Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Recenze (676)

Helldo 

všechny recenze uživatele

Když vemu v potaz, jak moc jsem se bavil a jak moc mě celý snímek zahřál u srdíčka, pak snadno přehlídnu všední příběh a místy otravného Harta. Za mě velice pozitivní na výsost zábavná oddychovka se stále ve formě hrajícím duem nesmrtelných legend. 3½ ()

dave14 

všechny recenze uživatele

Tohle se prostě povedlo. Po všech stránkách perfektní. Už dlouho jsem nevycházel z kina takhle nadšenej. Tahle exkurze do minulosti se podle mě povedla ještě o něco lépe, než Plán útěku. PS. Závěrečný scény během titulků jsou k nezaplacení. ()

viktorka181 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem se v kině hodně dlouho takhle nebavila! Až mi to bylo v tom našem maloměstském, kde na vás dýchá socialismus ze všech koutů a sedaček, a kde kromě mě a manžela bylo dalších asi 5 lidí, trochu trapné se takhle nahlas řehtat. Ovšem nešlo se neřehtat, páč ti trvale hláškující geronti prostě musí rozsekat každýho, kdo není totálně suchopárný kokůtek. Shrnuto: Chvalme pána Boha za mou občasnou submisivnost a nehorázně vysokou sociální inteligenci, která mě nutí, když chci, aby mě manžel někdy vzal do kina, vybírat filmy podle jeho gusta.. Nakonec se mi to líbilo snad i víc než jemu... ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nudné kecy a přehlídku akčních vyschlotin. Nakonec to je záživné rivalsko-kamarádské "drama", které je zahráno s přehledem a nestrojeně, s ohledem na věk Slye a De Nira a OMG ! s ohledem na věk Kim - "žena jako víno" - čím starší, tím lepší, pár fórů a hlášek a dojemný konec. U mě dobrý. ()

maret 

všechny recenze uživatele

Ale jo...Sylvester válí jako zamlada a De Niro si u mne od poslední senilní "komedie" Frajeři ve Vegas trochu polepšil. Jinak v podstatě nic extra 60% ()

katzo 

všechny recenze uživatele

V poslednom čase starnúce hviezdy nakrúcajú filmy, v ktorých si robia srandu zo seba a zo svojho veku. Ale funguje to. Či už ide o Expendables 2, Last Vegas, alebo práve Grudge match. Na mňa to funguje perfektne a navyše ma chytá nostalgia pri sledovaní starnúcich drsňákov. ()

Ham.and.eggs 

všechny recenze uživatele

Tři dny po zhlédnutí filmu se mi - nezávisle na mojí návštěvě kina o tři dny dříve a ději v něm - vybavilo slovní spojení "Rohlíkova pomazánka". Proto ho sem napíšu. Rohlíkova pomazánka. Třeba někdy taky napíšu něco k filmu Zpátky do ringu, ale spíš ne... ()

Iwiiik 

všechny recenze uživatele

Jen žasnu. Lacině průhledný chyták na hollywoodské mainstreamáky a já se na to chytil, jako Bzučivka zelená na kravské hovno! Asi proto, že mám rád oba hlavní protagonisty, že si vizuálně nehráli na svěží borce ve středních letech, že míra humoru ani vážnosti nebyla americky přeslizlá a v neposlední řadě pro efektní koncovku. Ano, všechno jak má být pro plný počet. ()

Wargoo 

všechny recenze uživatele

Absolútne vtipná, civilná športová dramédia, a ja skláňam svoj klobúk pred oboma pánmi, obzvlášť pred pánom De Nirom a jeho odhodlanosťou a odvahou natočiť tento film. Rocky/Bull, velice vtipné hlášky, opäť skvelý Alan Arkin, opäť otravný Kevin Hart, krásna Kim Basinger, zombiek Jon Bernthal. Skvelá spomienka na dve herecké/boxerské ikony ! 5*****, pre silný zážitok a vyváženú porciu super humorných hlášok a nejakej tej drámy ! 81,924 % ()

matini 

všechny recenze uživatele

Jedna výhra pro Kida, jedna výhra pro Razora. Remíza? S tím se přeci nesmíří. Dokonce i po 30 letech se Kid těší jako malé děcko, když se dozví, že si změří síly se svým jediným přemožitelem. Sice už nejsou v nejlepších letech, ale lepší už nebudou :) Bavilo mě sledovat, jak se oba snaží a dostávají se do formy, příprava na finálové utkání, utíkala příjemným tempem a byla proložena spoustou dobrých hlášek (a pár narážek na Rockyho :-D). Byl to příjemně strávený čas. A když si člověk uvědomí, že oběma už táhne na 70, no klobouk dolů. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

