Reklama

Reklama

Tajemství loňského léta 2: Rok poté

  • USA I Still Know What You Did Last Summer (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (185)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Teenagerovské horory jsou snad daleko horší a méně koukatelné než teenagerovské komedie... a že jich je, ach jo, tenhle subžánr absolutně né, já se u nich nebojím, pár let už ani nesměju, já už jen trpím. Mnohem napínavější ,než sledovat děj, je sledování stopáže na displeji přehrávače a to už je na pováženou. ()

Cechyno4 

všechny recenze uživatele

Tak Sarah Michelle Gellar nám ve dvojce chybí a tak Jennifer Love Hewitt musela svou roli zvládnout sama. Od začátku trpí halucinacemi a paronoidními pocity. Všude vidí vraha rybáře. Děj filmu je neskutečně předvídatelný. Většina diváků hned po půl hodině ví kdo je vrah. Jednička patřila do průměru, ale dokázala některými nápady zaujmout, stejně jako určitou dávkou originality. Dvojka v tomhle značně pokulhává. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré už len ťahá z pôvodného snímku to najlepšie, ale v sterilnejšej podobe. Ale vynahradzuje nám to Jennifer Love Hewitt a jej ladné telíčko, plus skvelo podané slasher scény. Aj napriek niekoľkým hrubým logickým kiksom, z môjho pohľadu žánrový nadpriemer, teda po stránke remeselnej. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když někoho zabijete, přesvědčte se, že je opravdu mrtvej. Když ho zabijete podruhé, přesvědčte se znovu. Nebo se znovu vrátí... Pokračování teenagerovské vyvražďovačky, ti kteří přežili zestárli o rok, aby se vstoupili do stejné řeky... Bohužel, většinu překvapení lze odhadnout dlouze předem (malý příklad. Dívka spí doma, když ji překvapí bouchnutí domovních dveří. Plíží se setmělým bytem, ale vzhledem k tomu že uplynutý čas ve filmu ukazuje nějakých 5 minut, nelze čekat nikoho jiného než kamarádku, která si jde něco půjčit...).. Taky mě na podobných filmech vadí, že když skupinku lidí někdo ohrožuje, tak se nedržej pohromadě ale snaží se rozdělit aby vrah pokud možno měl co nejsnažší práci.... Nu což ... ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračovanie tohto teenage hororu je rovnako debilné ako jeho prvá časť. Hlavný killer nie je až taký Superman ako v prvom diely, čo však na kvalite filmu nepridalo, pretože blbosť je stále blbosťou . Navyše sa zhoršilo aj herecké obsadenie. Pri filme som sa najviac tešil nie na vyvrcholenie (ktoré bolo mimochodom zrejmé ešte predtým ako prišlo), ale na záverečné titulky. Ten čas utekal sakra pomaly. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Premiéra filmu se v Americe uskutečnila v pátek 13.listopadu 1998. (Stocki)
  • Pracovní názvy: I Know What You Did Last Summer 2, I Know What You Did Last Summer...The Story Continues, I Know What You Did Last Summer: The Sequel, I Know What You Did Two Summers Ago, I Still Know. (Stocki)
  • Skladbu “How Do I Deal“, kterou můžeme slyšet ve filmu nazpívala Jennifer Love Hewitt. Na DVD v bonusech je i videoklip ke skladbě. (Stocki)

Reklama

Reklama