Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ano, tudy vede cesta! Naložte do vrtulníku jednu zdegenerovanou rodinku ze Západní Virginie, pár mačet, seker, nožů plus kotoučovou brusku a vysaďte je u Hotelu Paradise, ať se trochu nadlábnou toho mírně zkaženého metrosexuálně-štětkovitého masa! Vsadím se, že by tomu tropickému reality průjmu ihned poskočila sledovanost.. Samotné Špatné odbočení 2 hodně doplácí na ztrátu atmosféry příklonem k odlehčenější rovině, tragikomické herecké výkony "soutěžících" a taky nevýrazný závěr v papírnách (Virginský masakr elektrickým drtičem). Zaplať pánbůh za Henryho Rollinse a jeho precizní part mariňácké gumy.. Konec s "prstovým dudlíkem" naznačil, že u porodu si nikdo nemohl být jist, jestli se první objevila hlavička, nicméně na takových detailech asi ta kanibalská famílie "já na bráchu, brácha do mě" dvakrát nebazíruje.. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli: nejslavnější kanadské jezero, přilehlé lesy a parta vymaštěných kreténů točících ultra dementní survival show. Kde se jednička ještě snažila o nějakou atmosféru, dvojka je klasický do absurdna vyhnaný nechutný gorefest s jebnutejma postavama a over-the-top mordama. A to celé podpořené laciným lookem s mnou neoblíbeným epilepticky klipovitým střihem, typickým pro mnoho hororových béček z tohoto období, který je navíc pocitově strašně uspěchaný a nectí takový ten správný timing pro budování napětí. Ale je to alespoň vtipně nahláškované a má to pro Beara McCrearyho tolik charakteristické bubny. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na video film skvělá práce. Volné pokračování už sice moc nedostává svému jménu o špatném odbočení, protože hlavními hrdiny jsou mlaďoši, vedení jakýmsi konkurentem Beara Gryllse, kteří vybaveni kamerami pobíhají po lese a natáčí nějakou podivnou survival dobrodružnou reality show, ale ono to při debilním překladu na Pach krve nikomu vadit asi nebude. No byla by to určitě i tak pořádná sračka, ale horší pro ně je, že vlezli na píseček kanibalským degenům, kteří nemají nic jinýho na práci, než si je všecky pochytat, pomučit a sežrat. Film je velice povedeně natočený, protože si tvůrci dali záležet jak na degenech, tak na jednotlivých úmrtích, navíc to celé tancuje na hranici béčkovosti, což mi nejendou vykouzlilo úsměv na tváři. Pro mě nejlepší díl série, kterýmu dám bez problému plnej. Když už Wrong Turn, tak tenhle! ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Ale hej, tam kde bola jednotka krvavá, je dvojka extrémne krvavá, skrátka gore dostalo vyšší upgrade, hoci si postavy už nezískali moje sympatie tak ako v predošlej časti. Dej je síce super aj keď už je to takmer rovnaké ako prvý diel, a hoci ma záverečný masaker (plus výdatná večera) navýsosť potešili, predsa len je to slabšie. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak jestli má nějak vypadat opravdovej slasher, tak takhle!! Mnou dlouho opomíjený druhý díl mne naprosto posadil na prdel!! Jednička nestála za nic, ovšem tohle je jízda v podstatě od začátku do konce. Lesní slasher, který se mění v explotation až splatter. Neuvěřitelně nadupaná jízda, hektolitry krve, vnitřností, akce, zbraní, kanibalismu, úchyláren ... no prostě všeho!! Kamera před ničím neuhýbá, všechno je vidět. Hnusárna dost extrémního ražení, která si samozřejmě výpůjčila jako inspiraci několik kultovek, ale i tak se v ní najde řada nových neotřelých nápadů. Nemohu jinak než dát za plný počet. Tohle jsem fakt nečekal, bavil se od začátku do konce. Velké milé překvapen!! (jen pro příznivce žánru - slasher/gore/splatter/explotation) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Při poslední scéně, kdy kanibal krmí zmutivané dítě uříznutým prstem, se vlastně jedná o gumový prst. A dítě, které prstem krmí, je pohyblivá panenka. (Dines)
  • Keď mutant v aute okusuje Marin (Aleksa Palladino) prst a potom ho odhodí, prst už vyzerá inak, ako ten, ktorý okusoval. (ČSFD)
  • Podle režiséra Joea Lynche se ve filmu použilo přes 300 galonů umělé krve. (-bad-mad-wolf-)

Reklama

Reklama