OK, nebyl to film, ze kterého by si člověk sedl na zadek a který by v něm zanechal nějaké vážnější stopy, ale hodně mě pobavil. Dialogy mezi Stallonem a De Nirem byly kouzelné, Alan Arkin zářil jako vždy a ani Kim Basinger nebyla špatná. Jediný, kdo mi trochu vadil, byl užvaněný prostředník, ale asi nějak museli zaonačit, aby se ti dva vrátili zpátky do ringu. Dva kouzelné momenty: boj "zelených mužíčků" a solidárnost při skutečném souboji. ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Zpátky do ringu mě velmi mile překvapilo a potěšilo. Jedná se o dobrý film, který zaujme zejména svou humorností a výbornými výkony obou hlavních hrdinů. Z téměř každé scény patrná nadsázka z filmu dělá příjemnou podívanou pro chvíle oddechu. ()

strikeman 

všechny recenze uživatele

Film, který se klidně mohl jmenovat Italský hřebec vs. Zuřící býk, odkazů je v něm na to až dost. Škoda, že se Peter Segal nedokázal rozhodnout, který žánr by měl v jeho snímku dominovat. Takto je to nemastná, neslaná komedie s jen několika dobrými fóry a na pořádné drama chybí více napětí. Finální zápas je sice fajn, ale de facto končí remízou, což jsme "opravdu nečekali" ... I přes tyto výhrady jsem se vcelku bavil, což bude dáno hlavně tím, že jsem viděl všechny zásadní boxerské filmy zde parafrázované. No a pak ta trocha nostalgie ...70% ()

sgt.paper 

všechny recenze uživatele

Nebudu to zdržovat a řeknu těch pár věcí které bych změnil. 1)Stallone už od začátku naprostej klaďas, který je vlastně chudák, co žije v chudobě, láska bla bla bla. Na druhé straně De Niro, který sice má pár klaďaských momentů, ale působí spíše jako hajzl, s prořízlou hubou, který zničil Stallonův vztah. Pro mě je postava De Nira uvěřitelnější a tím získala i moje sympatie. Ale jelikož Stallone je vlastně bez chybičky, je vám jasné kdo ten souboj vyhraje. To je pro mě absolutně největší chyba na celém filmu, jelikož jak hlasatel několikrát zmíní Pittsburk se rozdělil na dvě poloviny, tak proč se scénáristé nesnažili rozdělit i fanoušky na dvě poloviny?! 2)Zuřící býk vs. Italský hřebec. Podle mě jsme dostali málo odkazů na tyto filmy. Jasně máme tu De Nira jako komika, Stalloneho mlátícího do masa, ale to je vlastně všechno. Podle mě jsme měli vidět nějaký Razorův běh jako v rockym, Kidovu žárlivost btw. proč jsou ty přezdívky Kid a Razor proč kurva nejsou normálně Zuřící býk a Italský hřebec, klidně s tima jménama co tam maj ale s přezdívkama takhle. 3)Kde je do hajzlu Joe Pesci?! Mereditha nahradili Arkinem, který se mu i trochu podobal, ale kde je KURVA Joe Pesci?! ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Rocky vs Zúriací býk! Celkom vydarený snímok s priemernou réžiou. Z hereckého hľadiska však každého prevalcuje najstarší pán s menom A. Arkin. Každá scéna s ním patrila medzi tie najlepšie. Post záverečná scéna, kde K. Hart ponúkne možnosť zahrať si v Hangover 4, ma nadmerne pobavila. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Koukat na nahého Stallona s De Nirem je fakt hnus, ale Grudge Match je kurva skvělej film. Výborná komedie a suprová pocta Rockymu s úžasným hlavním duem a možná ještě lepšími herci ve vedlejších rolích – Arkinův úchylný trenér si pro sebe celou tuhle věc ukradl, kdykoliv byl na plátně a Hartovy hlášky mi pravidelně způsobovaly záchvaty smíchu. Ty skoro dvě hodiny utekly ani nevím jak. Parádní, vážně parádní a primárně veselá záležitost, v níž ale dojde i na dojemnost, smutek a melancholii. | "Nehledě na to, jak tvrdě dřete, nebudou to vaše nejlepší léta..." "Bude to to nejlepší, co máme." ()

Tequila 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co tam dělá ten otravný vřískající černoch, jehož dementní projev působí v téhle jinak vyklidněné nostalgické oddechovce jako pěst na oko. Bez něj by to bylo na 4 hvězdy. ()

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama