Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Někteří kanibalové tady vypadají jako čaroděj z Troškovy pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci, u který jsem se mimochodem bál asi víc než u tohodle, sice jako dítě, ale i tak. Přesto to není špatný, i když chvílema tak nechutný, že musím pochybovat o svý psychický příčetnosti, když na to vydržím čumět a ještě to při hodnocení neodepíšu jako kravinu. 60% ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Skoro stejně zábavné jako jednička a přeci hodně jiné. Tvůrci správně pochopili, že s jejich možnostmi na vážný horror nemají a za podpory několika správně tvarovaných ňader se vydali hodně odlehčenou cestou, plnou krve a střev. Funguje to dobře, jako ostatně už tisíckrát předtím. Pokud bude další pokračování, tak doufám, že ve stejně (záměrně) přitroublém duchu. Skoro celá jedna hvězdička jen pro Henryho Rollinse, který se po Feastu ukazuje v další skvěle ulítlé roli. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Těžce podprůměrná záležitost s televizním lookem. Atraktivní prostředí lesů není, kromě titulkového úvodu, téměř využito, postavy se chovají klasicky jako hovada a já tajně doufal, že nebude mezi jedinými přeživšími blbá blondýna s černochem (ne, s rasismem to nemá nic společného, spíše mě štve americké antirasistické pokrytectví ve filmech, když skutečnost je zcela jiná). Jednu hvězdu dám za rozporcovanou blondýnu hned na začátku + vcelku obstojné gore, druhou za Rollinse, i když bych více uvítal, kdyby se uprostřed filmu vynořil s kapelou a pořádně to rozpálil. Jeho proměna v Ramba kříženého s Conanem ( + conanovské bubny při vylézání ze šachty) mě pobavila, a byla tak jedinou světlou chvilkou snímku, ze kterého se napětí vytratilo hned v úvodu. Jinak se už příště na tenhle blábol nepodívám, byť drtička v akci své jisté kouzlo měla... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa pozastavovať nad mnohými logickými dierami v scenári. Nejdem ani kritizovať povrchosť príbehu, s čiste účelovou, nereálnou zápletkou o akejsi reality show. Na niečo podobné ma už stihla pripraviť prvá časť tohto filmu. Jedná sa o rýdzi béčkový vyvražďovací horror, ktorý spestruje svojimi akčnými scénami vyprsený, potetovaný veterán, Henry Rollins. "Wrong Turn" je lacná vykrádačka horrorových klasík "Texaský masaker motorovou pilou" a "Hory majú oči". ** ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Oni tu nechytajú medvede.“ Prvý diel sa mi páčil (miestami som uvažoval takmer až o hodnotení 80%). Dobrí herci, krásne a tajomne hlboké lesy Severnej Ameriky, fajn masky Stana Winstona, husté gore a provokatívne naznačená mytológia Horských ľudí. Dvojka bohužiaľ klesla až nečakane hlboko. Prvú hodinu som ju nenávidel kvôli mizernej zápletke o nudnej reality šou a otrasným postavám. Gore síce bolo ešte nechutnejšie, ako minule, ale na druhej strane až smiešne samoúčelné. Výprava podstatne slabšia, o hereckých výkonoch a amatérskych maskách nehovoriac. Keď to ku koncu (i vďaka „Rambovi“) dostalo lepší spád, bolo už neskoro. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Tento film vznikl jako pocta hororovým pokračováním z 80. let. (LUKICKK)
  • Mike (Matthew Currie Holmes) má na sobě tričko s nápisem BR Battle Royal, což je asociace s hororem Battle Royale (2000). (kukkik)
  • Při poslední scéně, kdy kanibal krmí zmutivané dítě uříznutým prstem, se vlastně jedná o gumový prst. A dítě, které prstem krmí, je pohyblivá panenka. (Dines)

Reklama

Reklama