Reklama

Reklama

Další díl kultovní hororové série osmdesátých let. Rozsekali ho mačetou na malé kousky. Jason Voorhees, legendární hororová postava, tedy definitivně zaklepal svou pracovní obuví se kterou si již třikrát vyšlápl na procházku spojenou s brutální zabíjačkou. Zemřel však doopravdy??? V okolí Křišťálového jezera totiž opět začíná obcházet brutální zabiják s hokejovou maskou, která nemilosrdně likviduje vše co se mu postaví do cesty. Tentokrát si vzal na paškál rehabilitační ústav pro problematickou mládež. Chlapci a děvčata se zde snaží relaxovat, aby se mohli vrátit do normálního světa. Zabiják s maskou jim v relaxaci rád pomůže. Ozbrojen vším co mu přijde pod ruku jim mlčenlivě ukáže cestu do normálního hrobu. Takovou terapii svět psychologie pro mladistvé ještě nezažil. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Mohl to být nejlepší díl. Scénář byl konečně obdařen chytrou zápletkou a režisér 2/3 filmu mate diváka tím, že si nedává nahlédnout pod karty vrahova vzhledu. Jenže závěr je obkreslení schématu z předchozích dílů, což nejenom že sebere na atraktivitě, ale zároveň vytáhne i nejhorší možné rozuzlení s těžkým cliffhangerem pro další díl. Chybí tomu invence a autorštější přístup. Sérii mají na povel pouze samí béčkoví babráci. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Bože, ušetři mě té hrůzy. Na to, že to má být A New Beginning, je to spíš jako ospalý konec. Všichni umírají, jako by to měli v popisu práce. Trochu života do toho umírání, ne? Ani to pravé napichování není nikdy vidět, mistr speciálních efektů si očividně dal volno. Navíc děj je snadno předvídatelný a nepřináší vůbec nic nového. To ovšem neplatí pro úplný závěr. Ten je sice novinka, ale takovou hovadinu nakonec jsem vážně nečekal. A snad se ani nemusím zmiňovat o tom, že hlavní hrdina je mentál a jeho představitel neumí hrát. Navíc nevím jak ostatní, ale já si ve vraždění postižených dětí fakt nelibuju. Tohle je zatím nejhorší Pátek, který jsem viděl, a doufám, že šestka napraví reputaci. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Hned od začátku filmu jsem si pohrával s hříšnou myšlenkou /SPOILER/, že se za gólmanskou maskou neskrývá Jason, ale nějaký jeho následovník. A s ohledem na konec předcházejícího dílu mě samozřejmě jako první napadl vypsychovanej Tommy. No ten, kdo nakonec trénoval svoje sekařské pohyby, byla sice menší haluz, ale pořád byla, kurde, tohle je série o Vorheesovi, připomnělo mi to trojku Halloweenu, kde si na nás scénáristé přichystali obdobný "what the fuck" moment... Ale nadruhou stranu se jedná pořád o skvělý slasher, sic ta humorná stránka byla vskutku trapná, ale na nudu při tom všem veselí čas fakt nezbyl. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Tohle byl téměř odpad nebýt finální scény v nemocnici. Herci spíše jako panáci bez charakteru. Nudné prostředí, tuctové vraždy a nasnímané tak zpola. Jen z pohledu umírajícího nebo brzy ustřihnuté. Film ztratil tajemno. Zápletka chytrá, ale tvůrci natáčeli zcela bez nějaké inovace. Samí modelové a chování jak z Tak jde čas... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nepovedený díl, kterému zcela chybí atmosféra. Navíc zde ani nevraždí Jason, ale nějaký Roy, který zvládne 17, což je opravdu hodně, takže vraždy jsou úplně bez nápadu. Jason zvládne jen dva, ale je to ve snu, takže nevím jestli se to počítá. A jeden tlustý pitomec si o smrt prakticky řekne sám. Takže to máme celkem 20 obětí. Tommy je navíc pěkně zvláštní hlavní postavou. Jediné plus vidím, v tom že se kolem náhodou potloukaly 3 holky, které studem rozhodně netrpěly. 40% ()

Galerie (125)

Zajímavosti (22)

  • Když se Demon (Miguel A. Núñez Jr.) pokusí vyjít z budky a najde Anitu (Jeré Fields) mrtvou na zemi, její krk viditelně pulzuje. (Stocki)

Reklama

Reklama