Reklama

Reklama

Ezra Miller se představí v roli Barryho Allena alias Flashe, který ve vůbec prvním samostatném filmu o superhrdinovi DC překonává hranice svých superschopností. Barry Allen použije svou superrychlost, aby změnil minulost, ale jeho pokus o záchranu rodiny vytvoří svět bez superhrdinů a donutí ho závodit o život, aby zachránil budoucnost. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (5)

Trailer 11

Recenze (511)

Marze 

všechny recenze uživatele

Druh sci-fi cestovani casem , kde udela hrdina okruh s potkanim sve alternativni hippie verzi, ale nic moc nevyresi. Je to dalsi superhrdinsky film zalozeny spise na zabavnych jednotlivostech , ktery muzete doporucit vasi babicce, ktera jeste nema sveho oblibeneho superhrdinu. Ten pritom pusobi civilne se souborem psychodiagnoz. Tim se lisi od Batmana ci Supermana. Prvniho zde najdete jako radce a druheho tatu, Superman je tu v damskem podani v podani Sashy Calle, ktera si to vyridi de zlymi Rusy, coz asi dost divaku oceni. V posledni scene je prekvapeni. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Já musím říci, že mě Ezra Miller jako herec nevadí a i v roli Flashe byl fajn. Dodal filmu takový odlehčený tón. Co se týče děje, tak se DC asi opět inspirovalo Marvelem a předneslo nám téma multivesmíru. Takže zde uvidíme všechny možné Batmany, Supermany atd. Hlavní linie filmu o cestování do minulosti mě úplně nenadchla, na toto téma bylo už hodně filmů, ale alespoň to tolik nenudilo a dalo se na to dívat, některé momenty byly fajn. Celkově však hodnotím film průměrnými 3*. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Měl jsem DCEU rád, protože se na začátku bralo vážně a dívalo se na otázku superhrdinů maličko jiným způsobem. Minimálně tím Snyder ještě pod dohledem Nolana u Muže z oceli začínal, a pak to sám rozvedl nejdřív stylově v Batman vs. Supeman, a později poněkud megalomansky v Lize spravedlnosti. S příchodem Wonder Woman a Aquamana to sice začínalo najíždět do tradičních akčně zábavných kolejí, ale pořád z toho ještě člověku nebylo trapně, a odbočka v podobě Ayerovy Suicide Squad alespoň rozšířila vesmír o zajímavé postavy a skvělé herce. Tady někde se však mělo začít tahat za záchrannou brzdu, aby nikdy nevznikly filmy jako Shazam, Black Adam, nebo bohužel i tenhle Flash. Andy Muschietti je jistě schopný režisér, Christina Hodson ale není dobrá scenáristka, humor level mimina v mikrovlnce či omáčky na bradě nemá v takovém filmu co dělat, Ezra Miller byl omyl, ani Mandalorian nemá tolik otravného fan-servisu, jako tenhle snímek, a jestli tohle měla být původně brána ke znovu nakopnutí DCEU, tak jsem upřímně rád, že se to škrtlo, chudák Cavill se vyhnul kulce a James Gunn to celé do pár let zrestartuje. A klidně ať je tam humor, desátý Batman, nebo třeba nový Flash, hlavně ať to ale není takhle ostudně bezvýznamný, hloupý a trapný výplach. 4/10 ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Dvě hodiny čekání na minutu v multivesmíru. Asi už nemám potřebnou trpělivost. Navíc to má strašně prapodivnou, až zcizující atmosféru. Mám rád netradiční volby, ale už úvodní akce s miminy, kde chybí pro míru komediální absurdity jen Frank Drebin, mě vyhodila ze sedla. A pak už jsem úplně nedosedl. Michael Keaton po letech potěšil, ale jak je to celé spíš atrakce než skutečný příběh, tak jeho Batman nemá moc kam jít (a také nikam nedojde). Dívat se na to dá, ale žádná velká radost to není. A nezachránil to ani Eric Stoltz. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Aj keď uprednostňujem komiksové sólovky a menej akčné filmy, The Flash je v rámci žánru majstrovský kúsok spektakulárneho popcornu o superhrdinoch, s vyprecizovaným scenárom, ktorý poskytuje adekvátnu kombináciu pokračovania, originu (fakt veľmi umne zapracované), cameo rolí rôznych hrdinov, humoru i fatálneho príbehu, ktorý lomcuje svetmi, čím je v rámci filmov možno najbližšie tomu, ako sú písané komiksové romány. A je tu pravdaže aj adekvátna dávka fan servicu, ktorý neupútava celú pozornosť (vo svete Keatonovskeho Gothamu sa dalo fanúšikom naservírovať oveľa viac), ale v správnom momente naservíruje totálnu bombu (a nemyslím tým posledný záber, ALE VEĎ VIETE KOHO!!!). Vizuálne je to nádherné a úvodná akčná scéna môže ísť do učebníc ako točiť tímovky. Až mi je strašne ľúto, že toto univerzum - hoc zaslúžene - ide do koša. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (47)

  • Tom Cruise bol jedným z prvých ľudí, ktorí videli film, keďže mu bola zaslaná jedna kópia mesiace pred uvedením v kinách. Premietal ho vo svojom dome v Beverly Hills a tak sa mu páčil, že hneď zavolal režisérovi Andymu Muschiettimu, aby mu zablahoželal. (Arsenal83)
  • K filmu vyšel třídílný komiksový prequel s názvem „Flash: Fastest Man Alive“, ve kterém je i Batman, a Flash se zde utkal se záporákem jménem Girder. (Knowho)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (více)

Reklama

Reklama