Reklama

Reklama

Batman a fantom

  • Česko Batman a Fantóm (více)
Trailer

VOD (1)

Batman bojuje proti temnému přízraku, aby očistil své jméno. Když jsou v městečku Gotham systematicky likvidováni nejobávanější lupiči, všichni se bojí toho nejhoršího: že za to může křižácký rytíř oděný pláštěnkou. Nocí se plíží temný násilník - fantom s komplikovaným vztahem k Batmanově minulosti. Podaří se skutečnému Batmanovi vyhnout se policiii, zajmout přízrak, sejmout jeho masku a očistit své jméno? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Asi jediná časť, ktorá svoj vek nemá za zápor, ale klad, pretože je to priamy protivník pre vtedajšie hrané verzie, ktoré boli klasické komixové a súčasnej temnej a realistickejšie spracovanej mytológii už nemôžu konkurovať, ale našťastie ani to nie je zápor, to je len fakt. Rovnako ako nemôžeme porovnávať objektívne kvality terminátora jednotky s dvojkou alebo novšími časťami, tak je to aj tuná. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné, dokonce i ze stránky animační, která kupodivu mému nezastarala a zub času nezahlodal. Děj filmu je fajn a i díky zasazení do výborné nečasnosti nevadí, že je místy až moc klasický a skoro působí jako retroBatman (vážně, udělejte někdo konečně batmaní film, který by se odehrával před druhou světovou, nebo pár let po ní, obrovský potenciál je v těch vodách skryt). Škoda závěru, který mě, čert ví proč skoro až místy nudil, stejně jako Joker (ano, Hamill je výborný, ale postava jako taková mě tady nebavila, přesto mám nutkání dát si repete s cz dabingem, kde je dabován herr Přeučilem). Solidní komiksárna se slušivou porcí tmavého vizuálna. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Paráda, krásný Batmaní animák s naprosto skvělou a místy dost temnou atmosférou, fascinujícím novým záporákem jménem Fantom, nějakou tou novou láskou pro Bruce Wayna, která možná je a možná není záporačka, skvělý příběh, dost psychologický a ke konci také skvěle a nijak přehnaně akční, vynikající dabing a hlavně neskutečně fantastická dvojice - velký pan J (pro naprosté pitomce Joker) a jeho dabér, Jan Přeučil, který k němu přímo geniálně padnul a který si ho navíc ještě neskutečně užil. Kresba klasická devadesátková, ale to je právě ta, která se mi strašně líbí a která navíc v tomhle animáku ještě upevňuje už tak skvělou atmosféru. Za mě rozhodně všechny palce nahoru, v rámci Bat animáků rozhodně jeden z těch nejlepších, což je pravděpodobně dáno i rokem vzniku. Doporučuju, fakt pecka, chtělo by to někde odvysílat, rozhodně by to nebyla žádná tragédie. 85%. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Tohle by klidně mohl být třetí Batman od Burtona. Opravdu povedený příběh totiž s přehledem má na hrané díly. Zároveň i zacházení s charaktery. Akce a drama jsou vyváženy akorát narozdíl od novějších animáků a nutno podotknout, že Batman tady ještě má charisma. Se Superman: Doomsday asi nejpovedenější nehraný komikosový filmek. Navíc Joker válí... -"Don't touch me, old man! I don't know where you've been." ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

V době kdy do nás Marvel i DC hustí direct-to-dvd adaptaci každý půlrok je osvěžující vidět jednoho ze superhrdinů v oldschool vydání. Dostal jsem více než jsem čekal - zajímavou zápletku (a to se mi už dlouho u komiksového animáku nestalo), královského záporáka i slušné finále v miniaturním městečku. Spokojenost. 60 % ()

Galerie (107)

Zajímavosti (10)

  • Snímek měl být původně uveden rovnou na video, avšak studio Warner Bros. se rozhodlo poslat jej do kin a rozpočet navýšit na 6 milionů amerických dolarů, nicméně zanedbaná reklamní kampaň způsobila, že film v pokladnách kin pohořel a vydělal pouhých 5,8 milionů dolarů – snímek se zaplatil až z prodejů na video. (fiLLthe3DD)
  • Navzdory názvu není Fantom ve filmu vůbec zmíněn jménem. (liquido26)
  • Původně se mělo jednat o závěrečný film animovaného seriálu Batman. (liquido26)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno