Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

kingik 

všechny recenze uživatele

Zmutovaná rodinka ošklivých, nadržených a kanibalských lesních skřetů bažících po lidském mase, je zpět a je snad ještě ve větší formě než v jedničce. A i když je dvojka lepší než trochu unylá jednička, je na ní dost znát, že se jedná pouze o videofilm. Debutující režisér Joe Lynch evidentně hororovému žánru rozumí. Před kameru nahnal partičku mladých, hezkých, sympatických a vesměs nepříliš známých herců vedenou zkušeným harcovníkem Henry Rollinsem. Divák je tady svědkem jakési šílené reality show o tučné peníze, ale děj je zde zcela nepodstatný, protože do popředí se dostávají krvavá jatka. Brutalita je prezentovaná v daleko větší míře než v mírné jedničce, ale režisér na diváka neustále pomrkává, aby to násilí nebral vážně, navíc se celý film odehrává ve dne, takže krvavé scény dobře vyniknou. Vedle laciného "looku ", má film pomalejší rozjezd a nejhezčí holka Kimberly Caldwell je zmasakrována hned na začátku. Prostě v podstatě průměrný horor. 60% ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Me se to proste nelibilo a nebavilo me to a par dobrych(to je za 3) napadu film nezachrani, ale at se na me nikdo nezlobi tohle byla vykradacka vsech znamych a neznamych hororu. Napln filmu jak ze ''Strach v prímem prenosu'', nechutna hostina jak ze stare verze ''Texas Chainsaw Massacre'' ..spousta odlozenych aut jak z ''Wolf Creek'' a takto bych mohl pokracovat az do halelujaa...jednu hvezdicku davam za Henryho Rollinse. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Vykrádanie HORY MAJÚ OČI a TCM pokračuje. A nie je to zlé. Je to slušne natočené aj krvavé, aj svižné. Zjavný úbytok atmosféry, postavy, ktoré si kvôli schéme reality show nedokážete obľúbiť - ale sympaticky sa nedá uhádnuť, kto to prežije. Mne však vadilo, že sa tvorcovia stále nedokážu odpútať od svojich predobrazov a neustále čerpajú zo známych scén. Finálna "rodinná" večera mi už doslova liezla na nervy. Imho, tento film narába s témou decka podstate šikovnejšie ako TCM: The Beginning. No a je tu jeden slušne vymetený zelený mozog, ktorý v podstate aj zábavný... Rovnako ako priznanie sa ku klasike BATTLE ROYALE... ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Kupodivu ne zas tak blbé. Logika sice opět schytává čestné K.O. (v jednom lese mizí kvanta lidí, přesto nikoho nenapadne podívat se do útrob zavřené továrny; celý systém fungování TV soutěže je přinejmenším podivný), ale už nejde o natolik předvídatelnou a stupidní podívanou, aby výrazněji nudila či urážela divákovu pozornost. Úvodní scéna pobavila. Třetí hvězda za Henryho Rollinse; vždycky jsem si přál, aby se v podobném filmu objevila nějaká drsná militantní guma a nakopala všechny ty zrůdičky do řitě. 5/10 ()

petero 

všechny recenze uživatele

Poviem to takto. Wrong Turn 1 som ani nedopozeral. Proste ma to prestalo baviť keď sa film začal odohrávať v korunách stromov a už som sa k tomu nemal chuť vrátiť. Dvojka je však tak zábavná že to asi aj spravím. Na rozdiel od podobne zábavného The Hills Have Eyes II som však tentoraz nemal chuť rozbiť monitor pretože postavy nie sú tak debilné že sa na to ani pozerať nedalo, ale bolo to presne naopak. Postavy zo začiatku nevedia čo sa deje a keď sa to dozvedia zdrhajú. No a je tu jeden týpek Dale (tuším že má meno toho skutočného vojenského veterána čo cvičí hercov do vojenských filmov) a ten si to s nimi pekne v štýle Ramba rozdá. Horory mám celkom napozerané, no ešte v žiadnom som si nevšimol že utekajúcej postave, ktorú sníma kamera od spodu pripevná na bruchu, sa jej zasekne sekera do hlavy. Proste krása. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Při poslední scéně, kdy kanibal krmí zmutivané dítě uříznutým prstem, se vlastně jedná o gumový prst. A dítě, které prstem krmí, je pohyblivá panenka. (Dines)
  • Mike (Matthew Currie Holmes) má na sobě tričko s nápisem BR Battle Royal, což je asociace s hororem Battle Royale (2000). (kukkik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno