Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouhé věky od dob, kdy Bohové vyhráli svůj mýtický zápas proti Titánům, se zjevuje nové zlo zmítající světem. Šílený touhou po moci, započal král Hyperion (Mickey Rourke) válku proti lidskosti. Hledá bájný luk Epirus, zbraň nepředstavitelné moci, kterou ukoval bůh Áres. Aby luk našel, shromažďuje krvežíznivou armádu vojáků znetvořených jeho vlastní rukou a začíná válečné běsnění a kruté drancování starého Řecka. Jen ten, kdo vlastní tento luk, je schopen vysvobodit Titány lačnící po pomstě, od úsvitu věků uvězněné hluboko v kameni hory Tartaros. V rukou krále Hyperiona znamená luk zkázu lidstva a pokoření moci bohů - ti totiž dle prastarého zákona nesmějí zasahovat do sporů smrtelníků. Jsou tedy bezmocní, ale jen do chvíle, kdy se objevuje jejich jediná naděje, venkovan Theseus (Henry Cavill). (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (90)

Trailer 3

Recenze (1 089)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Konečně někdo podal důkaz, že Olymp a šatna homosexuálních modelů předvádějících pánské spodní prádlo mají hodně společného.. Řecká mytologie něžně znásilněna podmanivým Indem za dohledu slintajících amerických producentů. Tato skutečnost by mi nevadila, vždyť i Snyder ji ojel bez jakýchkoliv skrupulí, ale člověk měl celou dobu pocit, že už všechno někde viděl, či slyšel a působivý vizuál pak vakuum epičnosti obaluje marně. Koukám, že spousta uživatelů by ráda zbavila Freidu Pinto věšteckých schopností, ale já jim, dopíjejíc zrovinka svého kolumbijského turka, předpovídám drtivý neúspěch.. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla pořádná ňamka. Film odsouzený k většinově rozpačitému přijetí. Pro jedny nedostatečně stylizovaná a nedostatečně akční kopie Třístovky, pro druhé příliš stylizované a nevěrné zpracování antických mýtů, pro třetí scenáristický guláš bez jasných motivů a vztahů ... aneb je snadné se proti Immortals nějak kriticky vymezit. Pokud bych měl něco zkritizovat já, tak pak snad jen to, že oproti svému předchozímu filmu Tarsem Singh udělal přecijen krůček vstříc běžnému diváctvu. Ale i přes to natočil velmi originálně pojatý a stylizovaný film, který já osobně do průměru nehodím, ani kdyby mě k tomu někdo nutil. Vizuálně jeden z nejopojnějších filmů loňského roku. Lituju, že jsem zrovna tohle vynechal v kině. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.6/10] | me: Vynikajúce bojové scény a premakaná výprava to proste celé nedokážu utiahnuť. Filmu chýbalo srdce a dej. Príliš veľa sa rozprávalo a pritom sa nič nepovedalo, celé sa to snažilo dosiahnuť viac než načo nás pripravil trailer a tak som si počas celého filmu nevytvoril k žiadnemu z hrdinov vzťah. Nebola to strata času, to nie - práve už kvôli spomínaným bojovým scénam a dokonalej digitálnej scenérii, ale na to, aby som bol ozaj spokojný s filmom ako takým tam chýbala duša... Stand your ground! Fight for order! Fight for the man beside you! Fight for those who bore you! Fight for your children! Fight for your future! Fight for your name to survive! Fight! For immortality! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuta 3D verze. Immortals je snaživka. Ví, že bude srovnáván s 300 a snaží se, moc se snaží být lepší. Bohužel prohrává na (téměř) všech frontách. Akce, zpomalovačky, krev, epičnost, drama, příběh, způsob vyprávění… jediné, v čem se alespoň vyrovnal Třístovce jsou vypracovaní chlapi (myslím, že Henry bude jako nový Superman velmi přesvědčivý, svalovinu na to má a dřevo taky není) a kráska v hlavní roli (jen by mě zajímalo, jestli to byl body double v té postelové scéně, ale nebudu si to kazit a pátrat po tom). Freida je rozhodně kus krásné ženské, klobouk dolů. Prakticky celý film uběhne rychle a moc se nenudíte, nicméně když film skončí, tak si řeknete, že to mohlo být mnohem lepší. Že to bylo v 3D jsem si vzpomněl až při konci, kdy to bylo i trochu poznat. Stejně jako jsem si při závěrečné bitvě vzpomněl, že to měl být akční film. Prostě a jednoduše, jednoduchá jednohubka, kterou si ještě někdy dám, ano. Ale, řečeno slovy doktora Sheldona Coopera: "Proč bych se ve světě, kde existuje 300, měl spokojit s něčím jako 300?" 70 %. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Čtyři protože zadek Freidy Pinto (na "stínový" téměř full-frontal jsme čekali skoro tři roky, ale stálo to za to), bitky Bohové vs. lidé/titáni a nejkulervoucnější závěrečná scéna roku - při té mrazilo po celém těle! Jo, a nejvtipnější štípání dřeva v hollywoodské kinematografii - v bájném Řecku asi měli stromy z gumy. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (22)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 83,5 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 226,9 mil. (NIRO)
  • V řecké mytologii není Hyperion (Mickey Rourke) člověk, nýbrž jeden ze dvanácti Titánů. (S.U.E.S.)
  • Před finální bitvou má Theseus (Henry Cavill) projev k vojákům, kteří si na jeho výzvu vezmou všechny štíty, ležící na zemi. V následujících scénách však lze vidět, že se na zemi objevil ještě další štít, který pak mizí a zase se objevuje. (S.U.E.S.)

Související novinky

Marco Polo – žhavé zboží?

Marco Polo – žhavé zboží?

31.05.2012

Vypadá to tak. V současnosti totiž existuje několik projektů, které chtějí mapovat život slavného benátského cestovatele z druhé poloviny třináctého století. Každý je úplně jiný – třeba seriál… (více)

Superman postaví Velkou čínskou zeď

Superman postaví Velkou čínskou zeď

11.02.2012

Uvidíme, co na to Čínská lidová republika :). Tak nebo tak, Edward Zwick pokračuje v přípravách svého nového historického eposu The Great Wall pro studio Warner Bros. a novou produkční společnost… (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Herkules kráčí ve stopách krále Leonida

Herkules kráčí ve stopách krále Leonida

01.05.2011

Ještě vás fráze „ve stylu 300“ neomrzela? Užili jste si seriál Spartacus a líbí se vám trailer na starořeckou fantasy Tarsema Singha Immortals? Připravte se na další projekt v podobném duchu. Tím… (více)

Reklama

Reklama