Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Prý se na ČSFD občas dívají i producenti, aby hledali inspiraci a otestovali momentální výkyvy diváckého vkusu. Mám tedy pro ně jistý vzkaz: jděte do prdele, svině svinutý. To poslední, co národu chybí, je další unylý blábol s plešaťícím zlitošem Etzlerem! Vypadá to, že většina dementnějících obyvatel této uplakané zemičky je plně spokojena s každodením vymýváním mozku růžovejma ordinériema, cestama do piči nebo pojišťovnama ulic, náměstíček a návsí. Podepisujete se tedy vědomě pod mizerný osud budoucích degenerací, neboť vlezou i díky vám do světa, v němž v práci otročící rodič po hektickém dni poskytne plodu tak maximálně informace a poučení o hovně. Lidi, fakt na to nemusíte čumět, není to povinný! To se vám nesevře žaludek i při náhodném zaslechnutí znělky tohoto a podobných televizních trapasů? ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Šel domu cestičkou, do lejna šláp, bulvy naň vyvalil, coufalej cap... A ty náš Adámku, co ty děláš, že všechny ty sračky rozmazáváš... %-[.. . . . Čokli vyjí, čudlárna jede dál... Howgh! - - - - - (Nahlédnuto ryze ze studijních důvodů, duševně odesláno kam je dáno, šmytec! - hovnocení 1880., komentsrář zde jako stopitý - 20.1.2012) ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

No nevím z jakého důvodu dají seriálu takový název Cesty Domů, jelikož to tak vůbec nepůsobí. Místo návratu domů kde vás má čekat teplá(nejlépe vyhřátá postel),teplá večeře,sprcha a náruč někoho koho máte rádi tak vás tam čekají (dle seriálu) jedině hádky a jelikož se seriál neodehrává ani tak doma jako v pracovním prostředí většiny nepochopitelně neurotických postav. "Herec" Miroslav Etzler, kterého díky nekonečné Pojišťovně štěstí a účinkování v dalších nesmyslných seriálech nesnáším a o jeho "charizmatu" se tu také nehodlám zmiňovat....Madam Rybová je opravdu slizká jako ryba nejen v této roli ale asi ve všech, které kdy hraje(žárlivé a psychicky narušené ženské ji jdou nejlépe).Mnou nenáviděná Tereza Kostková angažovaná také z velikánské hromady těch nekonečných nesmyslných seriálů podobně jako pan celer(Etzler)....já se jen ptám jak je zatraceně možné,že takoví herci neherci dostanou honoráře za takové braky??Měli by(jak jsem už dříve zmiňovala)angažovat nějáké nové a začínající herce oni totiž v televizi neuvažují,že stejné tváře hrající již pátou nepovedenou postavu v jiném avšak škatulkově podobném seriálu vede k nedůvěryhodnosti postav dalších.....Ovšem ani nově angažovaná herecká generace by si moc nepomohla(už kvůli tomu scénáři). ()

Pablinho odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem další díl v TV, přijdu tomu dát odpad! a překvapivě zjistím, že už jsem ho tomu dávno dal. Ale kdybych mohl, dám tomu oba dva. Ta rádoby napínavá atmosféra je fakt směšná, naprosto přehrávaný, ti herci na to nemaji. Ale tohle by nezachránil ani Hollywood, jaká je to scénáristická patlanina... ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, u takových Rodinných pout si aspoň člověk našel něco, čemu se mohl smát, kde mohla jeho sadistická duše plesat nad neskutečnou hloupostí scénáristů, smát se hercům za to, co tam předvádějí a čekat, jakým dialogem nás scénáristé překvapí příště. A co říct k Cestám domů? Vůbec nic. Viděl jsem asi půl dílu. Nic se tam neděje, nikdo vás tem nezajímá, zkrátka veškeré pocity při koukání do blba, kdy ani nevíte, co vnímáte. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • V seriálu si zahrála i československá fotbalová legenda Antonín Panenka. (M.B)
  • Linda Rybová, která zde hraje matku Martina Krause, je ve skutečnosti starší než Martin Kraus jen o 6 a půl roku. Linda rybová se narodila 15.10.1975 a Martin Kraus 22.3.1983. (ELBobes)
  • V seriálu si zahrálo 800 herců. (M.B)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama