Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 2

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (1 242)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vynikající marvelovka a pro mě osobně více než důstojná záplata na zklamání z druhých Avengers. Film si na nic nehraje, přirozeně plyne, je příjemně (nikoliv za každou cenu) vtipný, Paul Rudd mě v hlavní roli překvapil a účast Michaela Douglase nesmírně potěšila. Trailery všechny vtipy rozhodně nevyzradily (u mě rozhodně vede klíčenka), akci nechybí nápady a je stále přehledná, no a triky, to je kapitola sama pro sebe - hned v úvodní scéně mi vyrazily dech. Bavil jsem se, bavil a bavil. ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Chvilkama správná volovina. Počítám, že tak tři minuty záběrů z mikrosvěta mě fakt bavily. Co se týče celkové konstrukce snímku, Marvel začíná být nudně monotónní. Vlastně na jejich filmy koukám už jen tak ze setrvačnosti. Z návštěvnosti jsem překvapený. Čekal bych, že zájem o M filmy bude touhle dobou opadat, až se nakonec na další adaptace vykašlou. Příjde mi, že se jejich produkce vyčerpala jako dubstep po prvním roce slávy. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„PŘEDSTAVTE SI VOJÁKA O VELIKOSTI HMYZU…“ /// Marvelovská rodinná podívaná plná digitálního hmyzu, který se krom tý pohádkovosti asi nedá nic moc vytknout. (Jdu vejš, ale po druhý už to asi nedám.) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Největší bitvy se u nás vodehrávaj na koberci (vláček lítá vzduchem, všude samej mravenec…). 2.) Zjistím, že Amíci jsou zase o kus dál. Umí to i bez špenátu. 3.) Thx za titule „mark82“ a „Vojtěch Kostiha“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Marvelácka záchrana sveta tridsiatyšiesty krát, v rovnakej dejovej schéme, iba trochu inými prostriedkami a vtipnejšie. A to nás ňou chcú rovnako baviť ešte ďalších päť rokov. V tom filme nie je nič zle, akurát už ma nemá čím dostať. Hoci je herecky príjemný a technicky tradične marvelovsky dokonalý. Mladý Douglas ešte lepší než mladý Arnie v T5. Až z toho mrazí... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Reed zdědil po Wrightovi i McKayovi zlato a rutinérsky ho přetavil v měď. Ovšem po všech stránkách kvalitní měď. Ant-man totiž i v této tradičně marvelovsky sterilizované podobě solidně zabaví i pobaví (ano, především díky Peñovi a Tomášovi). O to více tedy zamrzí, jak hrubě nevyužívá bohatých možností, které se mu díky schopnostem hlavní postavy nabízejí. Ve zmenšených eskapádách totiž nápady i hravostí zůstává v hlubokém stínu šest dekád starého The Incredible Shrinking Mana či tuzemského televizního Křečka v noční košili; pohříchu nejzdařilejší je v tomto ohledu jeho plakátová promo kampaň "s Avengery" (ať již ta oficiální či fanovská). A to je málo. ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Když v úvodu filmu praští Hank (Michael Douglas) Carsonovi (Martin Donovan) hlavou o stůl, má Carson celý nos od krve a začne si ho utírat kapesníkem. O několik vteřin později nemá krev ani kolem nosu, ani na kapesníku. (jakub1998)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama