Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

3n3my 

všechny recenze uživatele

Určite nie odpad, ale slabší priemer je toto šieste pokračovanie Myersovho vyčíňania. Slabá atmosféra a nelogické pasáže túto časť ubíjajú, zaradenie sekty ako nového prvku mohlo byť príjemným spestrením, no zostalo nedotiahnuté. Ešteže prakticky hneď nasledovalo H20, ktoré upadajúcu sériu opäť oživilo. ()

pand 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl mě vůbec nezaujal. Byl takovej že žádná postava nedostala moc prostoru a všechny postavy mi byli ukradený. A to se mi nestalo v 1-2 Jamie Lee,Loomis.Ve 4-5 ta malá dívka, její sestra, Loomis. Ale v tomhle díle už ani ten Loomis mi nějak nesedl. Vraždičky byli nudné žádná vás nevyděcí. A snažit se do filmu naspat sektu a spojit to s Mikem by potřebovalo lepšího scénáristu. tenhle díl z původních asi prozatím nejhorší(3 nepočítám) ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Michael Myers se ještě v polovině devadesátých let vrátil v celkem zdařilé hororové jízdě, ale bylo jasné, že je to jeho labutí song. Dostal se do nepřízně fanoušků a tak se čekalo na nějaký restart série, který přišel až o mnoho let později. Černošský režisér a příležitostný herec Joe Chappelle je spíše režisér televizních nebo v té době vhs parametrů,ale s horory má nemalé zkušenosti. Film jako standardní horůrek svá kritéria splnil. Nenudil, nějaká invence je sice sporná, ale Myers to neřeší. Tedy vcelku uspokojivé a současně na dnešní horory málo atraktivní. Klady: tahle série se dá točit pořád a neskončí to fiaskem, dynamika děje, znepokojivá atmosféra, adekvátní obsazení, skalní hororista si to užije. Zápory: už to má až příliš béčkové atributy, levný "video" vizuál, nízká atraktivnost, slabší budování napětí, omletost příběhu, příliš zaměnitelné, málo propracované vraždy. Mé hodnocení: 60% ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Pětka byla ucházející, se stále nadupaným doktorem Loomisem, ale pokazil jí podivný význam konec se snahou přesměrovat vysvětlení Myerse někam jinam. A právě tohoto úkolu se zhošťuje šestka, s pofidérním společenstvím druidů, jen tak na začátku směšně zlikvidují postavu Jamie hranou jinou herečkou a pak se vrhnou do krvavé lázně s unaveným Loomisem a naprosto pitomým dějem. Smutné, smutné. Donald Pleasance to měl s hrdostí zabalit po svém výborném výkonu v pětce. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Z prvych siestich dielov po jednotke pre mna suverenne najlepsi Halloween, ktory mi konecne ponukol v celku dobru atmosferu, ktora aspon ako tak zachranuje hlupost celeho nametu. No a konecne som sa dockal toho, ze Mike Myers zrychlil krok, ba dokonca chvilku pobehol!!!-to je zrejme aj dovod mojho hodnotenia, pretoze som na to cakal velmi dlho;) 2,5/5* (to je hodnotenie v ramci serie, v porovnani s inymi co i len zanrovymi konkurentami by som siel vyrazne nizsie) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • V izbe Tommyho (Paul Rudd) visí na stene plagát gothic-rockovej kapely Sisters of Mercy. (BlackTom)
  • První film série produkovaný společností Dimension. (HellFire)

Reklama

Reklama