Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (641)

FOCKE_WULF odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější byl díl se soutěžícím, který se zdál v cajku, ale pak mu přeplo, začal pobíhat a že prej tady zná nějaký lidi, ať jdou všichni pryč, že by to mohlo dopadnout špatně. Tohle je ta cesta, Prostřeno by mělo cílit na psychicky nemocné kuchtíky. Koho může bavit sledovat normální lidi, jak každej po svém udělaj' dýňovou polévku? Koho baví dívat se na trapné kerky na oschlých kozách? ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Ruličky do ruky a baKety do roury! Odporný a nekonečný bulšit TV Prima o taktice a kalkulu jak vyhrát podělané prachy. Kulinářský UM kuchaře jde starou i když navaří jak na MiČelinskou hvězdu. 0/10 ()

AloeB odpad!

všechny recenze uživatele

V tomto pořadu jsem sice měl možnost vidět pouze dva lidi, které osobně znám, ale i tak mi to stačilo k naprostému znechucení z formy pořadu. V prvním případě, kdy se Prostřena zúčastnila kamarádka ze slabších sociálních poměrů, zneužíval seriál její špatné situace a inkompetence k pobavení mas a navození pocitu, že jejich posrané životy jsou ještě v pohodě. V druhém případě se zase moderátoři strefovali do učeného a důstojného soutěžícího, ačkoliv si s ostatními soutěžícími sedl a bylo to víceméně pohodové. Jistě, že tento pořad není o jídle již vím nějakou dobu, ale toto jsou ty podněty, které mě nutí jej hodnotit. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Tohle mě zatím dost baví. Hlavně proto, že moc ráda vařím :) Ale jsou dvě věci, který mi silně vadí - ty příšerně přiblblý řeči moderátorů a pak to, jak soutěžící každýmu prošmejdí byt třikrát dokola. Uvidíme, co bude dál. ()

Bludicka.Julie 

všechny recenze uživatele

Mě to baví! Ano, za ty lidi se tam stydím, a jak už to bývá, zase se musíme koukat na ty vidloně, většinou z Moravy:). Já proti nim nic nemám, chraň bůh! Však jsem studovala v Olomóci, že?:) Ale mají asi nějakou zvláštní úchylku lézt do těchto pořadů a všech reality show a většinou tam chodí ti, kteří se teda nedají poslouchat:) Vydra s Bouškovou taky občas nejsou moc vtipní, ale koukám každý den!:) ()

cyright 

všechny recenze uživatele

Šmejděníčko šmejdění aneb 15 minut trapné mediální slávy pro obyčejné lidi beze snů a bez ambicí. A stejná sorta lidí na to dozajista hledí někde mezi Šeherezádou a televizními novinami. To myslím bez urážky, spíš jako kdo chce kam... já tam tedy nechci, a proto nemám ani potřebu sledovat tuto doslova lidovou šou bez pointy, zato s úžasně prosťáčkovitým komentářem manželů Vydrových. ()

m4xp4yn3 

všechny recenze uživatele

Váhám mezi odpadem s pěti hvězdami. Prostřeno vnímám jako škodolibý výsměch českým buranům, nedělním kuchařům, divákům, vlastně Čechům obecně. Vzájemná nepřejícnost soutěžících působí nádherně alegoricky, nucené chování a pasáže s bavením hostů zas skoro groteskně. ()

dessa 

všechny recenze uživatele

Vařit se naučí každej, když trochu chce. Dneska je totiž hrozně in umět vařit. A k tomuhle patří chuťově tohle, ale my to vždycky dělali takhle... Z přehlídky povětšinou neskutečných snobů a křupanů jsem si udělal svůj odpoledně-večerní fetiš a občas se nestačím divit, co lidé vydávají za jídlo nebo naopak zírám na neskutečně namyšlené slepice, které jakoby sežraly šalamounův exkrement. Asi to tak nebylo zamýšleno, ale bavím se u toho výborně. ()

Dartdevil 

všechny recenze uživatele

Ne, evidentně nesnesu realitu nás, obyčejných lidí :-). Opravdu je možné tohle "vařit" a dávat k jídlu lidem, kteří mají alespoň 10% chuťových buněk stále aktivních? Neházím všechny do jednoho pytle, určitě se tam najdou i vcelku slušní kuchaři, ale moc jsem jich tam neviděl. Zato některé případy stojí za to. Reality-složku vynechávám, abych nemusel dát odpad, mě u "vařících" pořadů zajímá pouze jídlo. ()

Anayka 

všechny recenze uživatele

Perverzita těžkého kalibru. Pořad pro lidi, kteří zřejmě nemají dostatečně plnohodnotný vlastní život, proto je baví dívat se na lidi, kteří si vzájemně špárají ve svých životech a ještě si k tomu vaří. Ale nejhorší je, že jsem tomu propadla taky. Upřímně se stydím. ()

closed.eye

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že občas si to někde na netu vylovím - to když na mě přijde perverzní potřeba smát se druhejm, jak jsou přízemní a blbí a neví o tom. Pokud to vezmu za "filozofickej" konec, jde o pořad, kterej ukazuje typickýho "malýho člověka" v celé jeho ryzí kráse. Celkem mě místy nutí k zamyšlení, jestli bych třeba nedej bože nevyzněla stejně...!? :-( Ale i kdyby, rozdíl mezi účinkujícíma a mnou je ten, že na rozdíl od nich mám dostatek soudnosti, abych se podobných sebeztrapňujících estrád nezúčastňovala... Viděla jsem jen pár dílů, ale pokaždé mě zaplavil pocit "Blbej, kdo se dívá, ovšem blbější, kdo se nedívá". Protože poučení je to rozhodně, jen je potřeba to sledovat s jistým nadhledem... Bodově ohodnotit skutečně nedokážu, ale z recese mě svrbí ruka u pěti hvězdiček :-D. ()

Bublinka6 

všechny recenze uživatele

Koukám na Prostřeno ráda, ale už se z toho stala spíše sociologická studie než pořad o vaření. Nejraději mám větu "Nikdy jsem to nevařil/a, ale snad se to povede." :) ()

AmelieA. odpad!

všechny recenze uživatele

U tadytoho pořadu mi krvácejí oči i uši... neuvěřitelně stupidní. Kdybych chtěla pomluvit sebe, svoje vaření a svůj barák před celým narodem, tak to zařídím i bez toho aniž bych se snažila jako kráva nakrmit partu arogantních pokrytců... ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama