Reklama

Reklama

Zoo

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2017), 27 h 54 min (Minutáž: 40–79 min)

Předloha:

James Patterson (kniha)

Hudba:

Chris Tilton

Hrají:

James Wolk, Nora Arnezeder, Nonso Anozie, Kristen Connolly, Billy Burke, Carl Lumbly, Isaac White, Brian Tee, Tamara Tunie, Shane Jacobsen, Han Soto (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Na Zemi propukla vlna zvířecích útoků proti lidem. Jsou koordinované, zuřivé a ve většině případů smrtící. Skupina vedená zoologem Jamesem Wolkem má za úkol zjistit co a proč se děje a hlavně....jak to zastavit. (TV Nova)

Recenze uživatele ledzepfan k tomuto seriálu (1)

Zoo (2015) 

Ono to působí tak, že za scénáristickým stolem sedí lidí kteří mají talent napsat rafinovaný vtip nebo záživný dialog, ale už jim dělá problém napsat ucelenější tvar o rozsahu celé jedné série. Tím spíš, když základní premisa tohodle seriálu je tak padlá na hlavu, že snažit se to udržet v jakš takš seriózní formě je téměř nadlidský výkon. Ve výsledku to není ani pro vegany mazlící se s delfínama, ani pro steakožrouty, ani pro romantiky, ani pro milovníky absurdního humoru... Je to taková pouliční směska která není ani kočka ani pes, trochu smrdí, není moc roztomilá, ale člověk je stejně tak nějak zvědavý jakou neplechu na sousedovic dvorku napáchá... ()

Související novinky

Komiksový film Marka Millara se hýbe kupředu

Komiksový film Marka Millara se hýbe kupředu

10.08.2020

V roce 2017 Netflix uzavřel smlouvu s komiksovým spisovatelem Markem Millarem, která v podstatě streamovacímu gigantovi zajišťuje práva předělávat originální komiksy slavného spisovatele do filmové… (více)

Reklama

Reklama