Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Halloween - Prokletí Michaela Myerse“ je krásnou ukázkou toho, jak nastavit sérii ve smyslu kvantity, ale naprosto se vykašlat na kvalitu. Je zde snaha trochu oživit sérii, o tom žádná, ale je to provedeno cestou, která není právě z nejlepších. Vytvořené nové mytologii ubližuje tomu, co bylo doposud vytvořeno a dělá z toho přeplácanou slátaninu, což je velká škoda. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

"Je to jeho hra. A já tušim, kde ji chce hrát!" Tak samozřejmě, že doma, spíš jde o to jak. Michael se vrací do rodného Haddonfieldu, aby tohle městečko redukoval o dalších 10 mrtvých. Jenže bohužel... podobně jak blbě skončila pětka, stejně tak blbě začíná její pokračování, co odsouvá Myerse na druhou kolej a nepochopitelně se pitvá v druidském okultismu. Svou upištěnou neteř sice konečně rozseká žacím strojem, jenže za doprovodu kašovité mutace Carpenterova hudebního motivu to zkrátka nemá grády. A pozor, při závěrečné nakládačce vydává Michael bolestivé kňourání! P.S. tušim, že tohle je snad první Halloween, který se skutečně odehrává na podzim, nikoliv v létě. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Není to uplně nejhorší díl, i když já sám ho považuji za nejslabší. No...pořád 100x lepší, než ty Zombieho zhovadilosti. Ale proč to píši...pro všechny zájemce doporučuji o 8min. delší tzv.producer´s cut, který je o dost jiný (neříkám nutně lepší, no určitě má o dost lepší ost, byť to ´´původní´´ není špatné), ale rozhodně je zajímavější a v posledku dává asi větší smysl, než tato brutální vyhulenina. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Obě rozličné verze filmu jsou po příběhové stránce stejně přiblblé a odvádějí legendu Michaela Myerse jiným směrem, než by si jakýkoliv divák přál. Mám-li je však porovnat, rozhodně je tzv. producer's cut (původní verze) ve všech ohledech lepší a snesitelnější. Dokáže totiž nabídnout aspoň základní filmové prvky, jako jsou návaznost scén, orámovanost děje, slušný střih, kvalitní hudební doprovod a hlavně důstojné zachování scén zemřelého Donalda Pleasence. Kinoverze (přestříhaná a přetočená) nic z tohoto nemá - má jen víc vražd, jinak je to naprostý filmový fail, na němž se umíněnost režiséra a producentů strašlivě podepsala. Jestliže máte dokončený film a zemře vám stěžejní herec, tak se přeci nemůžete pouštět do tragických přetáček a úplně tím rezignovat v rámci smysluplného zakončení! Pak je jasné, že z toho vzejde jen taková urážka diváků, což kinoverze tohoto filmu vskutku je. Doktor Loomis by si zasloužil důstojnější odchod - třeba v H20. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Pokus o "děsivé" scény s problikávajícími částmi a příšernou hudbou jsou jen pomyslné dno na naprosto zpackaném šestém pokračování Halloweenu, kde inovace z předešlých dílů umírají a nahrazují je nové věci. Tyto nové věci jsou ale hloupější a nudnější a tak kvalita klesá ještě níže. .... HODNOCENÍ: 15% (1*) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • Dle původního scénáře měl John Strode (Bradford English) při příchodu domů zapnout televizi, v níž by zrovna běžel záběr umírajícího chlapce z Halloweenu III. (HellFire)
  • Scénář prošel jedenácti verzemi. (HellFire)

Reklama

Reklama