Reklama

Reklama

Ropná společnost způsobí používáním ilegálních látek v oceánu velké otřesy a ty zničí past, ve které byl tisíce let držený superžralok. Monstrum začne okamžitě zabíjet a nikdo neví, jak by mohl být zastaven... Na ropné plošině dojde kvůli používání ilegálních chemických látek k nehodě. To vyvolá na mořském dně otřesy a následně jeho porušení. Což se stane příčinou toho, že je ze svého vězení osvobozen obří superžralok, který okamžitě zaútočí na ropnou plošinu a zlikviduje ji. Nehodu na ropné plošině vyšetřuje i mořská bioložka Kat, která si k vyšetřování najme Chuckovu loď. Kat na místě nehody odebere vzorky vody a podle nich odhalí, že ropná společnost používala k rozpuštění horniny na mořském dně ilegální látky. Ředitel ropné společnosti se pokusí Kat dostat na svou stranu. Wade nabídne dokonce Kat nějaké peníze, aby mlčela. Tou dobou už Kat době ví o obřím žralokovi, a tak si peníze s čistým svědomím vezme, protože tuší, že ropná plošina byla zničena žralokem, a ne ropnou společností. Obřího žraloka už vidělo více lidí, ale jen málo z nich zůstalo naživu. Žralok je skutečně obrovský, umí chodit po souši a umí skákat. Kat vypozorovala i to, že ho přitahují rádiové vlny. V bezpečí jsou na moři tedy lodě, které vypnou rádio. Kat a Chuckovi to zachránilo život.

Žralok zabíjí každým dnem více lidí, takže se armáda rozhodne zasáhnout. Kat a Chuck pozorují, jak vojáci proti žralokovi bojují, ale jejich kulky mu nezpůsobují žádná zranění. Vrchní velitelé se tedy sejdou s tajnou službou a na schůzku je přizvána i Kat, která se podělí o své poznatky. Podle ní jde o vyhynulý druh žraloka, který hibernoval, ale hledání ropy a rozpouštění horniny ho probralo ze spánku a osvobodilo z místa, kde byl držen tisíce let. Kat navrhuje, aby byly proti žralokovi použity velmi silné zbraně. Armáda prý něco speciálního má, ale zatím je to tajné. Kat později pozoruje, jak se armáda pokouší žraloka zastavit chodícím tankem, ale vojáci neuspějí. Kat s Chuckem vymysleli vlastní plán na vhození výbušniny přímo do žraloka a zničení té obludy zevnitř. Kat se podaří do žraloka výbušninu hodit, a žralok je skutečně zlikvidován. Kat a Chuck odcházejí spolu, nyní tvoří pár. (TV Prima)

(více)

Recenze (140)

Alekks80 odpad!

všechny recenze uživatele

Netuším, kdo podobné filmy točí ani kdo na ně cíleně kouká. Obě skupiny mají nejspíš (podobně jako Homer Simpson) v mozku tužku. Z celého filmu jsem nesouvisle viděl asi 30 minut celkem, přesto to bohatě stačilo. Dle komentářů soudím, že jsem viděl nejdůležitější pasáže. Modelku mlátící barevným slunečníkem monstrum velikosti tankeru, létajcího žraloka kterak sestřeluje stíhačky z oblohy i závěrečný boj s chodícím tankem. Větší blbost jsem asi neviděl. ()

Pacas odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka, pocukrovaná průjmem se špetkou blitek ochucená fékálním hraním dementních herců. Viděl sem přesně 15 min. filmu, zbytek jsem proklikal. Opravdu už naposled co jsem se vůbec přiblížil ke sračkám od Asylum. ()

ellysium odpad!

všechny recenze uživatele

Jen ze zvědavosti jsem to skouknul a vydržel u toho až do konce.Že jsem u toho nezačal řvát a kopat nohama,je znakem mých pevných nervů.Na tomhle není co hodnotit.Už jsme si zvykli na různý blockbustery,ale tohle překonává všechny doteď vydaný krávoviny.Žralok,který si poradí s nějakou tou vrtnou plošinou,stíhačkou,i když ho zajímají výhradně rádiové signály,po kterých by se užral,je umělecké dílo.Vrcholné scény: Snad bojující blonďavé tele s deštníkem,které statečně mečuje žralokovi po ksichtě,do tý doby,než ho přejde trpělivost,samozřejmě nelze vynechat scénu s chodící tajnou zbraní(Hitler by bledl závistí,kdyby to viděl-co tak nakopat pár rudoarmejců do ksichtu chodícím tankem) Ach joo.Copak nám ještě přinese budoucnost za voloviny.Samozřejmě odpad. ()

