Reklama

Reklama

Mandalorian

(seriál)
  • USA The Mandalorian (více)
Trailer 1
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvůrci:

Jon Favreau

Hrají:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Recenze uživatele Cheeter k tomuto seriálu (27)

Mandalorian (2019) 

Celou dobu říkám, že Star Wars se měly vydat cestou těchto spin-offů a dělat další epizody, těmi se to akorát kazilo. A pokud je pravda, že v prvním díle byl obří spoiler pro IX. epizodu, tak asi je se na co těšit. Nicméně i tak z ní mám obavy. Zatím jsem se k ní nedokopal, snad se k tomu dostanu dřív, než mi to někdo prozradí. ()

Kapitola 1: Mandalorian (2019) (S01E01) 

Celá epizoda tak nějak nadprůměr, docela dost jsem si jí užíval. Ale ten konec to zabil. Něco takového jsem vážně nečekal, byť o tom spoileru jsem slyšel. ()

Kapitola 2: Dítě (2019) (S01E02) 

Kvalitní souboj, to se musí nechat a ačkoliv asi šlo hlavně o tu akční část, tak ta se povedl, byť pro příběh asi význam mít nebude. ()

Kapitola 3: Hřích (2019) (S01E03) 

Příběh je v podstatě strašně jednoduchý a geniální zároveň. Uvidíme, zda vydrží takto vysoko celou dobu. A já pevně věřím, že je dokonce prostor k zlepšení. ()

Kapitola 4: Útočiště (2019) (S01E04) 

Myslím, že hitem tohoto seriálu se stane malý Yoda pojídající žáby. To prostě těžko někdo překoná. Jinak opět velmi jednoduchá a zároveň výborná příběhová linie. ()

Kapitola 5: Pistolník (2019) (S01E05) 

Nebýt toho závěru, tak si dám menší hodnocení, takhle se těším na další díl. Už to totiž pomalu vypadlo, že celé se to teď bude točit ve stylu jeden díl, jedna planeta. Takže doufám v oživení, bylo by potřeba. Nějaká hlubší provázanost, jako byly první tři díly. ()

Kapitola 6: Vězeň (2019) (S01E06) 

Už mě ty epizody začínají unavovat. Doufám, že jsou součástí něčeho větší, ačkoliv mi něco říká, že ne. ()

Kapitola 7: Zúčtování (2019) (S01E07) 

Konečně všechno do sebe začalo zapadat a dává to hlubší smysl. A jsem zvědavý na závěrečné rozuzlení, i když kdo ne. ()

Kapitola 8: Vykoupení (2019) (S01E08) 

Celkem předpokládané zakončení série, akce bylo dost, vysvětlovat už nebylo moc co. Škoda, přece jenom, něco se vysvětlit mohlo. ()

Season 2 (2020) (S02) 

Za mě plnohodnotné pokračování první série, jen málokdy se stane, že se druhá série vyrovná druhé. Tady se to povedlo. A jsem za tenhle výjimečný případ velmi rád, protože to se stává opravdu málokdy. Jen mě mrzí nezodpovězené otázky. Ale to se prostě stává. ()

Kapitola 9: Šerif (2020) (S02E01) 

Ačkoliv bitka s zvířetem všechno dobrá, tak pokud jde o příběhovou linii, tak velmi malý posun. Pomalu víc nám prozradil trailer. A cením snahu o propojení sérií. ()

Kapitola 10: Pasažérka (2020) (S02E02) 

Druhá část druhé řady nás na první pohled nijak závratně neposunula. Potvrdilo se nám, že malý Yoda sní vlastně všechno a to nás dostává do problémů. ()

Kapitola 11: Dědička (2020) (S02E03) 

Dalo se čekat, že všechno nebude tak ideální, jak to na první pohled vypadá. Aspoň se malý odnaučil jíst některé tvory. A děj konečně dostal pořádný kopanec, který se určitě projeví v dalších částech. ()

Kapitola 12: Infiltrace (2020) (S02E04) 

Dobré. Dobré to bylo. Seriál vykazuje poměrně dobrou setrvalou úroveň, kdy se téměř pokaždé dovíme něco nového, současně se děj proplétá, komplikuje a vrací. ()

Kapitola 13: Jedi (2020) (S02E05) 

Zatím nejlepší část druhé série. Čeká nás nejspíš ještě hodně a i když je tu od začátku druhé série snaha překonávat tu první, tak to nepůsobí nepřirozeně. Což nejde říct o mnoha jiných seriálech. ()

Kapitola 14: Tragédie (2020) (S02E06) 

Asi se čekalo, že se děj zkomplikuje, nejspíš tímto způsobem. To, co mě potěšilo, že Troopeři vypadají aspoň trochu lidsky a ne jako stroje. ()

Kapitola 15: Přesvědčení (2020) (S02E07) 

Stůl je po jedné akční epizodě dobře prostřený po poslední část. A ta už koncem nejspíš začala. ()

Kapitola 16: Záchrana (2020) (S02E08) 

Konec určitě zajímavý a výživný. Doufal ve více odpovědí, než jsme dostali a to mě mrzí. Odpovědět by mohly určitě další díly, ale těch se nejspíš nedočkáme, protože by už to podle mě bylo dost šroubované. ()

Season 3 (2023) (S03) 

Třetí řada nebyla špatná, ale je místy znát, že se téma vyčerpává. Buď to dalšího pokračování bude chtít vymyslet nějaký nový koncept nebo se bojím opakování a nižší úrovně... ()

Kapitola 17: Odpadlík (2023) (S03E01) 

Ačkoliv je z epizody jasné, co bude obsahem této řady, tak se nemůžu ubránit dojmu, že tvůrci nás budou natahovat. Vzato kolem a kolem, mohlo to být více spletité. Aspoň to. ()

Související novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama