Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Diskuze

00michal0

00michal0 (hodnocení, recenze)

Viděl jsem jen asi dva díly. A měl jsem z toho pocit, jako bych na to už někdy koukal -> uhozené zápletky, předvídatelná jednání. Třeba je scénář dobrý a jsou špatní herci, nebo je špatný režizér. Nebo libovolná kombinace. Každopádně je to pro mě propadák a TV nova se má pořád co učit při produkci SITCOMU.

jirka86.eu

jirka86.eu (hodnocení, recenze)

ach jo, traparna, jak hluboko muze nova jeste klesnout, ze tuhle bull shitovinu da do prime time. omg

Céčko

Céčko (hodnocení, recenze)

O dve tretiny niz na HIMYM a Big Bang?
Kdyz sem v tydnu sledoval Comeback, HIMYM a Big Bang, tak u comebacku sem se zasmal vic, nez u HIMYMU 5. rady...
Pride mi trapny spis jak si kazdej pusti 1 dil s tim, ze dobredu vi, ze tomu da odpad, ze to je serial novy a vidi v tom jen ty zapory, kterych to ma urcite dost, ale uz nevidi ty klady, kterych to ma kupodivu taky dost.

Hopi

Hopi (hodnocení, recenze)

Asi jediný pořad na Nově, na který se dá dívat. Jen doufám, že z toho neudělají další nekonečný seriál.

UrbanScythe

UrbanScythe (hodnocení, recenze)

Nejhorší na tomhle kekelu sou ty dva vypatlaný sourozenci který odporně přehrávaj . Jinak nápad dobrej, ale provedení a herci=jeden velkej odpad.

maiad`

maiad` (hodnocení, recenze)

Přidávám hvězdičku za díl o pracáku... Povolení na zahájení těžby mne dostalo :-)

MrFarmer

MrFarmer (hodnocení, recenze)

Koukat se na to dá. Občas i vcelku příjemně. Ale ve srovnání s jakýmkoliv zahraničním sitcomem (How I Met Your Mother, Big Bang Theory...), je to minimálně o dvě třídy níž.

market.ka

market.ka (hodnocení, recenze)

Tak tuhle nevtipnou patlaninu může vysílat jen Nova, a to ještě ve 20:00.

Jorn88

Jorn88 (hodnocení, recenze)

Trapné, ani jednou jsem se nezasmál. A bohužel to nezachránil ani Martin Dejdar... (i když jeho Silvestrovský proslov se mi líbil)

liligirl

liligirl (hodnocení, recenze)

Tento sitkom mám ráda. Samozřejmě to nemá na některé jiné sitkomy, ale mě to pobavilo a to je hlavní. Hráli tam skvělý herci, zvlášt Martin Dejdar v roli Ozáka. A proto dávám čtyři hvězdičky.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Comeback končí? No, na jednu stranu je dobré vědět, že nějaké rozmělňování do pěti sezón se nekoná, na tu druhou se nemůžu ubránit pocitu, že závěr to mohl být přece jenom lepší. Ale zase si aspoň nechali dvířka otevřená :-)

špaček421

špaček421 (hodnocení, recenze)

v září by měli pokračovat... ordinace by měla skončit (to si přeju, to bohužel není fakt)!

mi-ib

mi-ib (hodnocení, recenze)

Jojo včéra mě Comeback hodně zklamal, úplně zbytečnej díl. Zajímalo by mě jesli tam bude ještě teda hrát ten, jak hrál toho slizouna v Božích mlýnech, když takhle odkryl svou identitu. Teda jesli ještě budou nějaký díly. Kdyby nebyl tenhle díl, vůbec nic by se nestalo, skoro se bojím, že Comeback už nebude co býval. :-(

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Ta tradice retrospektivních dílů v seriálech musí bezpodmínečně přestat.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

"Málem jsem si ho vzala, ale nechtěla jsem se jmenovat Prase." (Včerejší kontrolní sledování Comebacku mu zase načas uhájilo ty moje přimhouřené dvě hvězdičky. :-)

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

- Tak jak je to s tím zahrabáváním? - No, já bych ho zahrabala, kdybych to neměla zakázaný. - A kdo ti to zakazuje? - Prezident. Buď mi rapidně klesají standardy, nebo je to fakt tak vtipné.

na příspěvěk reagoval q337krew

goat

goat (hodnocení, recenze)

Ach jo. Nevim sice jak,ale z prvni vety mi vypadla zavorka. Asi neco mezi nebem a zemi,takze OMLUVA vsem,kteri to tim padem pochopili presne opacne,nez jsem zamyslel. Tomu,kdo nasledne kouknul na muj profil mohlo dojit,ze se stala nekde chyba:P. Navic si myslim,ze vetsina reagujich si precetla jen prvni vetu,protoze jinak by jim dosla souvislost. Pochopitelne jsem narazel na komunisticke mysleni tvurcu serialu a ne jenom jich.

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama