Reklama

Reklama

Talk show bez zábran

(pořad)
  • USA The Talk
Talk-show
USA, 2010, 45 min

Účinkují:

Amanda Kloots (moderátor), Julie Chen Moonves, Sharon Osbourne, Leah Remini, Carrie Ann Inaba, Holly Robinson Peete, Sara Gilbert, Julianne Hough (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pojďte si popovídat se slavnými ženami... (oficiální text distributora)

Recenze (62)

bundaboy odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle talkshow jsem mel moznost videt jen diky nekterym mym oblibenym hercum, kteri se tam kdovicproc objevili. :) Jinak bych se ji nedotkl ani klackem. Moderatorky jsou hrozne, priserne, prekrikujici se a lezou vam na nervy od prvni sekundy, co promluvi. :( Taktez publikum slozene z zenskeho publika aplauduje jak o zivot sebemensi hovadinu, takze je tam porad hluk a pomalu ani neslysite, co host povida. Je to hnus, velebnosti. Diky Bohu za Fergusona a Kimmela. :) ()

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Tvrdit, že rozebírání každodenních záležitostí z hlediska žen a matek nepatří do televize, mi přijde zpátečnické, krátkozraké a omezené. To, co však předvádějí moderátorky téhle show je většinu času opravdu k pláči, a jsem si jist, že nejednu rozumnou a inteligentní ženu (natožpak feministku) naštvaly podstatně víc, než pobavily nebo poučily. 15% ()

Reklama

nickymilka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je TAK MOC špatný, že se při sledování tohohle sh*tu opravdu stydím za to, že jsem žena. Chce se mi zvracet.... Odporný, afektovaný, plastový, americký pipky, co maj v hlavě na*ráno!!!!............Jsem tak naštvaná, že ani nevim co na to napsat. Musela bych bejt tak sprostá, že by mi tu asi zakázali psát další komentáře, takže mi bohužel musí stačit pouhý "Odpad!", ačkoliv tahle show je spíš "Pěkně zapáchající stoka hoven!" ()

johhny007 odpad!

všechny recenze uživatele

Doopravdy nechápu "Pojďte si popovídat se slavnými ženami... " Čínanku a ty dvě bělošky jsem v životě nikde neviděl a osbourne ta kdyby si nevzala ozzyho tak si taky ani neškrtne tak nevím co je na tom slavného ? Doopravdy stupidní až to bolí . Feministické krávy co nemají co dělat tak lezou do televize !!!! Vůbec bych se nedival , že by si tam začali porovnávat velikost *** PS: Viděna 1 epizoda ()

oje odpad!

všechny recenze uživatele

"Vadí mi, když na letišti prohledávají mého syna." Tak jeď autobusem, ty krávo. I při akceptování premisi, že cílovou skupinou je opačné pohlaví, mi to případá jako nekoukatelná sra*ka. Polovina z těch individuí, které se snaží mluvit o životě, stejně nežijí v reálném světě. Tohle je ta nejhlubší stoka televizní zábavy, které bych nedal vysílací čas ani mezi 2. a 3. hodinou ranní při přechodu na letní čas. I klub hluchoněmých by s vysokou pravděpodobností vyvinul zajímavější konverzaci. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno