Reklama

Reklama

Star Wars: Klonové války

(seriál)
  • USA Star Wars: The Clone Wars (více)
Trailer
USA, (2008–2020), 48 h 58 min (Minutáž: 22–23 min)

Tvůrci:

George Lucas

Hrají:

Anthony Daniels, Tom Kane, Matthew Wood, Ian Abercrombie, Corey Burton, James Arnold Taylor, Ashley Eckstein, Tom Kenny, Ron Perlman, Olivia d'Abo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(133)

Obsahy(1)

Námětem tohoto seriálu jsou stejně jak u jeho jmenovce události mezi druhou a třetí epizodou, tzv. Klonové války. Dějovou linii se ovšem snaží přenést na vedlejší postavy a rozvijí zde příběhy, které nám mají pomoci v pochopení všech událostí a třetí epizoda na něj přímo navazuje. Setkáme se zde tudíž s Yodu, Obi-Wan Kenobim a dalších rytířů Jedi vedoucí armádu republiky proti nové Separatistické armádě droidů. Rozdíl mezi animovanou sérií je 3-D animace tohoto kousku a také to, že se má jednat o seriál s cenzurou PG-13 a tudíž jeho vysílací doba, která musí být po deváté hodině večerní, napovídá starší cílovou skupinu diváků. I stopáž jednotlivých dílů je delší. (Redswif)

(více)

Recenze uživatele Krabak k tomuto seriálu (1)

Star Wars: Klonové války (2008) 

Tento seriál jsem se rozhodl zkouknout po hnusném 7mém dílu filmových SW. Na animovanou verzi s jejími pohyby, souboji a vlastně vším jsem si začal zvykat po cca 4tém dílu, tak tomu dejte určitě šanci! Největší plusko je obrovské množství postav přidaných do SW. Fanoušci to bezesporu velice ocení. 1. řada --->80% Takže...po první sérii jsem víc než mile překvapen. Slabší díly tam byly...vlastně byl tak jeden a na ty nedostatky jsem hodně rychle zapomněl. Jen je veliká škoda, že "zlý" jsou tak tupí a dobro vždycky v obrovské míře zvítězí. Každopádně po přečtení několika dalších recenzí by měla být první serie "nejhorší" Tak uvidíme! 2. řada --->82% Kvalitu první řady si to udrželo s přehledem. K tomu v pár dílech je opravdu luxusní hudba. Ta i po opět 1-2 slabších dílech hodnocení serie celkově mírně zvedne.3. řada --->90% Čím dál tím lépe. Nyní díly jsou napínavější, chytlavější, různorodější...Už se to netočí více méně jen kolem 2 postav, ale je jich tam zasazeno mnohem více. Zatím nejlepší řada ze všech! 4. řada --->85% V této řadě se už děj přenesl do poněkud více vážného ducha. Byly tu zase 2 slabší díly ke konci, ale ten úplně závěrečný díl to dost vykompenzoval a otevřel obrovské možnosti ve vývoji příběhu. 5. řada --->99% Tato řada se probojovala mezi všemi sériemi na absolutní vrchol. Od animovaného SW bych takový příběh který byl v této řadě, opravdu nečekal. Klobouk dolů. 6. řada --->90% Poslední řada SW:CW bohužel (snad jen zatím). Pokud se mám nad tím zamyslet, tak ještě nějáké dovysvětlující věci mi tu chyběli, když si vzpomenu na 3tí dál SW: Tak teď nezbývá nic jiného než doufat, že by se tento projekt mohl ještě jednou rozjet. 7. řada --->90% A finále vrcholí, 7má řada spatřila světlo světa! Klonové války dostaly skvělý konec a důstojné rozloučení s postavami. Pevně doufám, že vznikne film s Ahsokou, která si mě díky tomuto seriálu totálně dostala. CELKOVÉ HODNOCENÍ 88% ()

Související novinky

Seriálová Ahsoka verbuje záporáka

Seriálová Ahsoka verbuje záporáka

13.02.2022

Zatímco proslulý námezdní lovec Boba Fett svou seriálovou pouť již čerstvě završil, dle mnohých kritiků a fanoušků snad i nadobro, hrané Star Wars univerzum se na streamovací službě Disney+ teprve… (více)

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

24.10.2021

Studio Disney se naplno začalo soustředit na produkci nových hraných Star Wars seriálů, jež zatím alespoň u fanoušků sbírají daleko lepší ohlasy jak ty filmové. Po Mandalorianovi tak už letos o… (více)

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

14.07.2020

Streamovací služba Disney+ si objednala nový animovaný seriál od společnosti Lucasfilm. Novinka The Bad Batch bude vycházet z animovaných Klonových válek a bude vyprávět o titulní skupině klonových… (více)

Mandalorian nabírá hvězdnou posilu

Mandalorian nabírá hvězdnou posilu

20.03.2020

Ve druhé sérii seriálu The Mandalorian od Disney+ si podle čerstvých informací zahraje taky herečka Rosario Dawson (Zombieland: Rána jistoty, Trans). Herečka by měla ztvárnit postavu Ahsoky Tano,… (více)

Reklama

Reklama