Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Někteří kanibalové tady vypadají jako čaroděj z Troškovy pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci, u který jsem se mimochodem bál asi víc než u tohodle, sice jako dítě, ale i tak. Přesto to není špatný, i když chvílema tak nechutný, že musím pochybovat o svý psychický příčetnosti, když na to vydržím čumět a ještě to při hodnocení neodepíšu jako kravinu. 60% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

V niečom to bolo lepšie ako jednotka a v niečom horšie. Jednotlivé vyvražďovačky boli lepšie zvládnuté a pridalo sa na krvi aj gore efektoch. Scenár sa mi zdal tiež zaujímavejší a masky ušli. Na druhú stranu sa však postavy chovali ešte hlúpejšie ako v jednotke a maník z Vietnamu vyznel skôr komicky ako neohrozene. Mutanti sa mi zdali ešte viac nezničiteľní ako predtým. Jedného prejde auto, on sa iba opráši a ide ďalej. Druhý tresne lebkou o kameň, sekne krkom a všetko v poriadku.... Inak celkom spokojnosť. 60/100 ()

Reklama

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Jednou řekl Dario Argento: "Když má žena krásnou tvář a tělo, zavraždění jí svědčí mnohem více, než kdyby byla škaredá". Naprostý souhlas, a v tomhle vyniká Wrong Turn 2: Dead End dokonale (například El je výborný kousek). Bohužel je to jediná složka s vykrádačkou klasických hororů bez naturalistických prvků. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že jsem jedničku relativně pošpinil, nicméně mi v hlavě utkvěly typické hororové atributy a docela slušný spád, pokračování ale zcela předčilo veškerá očekávání!! A už velice vtipné intro má své koulo.. Proměnlivě sympatická skupinka mladých lidí se účastní další variace jakési reality show, přičemž netuší, že neprostupné lesy nejsou zas až tak opuštěné, jak se zdají být. A rodinka zmutovaných kanibalů vyráží znovu na lov. Wrong Turn 2: Dead End jsou v rámci žánru nadprůměrně zábavným kouskem. Povedené kamerové průlety a nečekaně zajímavé úhly, často se zajímající o partie lahodící pánskému zraku, pak společně s ne až tak triviálním scénářem dostatečně uspokojují hororového diváka. Snad za tím stojí enormně zvýšená hladina brutality, "žádné" zbytečné kecy, svižné tempo a sličné ženštiny v řádně obtáhlých tričkách, které velice dobře chutnají, tak není divu, že se bát moc nebudete, ale na debutujícího Joea Lynche si pro příště posvítíte!! 65% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ano, tudy vede cesta! Naložte do vrtulníku jednu zdegenerovanou rodinku ze Západní Virginie, pár mačet, seker, nožů plus kotoučovou brusku a vysaďte je u Hotelu Paradise, ať se trochu nadlábnou toho mírně zkaženého metrosexuálně-štětkovitého masa! Vsadím se, že by tomu tropickému reality průjmu ihned poskočila sledovanost.. Samotné Špatné odbočení 2 hodně doplácí na ztrátu atmosféry příklonem k odlehčenější rovině, tragikomické herecké výkony "soutěžících" a taky nevýrazný závěr v papírnách (Virginský masakr elektrickým drtičem). Zaplať pánbůh za Henryho Rollinse a jeho precizní part mariňácké gumy.. Konec s "prstovým dudlíkem" naznačil, že u porodu si nikdo nemohl být jist, jestli se první objevila hlavička, nicméně na takových detailech asi ta kanibalská famílie "já na bráchu, brácha do mě" dvakrát nebazíruje.. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Při poslední scéně, kdy kanibal krmí zmutivané dítě uříznutým prstem, se vlastně jedná o gumový prst. A dítě, které prstem krmí, je pohyblivá panenka. (Dines)
  • Podle režiséra Joea Lynche se ve filmu použilo přes 300 galonů umělé krve. (-bad-mad-wolf-)
  • Jak někteří z vás možná spatřili, na konci filmu Wrong Turn přežil jeden mutant. Ten samý hraje v tomto pokračování a na konci filmu ho můžete uvidět také - čili také přežil. (Dines)

Reklama

Reklama