Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (187)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Někoho jsem zabila, ale byla to nehoda........... Jennifer Love Hewitt ( Julie James ) zůstává a je stále hezčí a hezčí. Víte jaké záběry nemám rád ? Třeba ten z dvacáté druhé minuty. Utíkání před jedoucím autem prostředkem silnice, přitom stačí jen uhnout ke krajnici. Tady se však hlavní pronásledovaný rozhodl skočit přes svodidlo až v tom nejhorším místě - za svodidlem byl svah. Ve filmu si zahrál i Jack Black jako Taitus a ještě nebyl psaný ani v závěrečných titulcích. Julie ( Jennifer ) si ve 36 minutě zaspívá song How do i deal. http://www.youtube.com/watch?v=Cg377DeHgsM Děj filmu se odehrává na Bahamách a i na Bahamách je v módě nošení rybářských pláštěnek, zajímavé. CITÁT - Prosím, nerušit........... Karla Wilson ( Brandy ) a její přítel Tayler ( Mekhi Phifer ) mě docela lezli na nervy, čekal jsem nadějně zda a kdy zemřou. A taky mě docela štvalo, že ve filmu umírá spousta nevinných lidí, kteří nemají nic společného s případem loňského léta. Film je o hvězdu horší než jeho loňský kolega. CHYBA VE FILMU - Julie vystřelí ze šesti raného koltu osm nábojů - to je výkon. Hudba - John Frizzell a kamera - Vernon Layton. ()

misstake odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco první díl si ode mě vysloužil ještě jednu hvězdičku, druhý díl už si nezaslouží ani tu. Nejnudnější horor, co jsem kdy viděl. Jediný komu bych tu smrt přál, jsou američtí šablonovití tvůrci teenagerovských vyvražďovaček, nebo kdyby alespoň ztratili svoje šablony a vymysleli nějaké překvapení. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Atmosféra prvního filmu je pryč stejně jako skvělé obsazení. Jennifer Love Hewitt je bez ostatních herců dost nevýrazná a nudná a její doplňující parťáci ničím nezaujmou. Freddie je tam víceméně až posledních 20 minut, takže ani on to nevytrhne. Skutečně je pro mě zarážející, jak se dá skvělý první film pos*at pokračováním. Vůbec si nepředstavuji, jak moc špatná bude trojka. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Celkem laciné pokračování slušné jedničky. Příběh ždímá z předchozího dílu, co to jde. Jako pokračování to je slušné. Rozvijí původní příběh o nové postavy a háže příběhovou linii dál. Nicméně jako film je to stále podprůměrný. Narostl počet obětí, prostředí se změnilo na Bahamy. Fajn je, že se vrátila hlavní herečka z prvního dílu Jennifer Hewitt, která je moc sympatická. A to je tak asi všechno. Opět skupina lidí se snaží přežít, když jim jde po krku chlápek v pláštěnce s hákem. ( 42 procent ) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokračování průměrného slasheru je, co se kvality týče, na tom podobně jako jednička, ale přece jen se mi zdá trochu zábavnější. A to hlavně díky krvavějším mordům a vyššímu bodycountu. Jinak film samozřejmě trpí nešvary, tolik typickými pro každý sequel. Má průhlednou pointu a spoustu otravných postav, chybí tu moment překvapení, hlavní hrdinka vystřelí osmkrát ze šestiraňáku, za to nejsme ochuzeni o tradičně debilní závěr. Ještě že tu je kočička Jennifer Love Hewitt se svojí promočenou, dobře vyplněnou košilí. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Natáčeno od 27.dubna do 3.července 1998. (Stocki)
  • Keď sa pri finálnej konfrontácii na cintoríne objaví Ray (Freddie Prinze Jr.) pokúsi sa vystreliť z pištole, no očividne v nej nemá náboje. Keď však o niekoľko sekúnd Julie (Jennifer Love Hewitt) vezme zbraň zo zeme, vystrelí z nej na Bena Willisa 8 krát. Nie len, že v nej pred malou chvíľou neboli náboje, ale išlo o pištoľ, do ktorej viac ako 6 nábojov nezmestí. (tXtX)
  • Chyby ve filmu: Zbraň, kterou použije Julie ke střelbě na Bena Willise může vystřelit jen šestkrát. Nicméně Julie vystřelila celkem osmkrát a Ben Willis je stejně nesmrtelný (Stocki)

Reklama

Reklama