Sibork odpad!

všechny recenze uživatele

Umíral jsem duševně i psychicky během celého filmu. Nejhorší na tom je, že ten film je myšlen asi zcela vážně. Otřesná není jenom grafika, ale i herecké výkony, obzvlášť mořská bioložka je silná kává i na mě. ()

Deadmaus odpad!

všechny recenze uživatele

,,Mno ovšem, tohle bylo moc" - má věta po skončení filmu. Bitva chodícího, boxujícího tanku, který střílel a mlátil žraloka?.. To mluví za vše.. :-D ()

Arnien odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám, že se našli trollové, kteří tomu dali i pět hvězd. :D Na jednu stranu se nedivím. Super komedie. Fakt. Battle žralok vs. tank se už stal legendou mezi žraločími filmy. Já na tenhle úlet narazila úplnou náhodou při přepínání programů v TV a myslela si, že vzhledem ke grafice, to je film tak z 90. let a ejhle, on je to rok 2011. Nemá asi smysl to nijak zvlášť komentovat. Chtěla jsem dát alespoň jednu hvězdu za to, že mě to tak famózně pobavilo a už dlouho jsem na televizi nekoukala s otevřenou pusou, neměla slov a zároveň si chtěla omlátit ovladač o hlavu, ale je to tak dem*ntní, že to prostě nejde. :D ()

mikinko51 odpad!

všechny recenze uživatele

Zmysel tychto sračiek vidím hlavne v tom, že umožňujú našim komerčným televíziám vysielať 24 hodín .... Na druhej strane si však kladiem otázku, či pípajúci monoskop nemá vyššiu umeleckú hodnotu ako toto .... K samotnej umeleckej, technickej stránke filmu sa asi nemá zmysel vyjadrovať, lebo nič také som tam nenašiel .... Záverečná scéna mi však jasne ukázala, že nie všetci mentálne retardovaní sú zavretí v ústavoch - niektorí sa dostali aj k výrobe filmu .... ()

smirec1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ja som bohuzial zacal pozerat az pri konci filmu....pri prepinani programov prave vyskocil zralok a zhodil do mora stihacku. Tam ma to zacalo zaujimat...ked na schodzi s prezidentom povedali, ze maju super zbran a potom prisla ta tajna zbran na konci..chodiaci tank ktory kopal zraloka lebo ho nevedel trafit strelou...no po pozreti poslednych minut som musel dat hodnotenie..akurat lutujem, ze sa neda dat hodnotenie: 2xodpad....lebo som dal odpad filmom ako Charlieho anjeli...ale oproti tejto chujovine su este aj charlieho anjeli vyslovene realny film!!!!!! ()

Dedeha odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná hovadina. Jeden bod za to že som sa na tom zasmial (žralok zožral stíhačku, potom ho nakopol tank ...). :-) ()

lilekbig

všechny recenze uživatele

Asi první Asylum, který se mi vysloveně nelíbilo a to jsem fanoušek těchto žraločích šílenství, ale tohle je prostě nehorázná blbost za mě jenom 5% ()

zurivymlok

všechny recenze uživatele

Pár scén jsem viděl v televizi. Na tohle tu neexistuje kategorie a tak nemohu hodnotit. Kdybych to totiž hodil do odpadu, nebylo by to fér vůči tomu, co už tam je. ()

Aceboris

všechny recenze uživatele

Nádherné záchranárky , krásne počasie , lode a more dokonalá romantika až na to , že opäť nejakým zázrakom sa v okolí potuluje krvilačný žralok . Ten ako sa patrí dokáže neskutočne veci a je inteligentnejší než všetci prítomní. Skáče do výšky , je temer neviditeľný , pohybuje sa ako duch, potápa lode a útočí na ponorky . Vypátrať a zničiť ho nebude žiadna hračka. Na rozdiel od predošlého filmu Jurassic Shark bol tento o poznanie o triedu vyššie. Spracovanie žraloka bolo o niečo uveritelnejsie aj keď niekedy sa pohyboval ako Robotshark. Za mňa 4 /10 . ()

Reklama

Reklama