Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

iwee23 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je na mě už trochu moc. Rozdíl mezi českými romantickými seriály a jihoamerickými telenovelami je jen ten, že poněkud teatrální výkon tamních herců je alespoň trochu uvěřitelný, jsou v něm emoce a alespoň náznak jakéhosi "herectví", což v těch českých zcela chybí. V Cestách domů, zejména u Rybové a Etzlera (který se v každém záběru-nebo snad v každé své roli?- tváři naprosto stejně!) podtrhují jejich tragický herecký výkon trapné dialogy, zoufale špatná kamera a ještě horší režie "režiséra" Adamce... ()

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Uáááá, to je humus! Stačí neustále vždy a všude opruzující upoutávky se smrtelně vážně až tragicky se tvářícími "hrdiny". Zkoušela jsem se dívat, ale adamcoviny fakt nevydržím! Stejně jako konášoviny a ostatní iny, včetně té dietlovic. Ano, seriály ze současnosti a když to tak vezmu seriály "ze života" nemám ráda vůbec. A u těch českých mě vyloženě dráždí ta plejáda vyžírků, která se tam drží, nastupuje, vystupuje a řeší a řeší....A já neřeším a přepínám:-) ()

Reklama

Moiseiwitsch odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem pár dílů shlédnul, abych věděl na co se dívají běžní lidé, když přijdou večer z práce. Udělal jsem chybu... Rád bych dal alespoň jednu hvězdu, ale nepřišel jsem na nic, za co bych ji udělil. Dříve seděli lidé u svíček a povídali si nebo četli dětem. Možná některé návyky tradiční společnosti byly lepší než ty, které chytáme mi dnes. Když nám vypnou elektřinu tak pobíháme po svých příbytcích jak pomanutí a jsme vyhození z rovnováhy, že nám většina přístrojů, kterými jsme obklopeni přestala fungovat. A přitom bychom některé večery mohly dělat jiné činnosti než sledovat tv. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha!!! Toto je nestrašnější hrůza a nějvětší neherecká a scénáristická tragédie v historii českých seriálů!!! Tahle rodinná "sága" Jiřího Adamce je duševní, psychický a neemociální TEROR na všechny normální filmové nebo seriálové fajnšmekry!! Na tohle se nedá dívat ani ožratý jako prase!! Hanba všem lidem, kteří se na takových zvěrstvech podílejí!! Nafackovat málo!!! ()

janda1986 odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože jsem byl s předchozím seriálem Jiřího Adamce (Pojišťovna štěstí) oproti většině uživatelů ČSFD poměrně spokojený (mám však na mysli pouze první řadu Pojišťovny štěstí), v případě seriálu Cesty domů jsem se nudil od začátku až do konce. Ačkoliv jsem se díky televizním ukázkám na tento seriál velmi těšil, po dnešním zhlédnutí prvního dílu nemíním Cesty domů v budoucnu vícekrát sledovat. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • Během natáčení se spotřebovalo 6 500 sáčků čaje, bylo použito přes 3 000 kusů oblečení, na praní oděvů bylo spotřebováno 250 kilogramů pracího prášku, bylo využito 150 km lepící pásky, na efekty bylo spotřebováno 10 kilogramů střelného prachu, využito bylo 200 000 čističů oken na vitríny a vše skleněné, za květiny se utratilo 250 000 Kč a denně se vařilo 20 vajec na rekvizity. (M.B)
  • Natáčení probíhalo ve věznicích, nemocnicích, a vilách, konkrétně na Praze 6. (M.B)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama