Reklama

Reklama

Přešlapy

(seriál)
Česko, (2009–2010), 32 h 33 min (Minutáž: 48–53 min)

Hrají:

Filip Blažek, Zuzana Norisová, David Novotný, Jitka Schneiderová, David Matásek, Soňa Norisová, Miroslav Šimůnek, Daniel Svoboda, Betka Stanková (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Nový třináctidílný seriál Televize Prima, který sleduje životní kotrmelce tří párů ve věku okolo 30 let. Jsou vzájemně propojeni láskou a přátelstvím. Adam a Radka se teprve poznali a jejich vztah začíná. Petr a Jana mají po svatbě a snaží se o první dítě. David s Karolínou už dítě mají a uvažují o dalším. Jsou to vaši sousedé nebo kolegové z práce – mají zaměstnání, koníčky, chodí se bavit i sportovat. Seriál je o tom, co všichni prožíváme. O tom, co řešíme, nebo o tom co budeme dělat, až dorazíme domů. Může to být rozhodování mezi mateřstvím a kariérou, můžete mít pocit, že vám manžel doma nepomáhá, řešit partnerské neshody, sexuální problémy, rodinné finance, žárlivost, nevěru. Že byste šli raději na pivo než hlídat… Nebo naopak, že byste raději hlídali, ale nemáte koho. Stejně jako v životě se i v seriálu vážnější soukromé tragédie dají přežít jen díky humoru. Důležité je, že ty nejhorší rány osudu berou naši hrdinové s nadhledem, takže pak máte i vy pocit, že je všechno o něco jednodušší. Život po třicítce přece občas každému připomíná komedii plnou omylů. (TV Prima)

(více)

Recenze (173)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Přešlapy vypadaly hodně slibně a ta první série se mi moc líbila.Docela dobří herci a docela dobrý seriál.Bohužel je jen škoda že seriálu mé sledování vydrželo asi jen jednu a půl série, protože čím více dílů tím se mi to méně začalo líbit.Sledovat se to dá v klidu a rozhodně na český seriál je to dost dobré, ale nic extra to fakt není.50% ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že já jsem celkem spokojen. Alespoň co se týká české seriálové tvorby a vůbec české tvorby z poslední doby všeobecně. Seriál "6 v tom" znám, sledoval jsem ho pravidelně a rád. Samozřejmeˇčeská "verze" se tomu nevyrovná, ale jak je výše - na české poměry výborné. Sem tma se fakt velice zasměju, celkově to rychle ubíhá a je to takové svěží a uvolňující. Některé zápletky, či rozhovory jsou podivné, ale zase to vynahrazuje skvělý Matásek, který je fakt pekelný. Ani ostatní herci mají své velice dobré chvilky, ale MAtásek - to je fakt skvost. Rád se na to ve středu vždycky juknu, mě se to prostě zamlouvá. Žáden zázrak, ale tak zlé to také není. Howgh! ()

Reklama

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

Po třech dílech se prozatím dobře bavím... A proč..? Protože nesrovnávám s původním Cold Feet a v každém díle - divte se - najdu něco ze svýho života... Samozřejmě jde o Českou trapnost, ale rozhodně stokrát lepší než nějaká Ulice, VKV nebo "Gynda v parku" (čti Ordinace v růžové zahradě)... Samozřejmě, že by to šlo udělat lépe, ale u nás se vždycky psali křečovité scénáře (i když v tomhle případě jsou skoro doslovně přepsané z Cold Feet) a zdá se, že se tohoto neduhu tvůrci jen tak snadno nezbaví... Ono by možná stačilo, kdyby čas od času zašli do hospody a chvilku naslouchali. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Tak jsem začala sledovat Přešlapy na netu až teď, jsem na nemocneské už nějaký ten týden a viděla jsem leccos. Narozumím tomu nízkému hodnocení, já jsem každou sériii sjela během dne a půl a prostě mě to baví. Neznám Šest v tom (i když si je určitě zkusím najít), takže nemám s čím srovnávat a mohu pouze říct, že to je fajn a ty kotrmelce jsou občas neskutečné. Ale protože vím, že život občas vymyslí neuvěřitelné věci, nedivím se. Betka Stanková a její československomaďarština mě baví, i když mám pocit, jako bych občas slyšela Ildikó ze sitcomu Susedia. A taky přemýšlím nad tím, jestli opravdu umí maďarsky. Protože já ano, jsem po mamince Maďarka a spousta věcí které říká, se nevyslovuje tak, jak to říká. Ale zní to zábavně a pro české publikum stopro maďarsky. :-D Za mě to je tak na tři a půl hvězdičky, ale půlhvězdy tady nejsou, a protože jsem spokojená a dobře se bavím, dávám čtyři. Trochu slabší, ale čtyři.. ()

kacirek_ 

všechny recenze uživatele

První a druhá série koukatelné a místy i vtipné, poslední dobou už utahané... Ale stejně na to koukám, taky co jinýho dávaj v podnělí večer v tv,že? Prostě ještě pořád to nejsou VKV a Ordinace:-). Díky seriálu jsem si i oblíbila Z. Norisovou, kterou sem předtím nemohla vystát, takže to má i nějakou přínosnou hodnotu. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (5)

  • Herečka Stanislava Bartošová se před kamerou objevila po 16leté pauze. (M.B)
  • Natáčení se spravedlivou měrou rozdělilo mezi ateliér a přirozené prostředí. (Bart)
  • Po 29 letech se ve filmu objevila dětská hvězda Michal Dymek, známý z filmu Páni kluci (1975). (M.B)

Reklama

Reklama