Reklama

Reklama

Charmed

(seriál)
Trailer
Drama / Fantasy / Mysteriózní
USA, (2018–2022), 49 h 56 min (Minutáž: 39–43 min)

Hrají:

Melonie Diaz, Madeleine Mantock, Sarah Jeffery, Rupert Evans, Ser'Darius Blain, Valerie Cruz, Natalie Hall, Brendon Zub, Ellen Tamaki, Robert Pine (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(72)

Recenze uživatele Silencia90 k tomuto seriálu (1)

Pilot (2018) (S01E01) 

Kdo očekává totéž, co nabízí předloha, bude zklamán. A dle hodnocení to nejspíš očekává každý. Já osobně jsem také byla z restartu trochu rozhořčena. Nicméně zvědavost zvítězila. A musím říct, že tohle jsem nečekala. Čekala jsem vážný restart a hraní si na něco, co to není. Jenže oni to pojali vtipně. Vtipně? Ano, vtipně. A musím říct, že mě to docela bavilo. Samozřejmě, že to není jako staré a úžasné Charmed. A nikdy nebude. Troufnu si říct, že se jim to nikdy v ničem nevyrovná, protože to nemá téměř nic společného. Proto si mohli odpustit i ten stejný název. Nicméně pokud to beru jako nový nezávislý produkt, jsem docela spokojena. Není to zas tak špatné, lehce nadprůměrný seroš. Kromě názvu, který si teda mohli vymyslet nový ještě pohaním výběr nové Piper, která je mi krajně nesympatická. "Prue" je super, "Phoebe" na sobě snad ještě trochu zapracuje (doufám), ale Mel... Navíc kromě (nejspíš) nejstarší, ty holky vypadají na 16, obě. A proč sakra kouzlí v latině? No... uvidíme 3,5* ()

Související novinky

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama