Reklama

Reklama

Titans

(seriál)
  • USA Titans
Trailer 2
USA, (2018–2023), 36 h 50 min (Minutáž: 40–53 min)

Hrají:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Ryan Potter, Minka Kelly, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (56)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE NAČASE ZLIKVIDOVAT SVĚT“… „NE, DOKUĎ NEBUDE MÍT ZLOMENÉ SRDCE...“ /// DC má svůj superhrdinskej seroš. Někdy mám pocit, že je tady přesuperhrdinováno, ale Amerika už je hold taková… Je fajn, že je to drsnějšího ražení se solidní akcí a Robin není žádná buzna. Příběh je taková klasika vo konci světa, jen tady v něm jede celá rodina. Ale má tempo a baví. Samozřejmě, je to týnejdžrovina, takže něco mě zase tolik nebere. Dávám 4*, ale mám dojem, že skutečná síla se ukáže až ve druhý sérii. Počkám si na ni… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že dva Robini jsou víc než jeden. 2.) Mám v telefonu kontakt na Bruce Wayna. 3.) Thx za titule „Zira.“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Robin pro mě byl vždycky to přiteplalé nutné zlo, které se drželo Batmanova pláště, takže k Titans jsem byl trochu skeptický. O to víc měl ale tenhle teenagerský mix akce, fantasy a hororu dostal. Čekal jsem spíš něco na způsob marveláckého barevného blbnutí, ale tohle je temná jízda s brutální akcí, která klade velký důraz na charakteristiku postav, v čemž si nezadá s Daredevilem a spol.. Samozřejmě v některých dílech to občas zaskřípe, ale že vyjde všechno na první dobrou, to snad ani nikdo nečekal. Problém jsem neměl ani s herci, ale pokud si něco budu pamatovat, tak je to Nuclear family. Nechápu, že je nikdo nepoužil dřív. 80% a věřím, že po druhé řadě půjdu s hodnocením ještě výše. ()

Reklama

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. Série - Očekávání nebyla nikterak zvlášť vysoká a "pilot" pro mne byl vyloženým zklamáním - přesto jsem však seriálu dal nakonec šanci a byl vcelku mile překvapený. Největším kamenem úrazu je v tomto případě scénář, jelikož pro "příběh" důležité a podstatné dialogy zní naprosto debilním a odfláknutým dojmem (ehm, epizoda "Koriand‘r") - tvůrci si toho však nejspíš byli vědomi, tudíž nějakých sáhodlouhých rozhovorů je zde minimum a seriál se soustředí primárně na akci. Ta spoléhá spíše na kontaktní a dosti krvavé a drastické souboje a digitálních efektů využívá jen minimálně ("Beast Boyovy" proměny mi nepřišly tak zrůdné, jak mnozí tvrdí a výbuchy za použití CGI jsou v dnešní době standardem), což oceňuji, jelikož např. "Arrowverse" je přesným opakem a pro mě tak naprosto nekoukatelnou záležitostí. Herecké výkony pro podobný žánr dostačující, Anna Diop, z níž jsem měl největší obavy mne pak zaujala asi nejvíc... Kvalita jednotlivých epizod je pak proměnlivá jen lehce, což přidává plusové body - nicméně, vtipné a odlehčenější scény nečekejte, "Titans" jsou navzdory dětinskému příběhu nesmírně temní, místy se dokonce pokouší i o nějaké ty dramatické prvky, ale ne nikterak rušivým způsobem. 2. Série - První řada mne nadchla takovým způsobem, že jsem s nápětím vyhlížel tu druhou... a čekání pro mne bylo natolik dlouhé, že v mezičase zmizela chuť si ji vůbec pouštět, už jen z představy, že přijde další, a další... a opravdu nechci na nějaké finále čekat X let... na konec Hry o trůny se taky čekalo a jak byli fanoušci „nadšení" :( ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Tento seriál ma zatiaľ moc neupútal. Prvú sériu som dopozeral len tak tak, a hoci nabudila na druhú, zatiaľ nič moc. Chce to byť temné ako sa na DC patrí, a aj sa mu to sem tam darí, ale pôsobí to zároveň moc detsky, efekty sú hrozné, príbeh nuda. Asi fakt iba pre skutočných DC fanúšikov. Druhú asi ešte dopozerám, ale pokračovať asi nebudem. Sú aj lepšie seriály. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle, kdy jsem sotva udržela oči od sebe, jsem byla mega zklamaná. Nicméně jsem vytrvala a dokoukala celou řadu. Až na pár momentů, kdy o něco šlo, je to děsně natažené a ufňukané. To, že se tam řežou hlava nehlava, ještě neznamená, že jde o temný seriál, spíše hloupý, překombinovaný a hlavně nelogický. Za mne velké zklamání, dvě pozemské hvězďulě za pěknou mimozemšťanku. ()

Galerie (574)

Zajímavosti (37)

  • Díl se přímo hemží odkazy na Batmana. Poprvé v sérii zazní zmínka o Justice League, Donna Troy (Conor Leslie) pak mluví o „Dianě“, čímž myslí Wonder Woman. Kromě těchto jmen se také mluví o Jokerovi, úhlavním nepříteli Batmana. (NiWi)
  • V epizodě vůbec poprvé máme možnost vidět hranou verzi komiksového týmu Doom Patrol. (NiWi)
  • V epizodě je zmíněn Roy Harper, což je v komiksech jméno dalšího superhrdiny, který byl členem originálních Teen Titans. Zpočátku vystupoval jako pomocník Green Arrowa pod přezdívkou Speedy, později se však osamostatnil a byl znám jako Red Arrow či Arsenal. V seriálu Arrow (od r. 2012) postavu ztvárnil Colton Haynes. (NiWi)

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Bažináč se vrátí v novém seriálu

Bažináč se vrátí v novém seriálu

03.05.2018

Největšími hvězdami DC jsou bezpochyby Superman, Batman a Wonder Woman. Hollywood ale strávil spoustu času i s Bažináčem, který už se dočkal dvou filmů a dvou seriálů. Doktor Alec Holland, z něhož… (více)

Reklama

Reklama