Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

sarume odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu hrůza hrůz. Nějak nemůžu pobrat co nám tvůrce chce říct. Být cholerickým buranem s titulem , chovat se jako prase je ok?Někomu takový hrdina chybí?Fakt prominte drazí tvurci, ale to je fakt tak strašně neuvěřitelná blbina, že se to nedá, to jsem přežila 3 díly, abych teda nebyl za blbce co hodnotí po 5 minutách ()

sima275 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jednou za asi 3 měsíce jezdíme k babičce a tam to občas vidím. Někdy to dokonce slyším ze spodního patra z našeho domu a tak jsem se podíval na asi 3 díly a musím říct, že to bylo doopravdy hrozné. Hloupější scénář už asi udělat nejde a horší herci možná už asi nejsou. Tohle si zaslouží doopravdy odpad! 0% ()

Reklama

Wolftalon odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza, opravdu. Když se kouknu na tohle, a pak na takovou Ulici, tak by si snad Ulice zasloužila 3 hvězdy a tohle tak akorát seslání do jámy pekelný. Je to vrchol, roztahaný dlouhý a nudný dialogy, moralizující kecy a naprosto ubohá hudba a herecký výkon a děda, co si hraje na neustále nějakýho spasitele, mě znechutil na plný čáře a ODPAD je málo, měli by jsem přidat něco hlubšího a procítěnějšího, protože k tomuhle by se to náramně hodilo. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

"Honza s Vejnarem jsou u obecné kriminálky sotva týden a už zasahují proti muži, který týrá svou ženu. Vejnar při akci koupí jednu do nohy z mužovy vzduchovky. Bára má o Honzu strach. Do Hradiště přijíždí pražská státní zástupkyně Ivana Pánková a její syn Dan. Jedou za Jiřím Pánkem, manželem a otcem. Dan má průšvih - uspal svou přítelkyni a provedl jí potrat. Vyhlašují se výsledky výběrového řízení na primáře. Kdo zvítězí - Ríša nebo Vencl?" (Zdoj: TV Pohoda, 5/2012) Kdo tento mozkodlab proboha sleduje? ()

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes jsem nedopatřením přepnul na tento kulturní masakr. Cosi řešily nějaký šmetyny, "hrál" tam Sagič a Darinka Rolinsová sama sebe. Chvíli jsem zíral a nevěděl o co jde, příběh je na mě asi příliš intelektuálně složitej. Tak hluboké seriálové folosofii nerozumím, uniká my smysl a konání postav...každopádně mi bylo velmi blitno po jednom půldílu...a je mi ještě teď, téměř hodinu a půl po něm...tohle jsem si po dni stráveném náročnou prací doopravdy nezasloužil...upřímně všechny prosím...nedívejte se na to, berte ohled na své zdraví, děkuji. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • Při každé scéně bylo v ateliéru nataženo přes 150 metrů kabelů. (M.B)
  • V seriálu si zahrálo 800 herců. (M.B)
  • Jana Janěková st. o seriálu prohlásila: „Podmínky, ve kterých se seriál točil, byly náročné, herci neměli vůbec šatny, v dlouhých časových prodlevách jsme trávili společné chvíle v přeplněné kostymérně nebo na dvoře v prostoru připomínajícím demolici. A o pracovních věcech, které mi ovšem vadily nejvíc, se už nechci zmiňovat, to jest současný trend psaní scénářů, rychlost natáčení a další.“ [Zdroj: ahaonline.cz] (Duoscop)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama