátký teaser, který měl sedm vteřin, ve kterých divák viděl černo, až na poslední 2 vteřiny, kdy nečekaně a velmi nahlas zakřičela démonická jeptiška (Valak). YouTube tento teaser krátce po vydání zablokoval z důvodu, že byl příliš děsivý. (ČSFD)
  • Film se odehrává v roce 1952. (ČSFD)

Související novinky

Annabelle se vrátí

Annabelle se vrátí

29.04.2018

Svět momentálně oslavuje propojený filmový vesmír od Marvelu, který čítá už 19 filmů. Jak asi víte, většině konkurenčních pokusů se příliš nedaří. Pokud byste ale hledali největší výjimku, dostanete… (více)

V zajetí démonů potřetí

V zajetí démonů potřetí

27.06.2017

Alfou a omegou dnešního Hollywoodu jsou propojené filmové vesmíry. U Star Wars nebo Marvelu šlapou na jedničku, jinde se více či méně klopýtá. Naposledy se trochu spálil vesmír s klasickými monstry,… (více)

Reklama

Reklama