Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Místy velmi hloupý film, který si ale na druhou stranu na nic moc nehraje, takže ve výsledku se jedná o klasické béčko, u kterého se i parkrát slušně zasmějete, pokud to nebudete brát moc vážně. Postavy i jejich obsazení jsou až na vyjímky akceptovatelné, takže na nějaký ten nemastný, neslaný průměr to vyjde. 55% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Trocha mi to zápletkou pripomína Chobotnicu s Treatom Williamsom – strašidelný, prerastený morský živočích sa nepravdepodobne ocitne v absurdnom, preňho atypickom cudzom prostredí (ktoré v pôvodnom stave obvykle býva bez jedinej kvapky vody), ktorý práve prepadli agresívne ozbrojené osoby za účelom obohatenia sa. Tým sa však akákoľvek podobnosť s Chobotnicou končí. Už ona pre mňa nebola žiadny zázrak a toto je ešte horšie. Z hercov spomeniem snáď iba Juliana McMahona a Martina Sacksa. Aj oni sú síce slabí, ale oproti neviditeľnému zvyšku kastingu je to predsa len aspoň pár tvári, ktoré dokážu v unudenom divákovi vyvolať aspoň nejakú emóciu. Vizuálna stránka je dosť úbohá (obchod vyzerá ako trochu väčšia večierka na vašom sídlisku, triky sú príšerné - hlavne posledné sekundy). Čo-to zachraňuje atmosféra, pekný žralok a originálne prostredie – zatopený obchod je niečo, kde by ste tohto tvora skutočne nečakali. Niektoré scény z toho celkom šikovne a dobre ťažia. Ale fakt ich nie je veľa. Zaujímavé je tiež to, SPOILER aké prekvapivo veľké množstvo postáv nakoniec prežije SPOILER. ()

Reklama

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Předem je nutné zdůraznit, že je to klasické béčko. Kompletně navrženo/vyrobeno pro 3D blu-ray trh. Takže zde potkáme průměrné efekty, průměrné herecké výkony, Není to ale vyloženě bezhlavá, tupá teen vyvraždovačka, 3D funguje velmi slušně, pokud máte zájem o nenáročnou 3D "popcornovku", tak nevidím problém, dobrá volba... ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Žádná katastrofa Bait není. Naopak je to parádní žraločí oddechovka. Prostředí supermarketu a podzemní garáže je originální a přesto, že žraloci jsou ve většině případů hodně digitální není to nějaký zásadní mínus stačí se na to nedívat detailně a s klidem to přejít. Když žralok zabíjí je to krvavý a žralok ve filmu zabíjí dost takže to nasytí každého diváka. Jak už jsem napsal žraločí oddechovka, která si 4* určitě zaslouží. 70% ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

No sračka, co vám mám povídat. Způsob, jakým scénárista docílil uvěznění party lidí v sámošce spolu se žraloky je ještě OK, ale ten zbytek je vyloženě vtip - sámoška má podzemní parkoviště, sámoška je zatopená tak do 3 metrů a podvodní parkoviště? Metr a půl. A to jsou ještě mezi těmito úrovněmi postavy schopny cestovat. Když k tomu přičtu nulovou originalitu, žádné napětí, žádný vztah k postavám (je úplně jedno, kdo zařve - stejně nikoho pořádně neznáme), předvídatelnost a strašlivou nudu, je z toho průser k pohledání. Hvězdičku dávám za kočandu Sharni Vinson, na tu se dá koukat do aleluja. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama