Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Ale jo, člověk se vždy v těchto seriálech najde. Po úvodních kostrbatě toporných dvou dílech seriál nabíral na obrátkách. Závěrečné díly byly famózní. Perfektní práce charismatického kovboje Aloise Švehlíka, doplněná 100% Potměšilem a tradičně fantasticky nervově uříceným Etzlerem si zaslouží tři hvězdičky. Režižér Adamec je zajímavý tím, že do rolí často obsazuje dabéry viz. Pyško (alias Bruce Willis), Soukup, Šplechtová... Ale sázky vycházejí. Jejich hlas dodá seriálu šmrnc. Navíc má nabíječ Adámkové čuch na obsazení vedlejších rolí. Všichni působí 100% přirozeně včetně malých pětiletých klučinů! Výjimku tvoří Šimůnek, ale jeho kýčovitost v herectví alespoň pobaví a zase tak moc prostoru nedostával. Kokotsky strojeně napsané dialogy nehodnotím, to už je v české tvorbě normál. ()

Moiseiwitsch odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem pár dílů shlédnul, abych věděl na co se dívají běžní lidé, když přijdou večer z práce. Udělal jsem chybu... Rád bych dal alespoň jednu hvězdu, ale nepřišel jsem na nic, za co bych ji udělil. Dříve seděli lidé u svíček a povídali si nebo četli dětem. Možná některé návyky tradiční společnosti byly lepší než ty, které chytáme mi dnes. Když nám vypnou elektřinu tak pobíháme po svých příbytcích jak pomanutí a jsme vyhození z rovnováhy, že nám většina přístrojů, kterými jsme obklopeni přestala fungovat. A přitom bychom některé večery mohly dělat jiné činnosti než sledovat tv. ()

Reklama

fandula 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál se těším vždy,když ho mají na Primě dávat.Ne jen že hercům jejich role vřím ale vyváženost vztahů je stoprocentně lepší a důveryhodnější,než například v Ordinaci v růžové zahradě.I když tenhle seriál dostal málo hlasů jelikož se tam děje velké h***o,je tak útulný že alespoň 4* si u mě zaslouží. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, fuj, fuj. Další z těch krásných a především vysoce orginálních seriálů, na kterých mi vadí snad jen jediná věc - nechce se jim skončit. A nechtějí skončit, protože mezi námi chodí stále lidé, kteří se každodení večer ve společnosti ničeho jiného než téhle ubohosti prostě nezvládnou představit. Debil je ten, kdo to píše. Ztroskotanec je ten, kdo to režíruje. Chudák ten, kdo v tom hraje. A hlupák ten, kdo se na to dívá. Největším borcem a hrdinou je tedy pouze ten, kdo před takovou sračkou ostatní varuje a ani v koutku duše nikdy nepomyslel na jiné hodnocení než odpad. Ne, teď opravdu nemyslím sebe. Já na jiné hodnocení pomyslel, konkrétně na hodnocení nižší, protože jsem toho názoru, že když tomuto dávám odpad, tak tím vlastně urážím ostatní záležitosti stejně hodnocené, ale nesrovnatelně lepší. Blbější než tohle a další podobné české seriály už je snad pouze Stmívání. ()

Haggy odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle zhovadilost si pamatuju z dětství a nedávno jsem na ni narazil v jakési repríze. Strašný seriál. V hlavních rolích - nachlastaný, odporný, špinavý, idiotský a úchylně šeptající Etzler s počínajícím mulletem a cédéčkem na hlavě, který smrdí přes obrazovku až do vašich obývacích pokojů, pitomá ženská, která neví jestli šukat s manželem, nebo s milionářem, dva otravní malí skřeti, kteří herecké nadání neviděli ani z jedoucího vlaku a věčně uprskaný dědek trpící syndromem pána tvorstva. Všem postavám bych tam nejradši natřískal, až na toho milionáře... Ten jediný je jakž takž snesitelný. Všichni se tam navzájem podvádějí s někým jiným a celé to vlastně stojí na tom, že se X dílů čeká na to, kdy to konečně praskne. Hrozná a utahaná perverzní představa o tom, jak má vypadat dramatický seriál. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • Natáčení probíhalo ve věznicích, nemocnicích, a vilách, konkrétně na Praze 6. (M.B)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama