Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Mahulena Bočanová! Už som si stačil vypestovať hodne silnú averziu voči tejto pražskej primadone. Neatraktívna žena, ktorá má maniere kráľovny krásy. Hlboko podpriemerná herečka, čo však žije s pocitom, že neni nad ňu. Hyperaktívna koza, ktorá si myslí, že robí spoločnenský magazín o ľuďoch, ktorí hýbu spoločnosťou. Pritom je len autorkou ďaľšej podradnej bulvárnej televíznej relácie - "Top Star Magazín". Top odpad! ()

Zemi11 odpad!

všechny recenze uživatele

Bulvární plátky jsou nejžádanějším zbožím na stánkách. Top Star Magazín tento potenciál vůbec nevyužívá. Chybí mi krysy, donašeči, lidi v poli, ti kteří donesou na svého kamaráda, zradí 20 leté přátelství, vzbudí v kamarádovi touhu vraždit - bez nich to dnes nejde nikde! Bulvár musí lhát, šokovat, pomlouvat, dělat bordel, slovně někoho napadnout, aby se rozhořelo velké soudní řízení. Bulvár prostě musí upoutat jakýmikoli prostředky na sebe pozornost. V tom Top Star propadá. Nikde jinde než v reklamě na Primě jsem o tom neslyšel. ()

Reklama

Oyer 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem tento pořad hodnotil jako odpad, no dobře dobře, přiznávám, že je potřeba kladně ohodnotit množství sehnaného a poté sestřihaného materiálu, s kterým si občas producenti dají záležet. Stále se však nemohu ubránit dojmu, že se moderátoři a celý štáb vyžívá v depresivních záležitostech (zákeřnými nemoci celebrit počínaje a sebevraždami konče...). prostě bulvár... ()

t.b.kat odpad!

všechny recenze uživatele

Dejte do názvu Top a Star a ono to bude cool lovátka. Aneb jak se z národa dělá cool dementi, kteří se budou chovat jako cool kreténi. Ty vole slyšela si to, to bylo cool, sem šla do obchodu a byla tam trendy mikina, tak jsem si ji koupila a cítím se happy. Bože smiluj se nad tímto národem. Odpad - PS: omlouvám se za výrazy. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad všech odpadů. Nesnáším bulvár, nikdy ho nečtu, ale i přesto se ke mě něco dostává a to mě dokáže často n-srat. Já si myslím, že značná čast celebrit si svoji kariéru tězče vybudovala a nezaslouží si, aby o nich kde kdo věděl, jestli nemůžou spát nebo se jim nepostaví pinďour nebo že šli po ulici s někým jiným než ze svým manželem/kou. To je prostě hnus, velebnosti. Novinářům vzkazuju: NECHTE JE BÝT a radši se zaměřte na podvodníky, kriminálníky a jiné parchanty, o kterých by měla naše republika vědět!!!! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama