Reklama

Reklama

Mandalorian

(seriál)
  • USA The Mandalorian (více)
Trailer 2
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvůrci:

Jon Favreau

Hrají:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Recenze uživatele swenyx k tomuto seriálu (28)

Mandalorian (2019) 

Star Wars tak trošku jinak. Jsem rád že jsem na tenhle seriál narazil, dokázal mi totiž, že SW rozhodně není jen o rytířech Jedi. Mandalorian Din Djarin společně s malým zeleným kamarádem Grogu jsou skvělá dvojka a jejich příběh napříč sériémi je asi to nejvíc co jsem za dlouhou dobu viděl. Pedro Pascal je prostě pan herec a po tom co mi vytřel zrak v The Last of  Us jsem nevěřil, že může být i jinde tak famózní, no, mýlil jsem se :) ()

Season 1 (2019) (S01) 

Rozhodně bych sám sebe za Star Wars fandu nepovažoval, nikdy ty filmy nepatřili mezi moje filmy které bych si kdykoliv pustil, ale tohle panečku, to je jiná, Baby Yoda a Mando jsou super dvojka a příběhy které zažívají mají grády. Tohle je důkaz že Star Wars nemusí být jen o Jediech ! ()

Kapitola 1: Mandalorian (2019) (S01E01) 

Mandalorian nejvíc, totálně badass zabiják, celý díl je doprovázen skvělou hudbou a sem tam i nějakým jokem. Díl byl dost western-like, ale povedlo se to. Já se bavil, teď jen aby to takhle šlo dál. ()

Kapitola 2: Dítě (2019) (S01E02) 

Sugaaa! Tak před sledováním tohohle seroše jsem se bál, že když to vlastně není o nějakém Jediovi, tak to prostě nemůže být tak dobrý, ale opak je pravdou, postavy, prostředí, SOUNDTRACK. Bože zatím to je dokonalý. ()

Kapitola 3: Hřích (2019) (S01E03) 

Baby Yoda Mandymu nějak přirostl k srdci a nová zbroj hodně sick. Jsem rád že zatím ten příběh není nějak totálně komplikovaný, jednoduchý, ale dokonalý. ()

Kapitola 4: Útočiště (2019) (S01E04) 

Líbí se mi jak není jeden daný příběh na celý seriál, takže nevíte co bude v dalším díle. Tentokrát to byla obrana malé vesničky, Yoda konečně dostává více prostoru a je prostě cute. Hvězdička dolů kvůli celkem jednoduše prokouknutelné taktice na poražení AT-ST. ()

Kapitola 5: Pistolník (2019) (S01E05) 

Zatím nejslabší díl, příběh se nikam neposunul, ale zato Peli s jejím servisem je příjemná nová postava, doufám že se do budoucna objeví znovu. ()

Kapitola 6: Vězeň (2019) (S01E06) 

Pár nových postav včetně Star Wars Hellboye se vydávají vysvobodit vězně z vězeňské lodi. Akce plno, klasicky to ale nejde tak po másle, jak by se mohlo zdát. Parádička. ()

Kapitola 7: Zúčtování (2019) (S01E07) 

Tak Kuiil se nám obětoval za dobro prcka, škoda že tak brzo, byla to skvělá postava. ()

Kapitola 8: Vykoupení (2019) (S01E08) 

Začátek epizody kdy se 2 stormtroopeři dohadují o tom jestli se podívají na Yodu byl golden. Přestřelka pak taktéž, droid se osvědčil a Mando možná na ně trošku změnil názor, konečně taky vidíme poprvý pod masku a závěrečný fight proti TIE stíhačce cool jak jen to šlo. ()

Season 2 (2020) (S02) 

Sice mě druhá sérka asi tak moc nebavila jako první, ale i tak je to furt nářez i pro lidi jako já, kteří Star Wars universum moc nemusí. Grogu dostane více prostoru což cením, on je prostě dokonalý, spoustu nových postav, bohužel ne všechny tak moc zapamatovatelný. Finále bylo úplný vrchol a těším se co mi nabídne třetí série :) ()

Kapitola 9: Šerif (2020) (S02E01) 

Bitva proti písečnýmu drakovi, nice, on je to jen "blbej" seriál, ale příšera vypadala lépe jak v vysokorozpočtových filmech, smekám. ()

Kapitola 10: Pasažérka (2020) (S02E02) 

Ale jo fajnová řežba proti frozen pavoukům, lore se nikam neposouvá, ale to zas tak moc nevadí, dokud budu dostávat takovouhle parádní akci, tak si nemůžu na nic stěžovat. ()

Kapitola 11: Dědička (2020) (S02E03) 

Dost nabušený díl akcí, ale z nějakého důvodu mě nebavila. Noví "Mandaloriani" kromě svých skillů v boji nezajímaví a až na Yodu, kterej je vždy dokonalej, docela average. ()

Kapitola 12: Infiltrace (2020) (S02E04) 

Opět po boku výsadkářky v boji, honička se speedery a stíhačkami TIE byla cool. ()

Kapitola 13: Jedi (2020) (S02E05) 

Ashoka Tako na scéně, nedošlo k výcviku Grogua, ale nejspíše se díky Ashoce v dalším díle vydáme do chrámu Jedi, což by mohlo být super.  "Jedi a Mandalorian, to nebudou čekat" :) ()

Kapitola 14: Tragédie (2020) (S02E06) 

Už mi přijde až moc divný dávat každýmu dílu Mandiho těch 5/5, ale to se nedá jinak, když je něco dokonalý, tak to tak prostě je. Další akční pecka, žádný okecávky a Grogu v rukou impéria? To si Mandalorian nenechá líbit. ()

Kapitola 16: Záchrana (2020) (S02E08) 

Okay tak čekal jsem všechno, ale že potkáme Luka Skywalkera jsem teda fakt nečekal :D Finále se vším všudy, jen asi od temných droidů jsem čekal více, bohužel Luke se s nimi moc nepáral :D ()

Season 3 (2023) (S03) 

Sice zatím nejslabší série ale furt skvělá akční řežba. Další příběhy Dina Djarina a Grogua nikdy nemůžou zklamat. Je ale pravda že mi trošku chybí to jak byl na všechno náš Mandalorian sám a když jen plnil zakázky a kromě peněz ve svý kapse nic moc jiného nerešil. ()

Související novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama