Reklama

Reklama

Robot Chicken

(seriál)
USA, (2005–2022), 41 h 43 min (Minutáž: 10–12 min)

Hrají:

Seth Green, Breckin Meyer, Abraham Benrubi, Sarah Michelle Gellar, Mila Kunis, Alex Borstein, Macaulay Culkin, Scarlett Johansson, Mark Hamill (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(11) / Epizody(224)

Obsahy(1)

Satiricko-parodický seriál produkčního týmu okolo Setha Greena si nebere servítky a paroduje nejenom popkulturní fenomény a aktuální aféry, ale i kultovní filmy a seriály. (SaNcHeZ_cz)

Recenze (119)

Gazy 

všechny recenze uživatele

Parta okolo Setha Greena, stvořila ojedinělou šílenost, která dosahuje geniality. Pro sledování je nezbytné mít co nejlepší popkulturní přehled, jinak spoustu těch kratičkých gagů divák nepochytí. Už teď má tohle robotické kuře našlápnuto ke kultovnímu statusu a určitě neřeklo poslední slovo, v téhle show je totiž možné úplně všechno. Především Star Wars speciál je dokonalým parodickým vrcholem a zároveň úžasnou poctou. It's Alive! ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Komiksy, seriály, aktuální filmy, politická scéna a parádní dávka nekorektnosti v až nesnesitelně rozkývané kvalitě. Jeden díl chci vidět zas a znova, u dalšího se ani nepousměju. Nejnezapomenutelnější jsou samozřejmě ataky do Star Wars či vlastní sebeparodie, protože tam šijí Green a spol. do svých nejmilovanějších kultů, ale mojí srdcovou záležitostí jsou malé role mých oblíbenců z Buffy. Být jich více, vydržím u Kuřete celých úctyhodných devět sezón. ()

Reklama

tuberatanka 

všechny recenze uživatele

Seriál, kde každá epizóda je poskladaná z navzájom nesúvisiaceho nespočetného množstva drobných epizódiek, skečov a mikrogagov, niektoré sú dlhé iba päť sekúnd, a väčšina z nich nie je dlhšia než je potrebné. Väčšinou (ale zďaleka nie vždy) ide o nehorázne, drsné a nápadité paródie na americkú popkultúru, kde pochopenie humoru nezriedka závisí od znalosti kontextu; avšak priemerný tunajší televízny divák zistí, že väčšina z toho na čo sa díva, je mu minimálne povedomá. Pokiaľ už niečo začne nudiť, s istotou to aj tak po chvíli skončí. Nápady sa valia takou rýchlosťou, že človek to občas nestíha sledovať, bábková animácia je rovnakou mierou odfláknuto šmatlavá a zároveň invenčne zbesilá. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Z nedostatku novejch dilu mejch oblibenejch serialu jsem zkusil tenhle. A prekvapilo me, proc ma takova kravina tak vysoky hodnoceni. Prvni serie je totiz naprosto mimo, fory jsou bud desne dlouhy a bohuzel nevtipny, nebo naopak naprosto priserne kratky, kdy staci, aby ste zrovna kejchli a prosvihnete dva fory. Navic to zpracovani je fakt priserny, jak kdybych ve skrini vyhrabal plastelinu a stary omlaceny panacky, nalepil na ne z papiru vystrizeny pusy a zanimoval je. Ale tak nak z nudy jsem dokoukal celou prvni serii, ke konci uz jsem si na animaci zvyknul, sice me to furt nijak zvlast nebavilo, ale aspon me to prestalo srat. Jenze pak jsem zacal s druhou serii a to je naprosto jiny kafe, dlouhy fory jsou dlouhy presne akorat a kratky jsou sice kratky, ale ne nejak ultimatne, takze vetsinou kazdej for ma nejakou fajn pointu a i kdyz mi toho samozrejme spousta unika, protoze to je desna hromada narazek na osobnosti, filmy, kulturu atd. a to hlavne americkou a clovek to proste vsechno nemuze znat, vetsinou jsem se aspon parkrat za kazdej dil zasmal. No a nejak me to zaclo bavit, takze ted uz mam v sobe tri serie, pricemz prvni mizerna a druha s treti zhruba na stejny urovni a hodne vtipny. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Ostře originální seriál s ostrým humorem Setha Greena a jeho týmu. Epizody se nedají srovnávat, každá je úplně jiná a paroduje pokaždé něco jiného. Kolem 4. Série to už trochu pokulhává a seriál se dostává do stereotypu..Ale pořád je to ten starý Robot Chicken jak ho známe, což se třeba o osmé sérii Family Guy říct nedá. Nejoblíbenější skeče: Help the aged (http://www.youtube.com/watch?v=uQbyvXyf-bs ) , Eat To Freedom (http://www.youtube.com/watch?v=Aw7Gs91pQ4o ) , Grand Theft Mario a Unicorn Land (http://www.youtube.com/watch?v=TiELAlcBSq8 ). Za občasnou nudu, za kterou může možná moje neznalost o americké kultuře musím dát "pouze" 72% . ()

Galerie (64)

Zajímavosti (11)

  • Uvažovalo sa o viac ako 60 názvoch pre tento seriál, vrátane "Junk in the Trunk", "ADD TV", "Gold Dust Gasoline", "Toyz in the Hood", "Vegetable Fun Fest", "S&M Presents", no všetky boli zamietnuté kvôli ochrannej známke, alebo iným právnym dôvodom. Z mnohých titulov tvorcovia schválili iba "Robot Chicken" - názov jedla miestnej čínskej reštaurácie. Niektoré zamietnuté názvy boli neskôr použité ako názvy epizód. (ČSFD)
  • Záverečná hudba je kotkodákajúcou verziou The Gonk - hudba hraná v nákupnom stredisku vo filme Dawn of the Dead, ktorý bol tiež použitý v záverečných titulkoch. (ČSFD)
  • Šialený vedec, ktorý nikdy neprehovoril, sa volá Fritz Huhnmörder. Huhnmörder v nemčine znamená "vrah kurčiat". (ČSFD)

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

Pinocchio vs. Pinocchio: Burton vs. del Toro

Pinocchio vs. Pinocchio: Burton vs. del Toro

17.11.2012

Děsil nás v podání Roberta Benigniho, bavil jako vedlejší figurka v Shrekovi. Dřevený panáček, který toužil být chlapečkem z masa a kostí. A pořád lhal, tak měl z toho často erekci nosu. Pochází z… (více)

Reklama

Reklama