Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 2

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (1 241)

tron 

všechny recenze uživatele

"S vlámačkami a krádežami som skončil. Čo odo mňa chcete?" - "Aby si sa niekam vlámal a niečo ukradol." 70 %. Napriek nesympatickej Evangeline Lilly a klišéoidnému scenáru nemôžem dať menej. Rudd je sympaťák, Michael Peňa si to kradne pre seba, zlosyn nie je špičkový, ale i tak ide o jedného z najhrôzostrašnejších, s akým (v tejto oblasti inak dosť biedny) Marvel od roku 2008 prišiel (akože neviem ako vy, ale kebyže sa mi tamto žlté hovado objaví o polnoci v detskej izbičke, asi by som sa pototot od strachu) a napriek predvídateľným zvratom dokáže film občas milo zaskočiť (finále s vláčikom). Takisto Michael Douglas v úlohe mentora dáva zmysel. Mám marvelovky proste rád. Ant-Man bol veľmi problémový film a pôsobí ako otloukánek, ale nakoniec je asi taký dobrý, aký za daných okolností len byť mohol.Kino Považan NMnV 2015 ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vynikající marvelovka a pro mě osobně více než důstojná záplata na zklamání z druhých Avengers. Film si na nic nehraje, přirozeně plyne, je příjemně (nikoliv za každou cenu) vtipný, Paul Rudd mě v hlavní roli překvapil a účast Michaela Douglase nesmírně potěšila. Trailery všechny vtipy rozhodně nevyzradily (u mě rozhodně vede klíčenka), akci nechybí nápady a je stále přehledná, no a triky, to je kapitola sama pro sebe - hned v úvodní scéně mi vyrazily dech. Bavil jsem se, bavil a bavil. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Reed zdědil po Wrightovi i McKayovi zlato a rutinérsky ho přetavil v měď. Ovšem po všech stránkách kvalitní měď. Ant-man totiž i v této tradičně marvelovsky sterilizované podobě solidně zabaví i pobaví (ano, především díky Peñovi a Tomášovi). O to více tedy zamrzí, jak hrubě nevyužívá bohatých možností, které se mu díky schopnostem hlavní postavy nabízejí. Ve zmenšených eskapádách totiž nápady i hravostí zůstává v hlubokém stínu šest dekád starého The Incredible Shrinking Mana či tuzemského televizního Křečka v noční košili; pohříchu nejzdařilejší je v tomto ohledu jeho plakátová promo kampaň "s Avengery" (ať již ta oficiální či fanovská). A to je málo. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Marvelácka záchrana sveta tridsiatyšiesty krát, v rovnakej dejovej schéme, iba trochu inými prostriedkami a vtipnejšie. A to nás ňou chcú rovnako baviť ešte ďalších päť rokov. V tom filme nie je nič zle, akurát už ma nemá čím dostať. Hoci je herecky príjemný a technicky tradične marvelovsky dokonalý. Mladý Douglas ešte lepší než mladý Arnie v T5. Až z toho mrazí... ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Film mě nerozčílil (narozdíl od jiných MCU výtvorů), ale bylo to myslím tím, že neměl vůbec žádné ambice, což, když se to vezme kolem a kolem, může být docela rozčilující. Některé situace mě upřímně pobavily, ale tím, že to má v podstatě stejnou zápletku jako deset tisíc dalších rodinných komedií o rodiči z rozvrácené rodiny, který musí znovu zapůsobit na své dítě, docela dost brzo ztrácí mou opravdovou pozornost. Navíc všechno zůstává přesně tak, jak se to na začátku jevilo, a to je vždycky zklamání. Ocenila jsem vypracovanou muskulaturu Evangeline Lilly, ale na druhou stranu jsem byla silně frustrována jejím zavádějícím účesem. ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

  • Tvůrci se při navrhování Ant-Manovy (Paul Rudd) helmy inspirovali vzhledem Iron Mana a Autobota Bumblebeeho ze série Transformers. (ČSFD)
  • Postava Ant-Mana se objevila poprvé v roce 1962 v komiksu "Tales to Astonish" číslo 35. O rok dříve vyšel u DC Comics příběh s jeho kolegou Atomem. Oba hrdinové mají velmi podobné, až takřka stejné superschopnosti. (Santa666)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama