Reklama

Reklama

Raymonda má každý rád

(seriál)
  • USA Everybody Loves Raymond (více)
USA, (1996–2005), 77 h 7 min (Minutáž: 21–44 min)

Tvůrci:

Phil Rosenthal

Hudba:

Rick Marotta

Hrají:

Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Brad Garrett, Peter Boyle, Sawyer Sweeten, Sullivan Sweeten, Madylin Sweeten, Bob Odenkirk, Maggie Wheeler (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(210)

Sportovní novinář Ray Baron a jeho žena Debra by si žili normálním spokojeným životem, nebýt faktu, že dům naproti přes ulici obývají Rayovi rodiče a jeho bratr Robert... (oficiální text distributora)

Recenze (107)

Moonrise 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem si ihned oblíbil díky jeho jedinečnému humoru. Každodenní rozepře matky Marie, hlavního hrdiny Raymonda, s jeho ženou Debrou jsou dobrou ukázkou problémů mezi tchýní a snachou. Nakonec bývá do sporů nechtěně zapleten i celý zbytek Raymondovy rodiny (jeho starší bratr Robert, otec Frank), který bydlí hned naproti přes ulici. U manželů jsou na návštěvě denně a to vede k často banálním konfliktům. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie každý má rád Raymonda! Tohto večne ukrivdeného a umrnčaného mamičkynho maznáčika ja veru zrovna dva krát nemusím. Tiež nemám rád tú jeho krpatú manželku, jeho zrejme dementné deti, otravných rodičov, a ani jeho obrovitého brata. Aj keď ten má sem tam nejakú vtipnú hlášku. Celý tento sitkom sa mi vidí ako podpriemerný produkt na poli takejto televíznej zábavy. O tom, že "Raymonda má každý rád", ma nikto nepresvedčí. ** ()

Reklama

Margerie 

všechny recenze uživatele

Noční můra snad každé holky. Vdáte se a naproti přes ulici bydlí rodiče vašeho manžela, kteří absolutně nerespektují vaše soukromí, váš manžel je stále maminky mazel, který se jí neumí vzepřít a zastat se vás, a navíc spolu s vaší tchýní a tchánem musíte sníšet i svého čtyřicetiletého švagra, který se po rozvodu vrátil k mamince a je neskutečně natvrdlý. Jo, jako odstrašující příklad je tenhle seriál perfektní a já se skvěle bavila, z představy, že to zažiju taky, mi ale stéká studený pot snad po celém těle. 75% ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jak léta běží, občas něco zapadne. Za gauč, pod postel, do koše, mimo vysílání. Zapomene se na to a nikomu to nechybí. Zejména často proto, že se za léta objeví věci lepší. A když se člověk s onou věcí po letech shledá, je jiný člověk. A i když si kdysi myslel, jak je ta věc sebedůležitá, není. Takže hlavně děkuji tomuhle seriálu za to, že nakopnul kariéru hercům a herečkám, které jsem pak rád vídal jinde, jmenovitě z těch hlavních Patricia Heaton, Doris Roberts a Brad Garrett. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Romano má celkem dobrý cit pro rodinné prostředí a to je taky věc, která mě na tomhle baví nejvíc. To postrkování s bráchou a manželkou. Babka nemá chybu, jak ze života. Děda ujde, ale nejvíc mi nesedí Rayův brácha a jeho přítelkyně. Situace vycházející z interakce starejch s mladejma jsou zase jak na živo. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (29)

  • Pro roli Debry se nakonec rozhodovalo mezi Patricií Heaton a Jane Sibbett. Televize CBS chtěla Jane Sibbett, ale Ray Romano a ostatní producenti seriálu preferovali Patricii Heaton. (Tom Riddle)
  • Podle Raye Romana získala Patricia Heaton roli Debry proto, že byla na konkurzu jediná ochotná ho políbit na rty. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama