Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Typický príklad komerčného hororu pre teenagerov - na jednej strane sú efekty podľa očakávania slušne zvládnuté, no na druhej strane je ten film tak infantilný a primitívny, až je na smiech. Najprv sa podľa očakávania zoznamujeme s postavami, potom príde záplava, takže všetci ostanú trčať v nákupnom centre, nemôžu sa dostať von a je tam žralok. Scenár, postavy, dialógy, vlastne všetko je vystrihnuté zo šlabikára pre hororových začiatočníkov. Je tam jeden policajt, jeden drsňák, skupinka prihlúplych teenagerov z modelingovej agentúry, a keď ide do tuhého, nastanú otrepané hlášky typu "musíme zavolať pomoc, musíme ísť pre pomoc, musíme sa rozdeliť", keď ide do ešte tuhšieho, nasleduje "ona ťa miluje, nič som s ňou nemal, chýbal si jej", a keď ide do najtuhšieho, tak si poďme toho žraloka uloviť, veď čo iné nám ostáva. Najsympatickejší hrdina filmu bola pre mňa čivava, ktorej som tam držal palce ako jedinej. Celé to zachraňujú len triky, pekné žraloky, gore, kvantum mŕtvol plávajúcich vo vode a podobne. Kvality Zradnej hlbočiny to nedosahuje, aj keď sa to márne snaží priblížiť, ale kto pri hororoch radšej nerozmýšľa a chce sa výlučne len baviť (napr pri scénkach ako "umlátim žraloka tĺčikom na mäso"), bude spokojný. Rozhodne lepšie ako posledný žraločí prúser Shark Night! ()

Mythago 

všechny recenze uživatele

Tak jo, nemám nabíječku k notebooku, venku sněží a je zima jak v prdeli, návštěva doktora pár hodin do zadu, takže co s dobře načatým večerem? Zapnul jsem teda televizi a co nevidím - na Jojce má za chvíli jít Tsunami 3D o vraždících žralocích v nákupním centru. No popravdě mě to překvapilo - čekal jsem, že to bude tak dementní až to bude zábavné (něco ve stylu Sharkanada (které jsem sice neviděl, ale stejně...) nebo Mega Shark vs. Crocosaurus (a to už jsem viděl)), ale ono ne. Sice to bylo dementní, ale ani zdaleka ne tolik, jak jsem očekával, takže jsem se zasmál (bez úmyslu tvůrců pobavit mě) jenom párkrát. Ovšem toho promarněného času nelituju, protože to byla taková roztomilá oddechovka. Rybička, medůza, mrtvolka. Pár masakroidních scén taky přišlo (ten beznohý japonec, vietnamec, číňan, tchajwanec, korejec, severo-korejec, či co to bylo, se celkem povedl), ovšem chyběla tu prsa. Prsa, kurva, to v něčem podobným nesmí chybět. Piranha 3D je v tomhle a i v tom ostatním prostě mnohem lepší. Ale zklamán nejsem. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepší žraločin, která se snaží ukázat, co by se asi stalo, kdyby vlna tsunami zavlekla čtyřmetrového bílého žraloka do obchodního centra, kde ječí spousta potenciálních svačin. Je jen škoda, že nebylo více peněz, protože konkrétně samotná vlna by si zasloužila lepší ztvárnění a žralok působil místy až moc nereálně. ale jinak celkem spokojenost. 60% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Místy velmi hloupý film, který si ale na druhou stranu na nic moc nehraje, takže ve výsledku se jedná o klasické béčko, u kterého se i parkrát slušně zasmějete, pokud to nebudete brát moc vážně. Postavy i jejich obsazení jsou až na vyjímky akceptovatelné, takže na nějaký ten nemastný, neslaný průměr to vyjde. 55% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Další žraločí kousek ve 3D, a opět slabounký jako Shark Night. Tahle australská novinka je stejně nezáživná a podobně bez zápletky, jejíž scenář by se vešel na půl stránky A4. Bait vlastně jen podstrkává divákovi ten samý mustr, který už dávno přestal fungovat. Dvě zatopené místnosti (prodejna a garáž), asi tucet přeživších, co právě vylezli z reklamy na šampon, a kolem nich plující nebezpečí v podobě digitálních ryb. Celé se to snaží být strašně cool (nablýskané káry, kočičky s mokrým dekoltem), ale přitom to smrdí po umělosti, nemluvě o přehnaně vážném tónu a srandovních efektech. Když na to nemám prachy, zredukuju počet postav a vzdám se skákajících žraloků. Třeba jako tvůrci povedeného The Reef (2010). Tak snad příště... ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama