Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

No nevím z jakého důvodu dají seriálu takový název Cesty Domů, jelikož to tak vůbec nepůsobí. Místo návratu domů kde vás má čekat teplá(nejlépe vyhřátá postel),teplá večeře,sprcha a náruč někoho koho máte rádi tak vás tam čekají (dle seriálu) jedině hádky a jelikož se seriál neodehrává ani tak doma jako v pracovním prostředí většiny nepochopitelně neurotických postav. "Herec" Miroslav Etzler, kterého díky nekonečné Pojišťovně štěstí a účinkování v dalších nesmyslných seriálech nesnáším a o jeho "charizmatu" se tu také nehodlám zmiňovat....Madam Rybová je opravdu slizká jako ryba nejen v této roli ale asi ve všech, které kdy hraje(žárlivé a psychicky narušené ženské ji jdou nejlépe).Mnou nenáviděná Tereza Kostková angažovaná také z velikánské hromady těch nekonečných nesmyslných seriálů podobně jako pan celer(Etzler)....já se jen ptám jak je zatraceně možné,že takoví herci neherci dostanou honoráře za takové braky??Měli by(jak jsem už dříve zmiňovala)angažovat nějáké nové a začínající herce oni totiž v televizi neuvažují,že stejné tváře hrající již pátou nepovedenou postavu v jiném avšak škatulkově podobném seriálu vede k nedůvěryhodnosti postav dalších.....Ovšem ani nově angažovaná herecká generace by si moc nepomohla(už kvůli tomu scénáři). ()

Haggy odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle zhovadilost si pamatuju z dětství a nedávno jsem na ni narazil v jakési repríze. Strašný seriál. V hlavních rolích - nachlastaný, odporný, špinavý, idiotský a úchylně šeptající Etzler s počínajícím mulletem a cédéčkem na hlavě, který smrdí přes obrazovku až do vašich obývacích pokojů, pitomá ženská, která neví jestli šukat s manželem, nebo s milionářem, dva otravní malí skřeti, kteří herecké nadání neviděli ani z jedoucího vlaku a věčně uprskaný dědek trpící syndromem pána tvorstva. Všem postavám bych tam nejradši natřískal, až na toho milionáře... Ten jediný je jakž takž snesitelný. Všichni se tam navzájem podvádějí s někým jiným a celé to vlastně stojí na tom, že se X dílů čeká na to, kdy to konečně praskne. Hrozná a utahaná perverzní představa o tom, jak má vypadat dramatický seriál. ()

Reklama

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Před pořadem QI, který si už na TV Prima každou středu celkem hlídám (hlavně když je tam individuum jménem Jakub Kohák) občas shlédnu poslední minuty (pravda někdy i druhou polovinu) tohoto zvěrstva. Z těch osmi set dílů, které to asi má jsem v souhrnu v součtu minut viděl tak 4, což mne opravňuje tenhle guláš hodnotit... No je to strašné. Herecké výkony podprůměrné i u znýmých seriálových štik, u neherců (některé ty lidi jsem viděl poprvé v životě) až trapné.Mrzí mne účas mého oblíbence Romana Zacha i Igora Chmely. Oba umí a mají na víc, ale nekritizuji. Dnešní doba je krušná. Ve včerejším dílu asi polovina hrdinů zjistila, že má těžkou rakovinu (a druhá se tvářila tak jako že ji má také ale ještě o tom neví), takže věřím, že tahle hrůza brzy zmizí společnou smrtí všech zúčastněných. ODPAD ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

no ty vole !!!! Bohužel si to naše mongoloidní společnost vyžaduje, tak proč bys se nevytvořila naprostá megasračka, kde by těch pár herců, kteří ještě nedávno byli uznávaní, pro peníze ze sebe neudělali totální debily? Ať žije konzumní, bezmozková (bohužel většinová) komunita............. moje hodnocení = 0 z 10. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha!!! Toto je nestrašnější hrůza a nějvětší neherecká a scénáristická tragédie v historii českých seriálů!!! Tahle rodinná "sága" Jiřího Adamce je duševní, psychický a neemociální TEROR na všechny normální filmové nebo seriálové fajnšmekry!! Na tohle se nedá dívat ani ožratý jako prase!! Hanba všem lidem, kteří se na takových zvěrstvech podílejí!! Nafackovat málo!!! ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • Jan Bílek se objevil před kamerou po 25 letech. Naposledy si zahrál ve snímku Pětka s hvězdičkou (1985), kde debutoval. (M.B)
  • Linda Rybová, která zde hraje matku Martina Krause, je ve skutečnosti starší než Martin Kraus jen o 6 a půl roku. Linda rybová se narodila 15.10.1975 a Martin Kraus 22.3.1983. (ELBobes)
  • Při každé scéně bylo v ateliéru nataženo přes 150 metrů kabelů. (M.B)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama