Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Já bych pořad tak nezatracovala. Velmi záleží nejen na výběru témat, hostů, ale také na tom, kdo moderuje. Když moderovala Stáňa Lekešová, často jsem pořad sledovala. Byla inteligentní (absolventka právnické fakulty), příjemná, vtipná. Bohužel již zemřela. Je jí velká škoda. Na posledních dílech, kde se objevila už jako těžce nemocná, nebylo znát, že ji něco tížilo. Absolutní profesionálka. ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

"týdatadadytataptadamtýdam týdatadadytataptadamtýdam taptadapdam" Mně se líbilo, jak to komentoval Kraus: "...a pak tam řeší takové ty důležité věci, jako když si dítě zapomene doma šálu", mimicky napodobuje moderátorku, která se empaticky tváří jako zoufalý rodič. Z bezradného obličeje vyloudí otázku, jakožto zoufalá matka (stále paroduje moderátorku), směrem k odborníkovi, který by ji mohl svými hlubokými znalostmi zachránit a vyřešit její problém: "Co s tím?" ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pořad určený skutečně hlavně pro ženy – většinou se tam tlachá o „hovně“, ale teď když už jsem dlouhodobě na marodce a ulehl jsem k odpolední siestě, tak jsem si to pustil jako pozadí ke spaní, no a ono světu div se, občas se tam probírají vážně zajímavá témata – hlavně co se zdraví a nemocí týče (dokonce tam rozebírali i mou diagnózu, takže jsem vydržel čumět až do konce). Nicméně kromě Ester ty moderátorky za moc nestojí… ()

Bila_pani odpad!

všechny recenze uživatele

Takové hovadiny, co se tam řeší, to jsem ještě neviděla... ale chápu, že cílová skupina je trošku jinde - těhotné matky nebo matky s dítětem, jejichž život se zcvrkl na tyhle slabomyslné pořady, starost o "mimíska a manžu" a internetové diskuze o konzistenci stolice potomka... Ok, no. Ale já když jsem sama doma, tak tenhle pořad je fakt to nejposlednější, na co bych se v televizi podívala. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ nie ste znudená žena v domácnosti, či na materskej dovolenke, prípadne dlhodobo nezanestnaná, tak sa tejto relácii radšej vyhnite. Tu je cieľová skupina prísne a jasne vymedzená. Nikto iný nemá šancu sa pri tomto programe zabaviť, poučiť alebo len zabiť nudu. Jedine pre tie tri skupiny diváčok, ktoré som uviedol v úvode môjho komentára, je to pozerateľné. Aj to len za podmienky, že je patričná osoba "Sama doma". * ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama