Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Miikeho japonský origoš nebol žiadne veľdielo, ale dal sa zniesť. Duchovia vraždiaci skrz rôzne spotrebiče už začali byť poriadne otravný a amíci proste museli natočiť remake každej populárnej šikmáckej bubákoviny. Americká verzia sa nás neprekvapivo snačí vydesiť pomocou dosť úbohých digitálnych strašidiel čo sú až na obživlú zhoreninu v nemocnici hrôzostrašný asi ako obnažené zadnice celebrít v bulvárnych plátkoch. Zazvoní mobil a zomrieš, lebo medveť s maslom! Uáááá-bojím sa! Vlastne nebojím, lebo som moja pozornosť každou minútou klesala a napokon musím priznať že vlastne neviem ktorá naprdnutá záhrobná duša za tým všetkým vlastne stála. Nevadí, aj tak je mi to fuk. Dokonca dva fuky... ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

A další remake. Tento film bol pre mňa povinná jazda. Nezaujímal som sa on a mohol len prekvapiť(ale to som teda nečakal). Samotný nápad a dej filmu nie je dva krát originálny. Jasné, je to remake ale myslým aj námet originálu. Niekto ti zavolá a ty za nejaký čas umreš(The Ring). Ludí zabíja "niečo" a postupne padá za obet jedna postava za druhou(Final Destination). Akože nech sa na mňa nik nehnevá ale remakovať takúto neoriginálu ducharčinu? Film je plný sto krát omielaného trápneho klišé, ktoré už nudí. Jednotlivé scény sa dali predvídat a koniec je celkom lol, čiže trápny je aj ten. A to ešte neviem nakolko remake kopíroval originál, ale tuším, že to dopadlo ako väčšina podobných sračkoidných remakov. Takto má film štastie, že som nevidel originál inak by som išiel asi nižšie. 30% ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Solidní duchařina, asijský originál jsem ještě neměl možnost shlédnout, možná proto mě americký remake docela pobavil a zabavil. Kamera je moderní a dobrá, drží diváka u obrazovky, velký počet lekaček, stejně tak velký počet duchů a zjevení, hlavní vyzváněcí melodie byla příjemná ;-) příběh je propletený, sem tam až moc, také překombinovaný konec moc nenadchl, má to spoustu chyb, ale oproti jiným novým americkým remakům si drží stále kvalitu, naproti třeba letošnímu Oku….další důvod proč si sehnat originál, slabších 7/10* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ne moc vydařený remake, ale aspoň ty 3* dám. Nečekal jsem nic, už jen proto že se mi to zdálo až moc blbé. Ale co mě totálně nasralo bylo to že kde jsem se bál u Asijský verze tak tady jsem se spíše smál třeba celá scéna v televizním studiu mi přišla strašně debilní, a navíc Ray Wise byl strašně zbytečnej takhle malou bezvýznamnou roli se nezasloužil. A finální scéna kde jsem u originální verze málem sral tak tady jsem jenom čuměl. Film jsem si pouštěl v noci abych se aspoň trochu bál věděl jsem že se moc bát nebudu ale noc by mi mohla navodit aspoň atmosféru ale ani jednou mi neproběhla husina ani jedna lekačka, prostě nic. Škoda aspon že ti duchové vypadaly dobřea ani herci nebyly vůbec špatní. Ale je to prostě ne zrovna vydařený remake. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Měli jsme tu už leccos. Vraždící videokazety, vyšinuté dětičky. Horory ze země vycházejícího slunce u nás zdaleka nejsou neznámé, navíc s nimi tentokráte přichází i věhlasný kult Takashi Miike, respektive americký remake jeho duchařiny z roku 2003. No, a ano, jde o další prašivý příklad komerční vypočítavosti. Ostatně za poslední tři, čtyři roky tvůrci populárního žánru jakoby nevnímali naléhání publika a neustále si jedou na stejné notě. Originalita je ta tam, máme tu jen stále ty stejné kvílivé pazvuky, stále ty stejné rádoby „děsivé“ postavičky, které musejí mít enormní radost z toho, jak stále ty stejné postavy nelogicky jednají. Tentokrát padla volba na vskutku sympatickou Shannyn Sossamon, která se ocitá mezi bandou dementních přátel (aaah, dokonce vysokoškoláků) a tu a tam se od někoho z nich ozve zlověstné vyzvánění, které předznamenává, že ten, kdo hovor přijme, si to pěkně odskáče. A tak docela frekventovaně vybafne nějaký ten bubák, brzy to celé omrzí, přičemž tvůrci netuší, jak má to i tamto na diváka zafungovat. Prakticky neznámý režisér Eric Valette jakoby si talent i smysl pro napětí nechal doma ve Francii. Hřebíčkem do rakve jsou pak primitivní dialogy a dosti unylé tempo, takže i těch pětaosmdesát minut jsou místy utrpením!! OK, uznávám, že tak hrozné to zase nebylo, ale já si vždycky myslel, že film má především bavit.. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v Atlantě v Georgii v USA. (rafix)
  • Laura Harring, která hrála matku Beth (Shannyn Sossamon), byla ve skutečnosti jen o 14 let starší. (Chatterer)
  • 508 je předčíslí Brocktonu v Massachusetts. (Chatterer)

Reklama

Reklama